mary Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ε και αφου μαζεψα 10 ακολουθους, μου δόθηκε η δυνατοτητα να αλλάξω το url στο google+. Έλα όμως που για καποιο λόγο το ονομα μου (λιγο περιεργο επιθετο) εδειχνε να ήταν κατηλημμενο και οταν πηγαινα στο plus.google.com/+MaryTade εβγαζε "error 404" και για να βαλω δικια μου url επρεπε να βαλω και εναν αριθμο στο τελος αντι για σκετο ονομ/μο. Στην απογνωση μου σκεφτομαι να επικοινωνησω με τη google. Το μονο που βρηκα ηταν μια φορμα για ταυτοπροσωπία, τη συμπληρωσα εξηγώντας τι γίνεται και την εστειλα. Μια μερα μετά, μου απαντάν: Οπότε λεω,ειναι βλάκες. Άλλο τους είπα και άλλο μου απανταν. Και το παρατάω. Δυο μέρες μετά βλέπω νέο μέηλ: Και επιτελους μου εδωσαν τη σωστη διευθυνση με το ονομα μου και χωρις αριθμο μετά. Το ολο μακρυνάρι είναι γιατι δε πιστευα πως η Google έχει τόσο καλή εξυπηρετηση και αμεση- θα μπορουσα να πω. Μπραβο τους.
Tenshi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μόλις ενημερώθηκα απο την δουλειά οτι ο κεντρικός κλιματισμός τα (ξανα)έπαιξε.Το χοτέλι είναι γεμάτο και πιάνω βάρδια σε καμιά ώρα. Εγαμήθην ο Δίας και θα στάξει το πιπί μου (παλι)... 2
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Χτες παρκαρω.. λεω μην κολλησω τον μπροστα μου να χω/εχει περιθωριο να βγει. Απο πισω μου κανενα αμαξι λεω κομπλε και για τους δυο. Γυρναω ειχε φυγει ο τυπος και παρκαραν αλλοι ενας μπροστα μου και ο αλλος πισω μου με τσιμα τσιμα.. εγινα χαλκ απο τα νευρα μου.. λεω αντε ο ενας με κολλησε ο αλλος δεν εβαλε το μυαλο του να σκεφτει πως θα βγω... , Να μουν κανενα θηριο να τον περιμενω μεχρι να βγει να μετρησει το δρομο με τα δοντια του το παλιομ@λακα.. για μισο μετρο δρομο εκανα τριαντα αλλαγες ..
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Χτες παρκαρω.. λεω μην κολλησω τον μπροστα μου να χω/εχει περιθωριο να βγει. Απο πισω μου κανενα αμαξι λεω κομπλε και για τους δυο. Γυρναω ειχε φυγει ο τυπος και παρκαραν αλλοι ενας μπροστα μου και ο αλλος πισω μου με τσιμα τσιμα.. εγινα χαλκ απο τα νευρα μου.. λεω αντε ο ενας με κολλησε ο αλλος δεν εβαλε το μυαλο του να σκεφτει πως θα βγω... , Να μουν κανενα θηριο να τον περιμενω μεχρι να βγει να μετρησει το δρομο με τα δοντια του το παλιομ@λακα.. για μισο μετρο δρομο εκανα τριαντα αλλαγες .. ελπίζω με υδραυλικό τιμόνι α καλά.
katiepie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 α καλά. εεεε γουάτ δε φακ;;; Σπέρες Αν κάνω άλλο ένα ξενύχτι αυτή τη βδομάδα με συναδέλφους θα πέσω σε κώμα, μα το Θεό. In other niewz μου ρθε δουλειά Παρασκευή 5:05 ενώ όλη τη βδομάδα "καθόμουν" (γιατί και πάλι χώσιμο έφαγα αλλά για χαμαλοδουλειές) να την κάνω μέχρι Δευτέρα και τώρα τρέχω και δε φτάνω...
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 αυτο που κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις στα θρεντς χωρις να σου δίνουν στοιχεία, τους λες με τροπο πως ειναι ηλίθιοι και γυρνάνε αντί να διορθώσουν τη μαλακία τους και σου τη λένε/απειλούνε και αποπάνω..
slipknot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πολύ ευχάριστο θέαμα σε σχέση με ό,τι άλλο μπορείς να δεις εκεί πάνω, όπως τα παρατημένα σκαμμένα του μετρό ή 40άρηδες υπανθρώπους ΠΑΟΚτσήδες με μπυροκοιλιές και χρυσές καδένες. 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Στην Θεσσαλονίκη. 10.000 χρονια μπροστα ειμαστε,&- Το αλλο ΣΚ θα παω εκει διπλα με ξαπλώστρα και καλάμι ψαρέματος. 2
katiepie Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 γιεα ενα δυο ενα δυο με ακούτε? με ακουτε? σε ακούμε μαναριμ για πες μας... 1
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 έλεγα να βάλω αυτή τη φωτο στο "κινητη ζαρντινιέρα" αλλά δε θέλω να χαλάσω το θρεντ οπότε πάρτε το εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις