Iris_89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Στα Αγγλικά τα ευρύχωρα διαμερίσματα, βλέπω πλυντήριο αλλά όχι στεγνωτήριο. Μπαλκόνι στα περισσότερα δεν βλέπω. Που στο καλό απλώνουν? 2
Unabomber Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Aν θες εχει εξωτερικα laundry shops , 2 λιρες και τα στεγνωνεις... Αλλιως καμια παντεντα αλα Ταρζαν(σχοινι) εντος του σπιτιου... 2
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Υeah laundry shops κυρίως. Βρήκες δουλειά πάνω? 1
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Επλυνα το αμαξι. Ξαφνικά ο μινι καύσωνας μετατρέπεται σε σε μινι καταιγιδα. Συγνώμη Θεσσαλονικη, δεν θα το ξανακανω. 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Υeah laundry shops κυρίως. Βρήκες δουλειά πάνω? Όχι. Αλλά πρέπει να πάω για άλλους λόγους. Σκατούλες αυτά τα laundry shops. Βάζεις λευκά και τα βγάζει γκρι
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Όχι. Αλλά πρέπει να πάω για άλλους λόγους. Σκατούλες αυτά τα laundry shops. Βάζεις λευκά και τα βγάζει γκρι Ναι αλλά δεν έχεις επιλογή.Το χειρότερο είναι η αναμονή.Πρέπει να περιμένεις να στεγνώσουν 1 ώρα+.Και αν αργήσεις και έχει κίνηση μπορεί να δεις τα ρούχα σωριασμένα κάπου. Μου έχει συμβεί....σε εστία βέβαια. 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι αλλά δεν έχεις επιλογή.Το χειρότερο είναι η αναμονή.Πρέπει να περιμένεις να στεγνώσουν 1 ώρα+.Και αν αργήσεις και έχει κίνηση μπορεί να δεις τα ρούχα σωριασμένα κάπου. Μου έχει συμβεί....σε εστία βέβαια. Ω χαρά.. Εγώ κοιτάω αποκλειστικά για flat/studio. Έχω πετύχει διαμερισματάκια (τρύπες) αλλά με laundry facility οπότε βολεύει.. Να πάρω μόνη μου δεν παίζει και να το βάλω στο διαμέρισμα? Αν βρω χώρο πρώτα
MT60RS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Aν θες εχει εξωτερικα laundry shops , 2 λιρες και τα στεγνωνεις... Αλλιως καμια παντεντα αλα Ταρζαν(σχοινι) εντος του σπιτιου... μαζευει τρελη υγρασια το σπιτι και απορροφανε μυρωδιες full 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις