Valerie_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 έσκασαν μύτη με νοικιασμένα ιστιοπλοϊκά ομάδα κολυμβητών από βορρά,ντερέκια ξανθά,πέσανε σαγόνια λέμεεεε 1
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 μολις επαιξε tweet με αυτη την εικονα και τον τιτλο η σωστη η selfie NSFW μην το ανοιξεις αρχιζω να την συμπαθω αυτη την κοπελα =] 5
DhZou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγώ τις συμπαθώ όλες! Επίσης γουστάρω τις βυζάρεςτις θέλω μες στο πιάτοτο όνειρό μου να πεφταμέσα σε βυζολάκο.
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μπα δεν τις διάβασα τις άλλες καρακάξες γιατι μιλούσαν για βρώμα και ιδρώτα. Το γιατι αναρωτιεμαι..... 2
Unabomber Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Vroom-vroommmmmmmm…... American Muscle is on the road finally…… 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Το γιατι αναρωτιεμαι..... Πρόσεξε μην κάψεις τίποτα από την πολύ την αναζήτηση.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρεπει να κανω ενα peer review και δεν ξερω πως να πω στον άλλον οτι τα εχει κανει σ[=]*}... Μέρες okay, τον εθαψα
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πρόσεξε μην κάψεις τίποτα από την πολύ την αναζήτηση. Προσεξε μη τυχον και κανεις μπανιο και φυγει το Άγιο Μύρο.
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 okay, τον εθαψα Εντάξει και εγώ έριχνα πολύ θάψιμο σε κάτι peer reviews, όταν έβλεπα ότι ο άλλος δεν είχε σπαταλήσει ούτε 10 λεπτά για να κάνει την εργασία. Τραγικά πράγματα είχαν δει τα μάτια μου. 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Προσεξε μη τυχον και κανεις μπανιο και φυγει το Άγιο Μύρο. Μόλις έκανα μπάνιο. Άργησες.
gatokoritso Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Vroom-vroommmmmmmm…... American Muscle is on the road finally…… θελω χιλιαδες εικονες και βιντεακια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 θελω χιλιαδες εικονες και βιντεακια. Για να giffάρεις ε; #busted 1
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 - Έλα Γιάννη, ο Δημήτρης είμαι - ¨ελα ρε μαλακα, τι έγινε και παιρνεις 2 παρά;- φίλε έφαγα 2 σουβλάκια χοιρινά φουλ ολα κομπλε τζατζικι πατατες και ηπια και μια μπυρα- ε ωραία και;- ειμαι 33- ναι τι;- πόσο να ζήσω αμα τρωω τετοια ωρα σουβλάκια;- πω ρε μαλάκα ξυπνάω σε 5 ώρες τι σκάτα θες;- ε ρε φίλε ποιον να πάρω; φοβήθηκα..- έχετε ιστορικό στην οικογένεια;- ο παππούς ο Δημήτρης ητανε στο ΕΑΜ- εισαι ηλίθιος; εννοω ιστορικό απο καρδιακά- οχι τίποτα σοβαρό- ε ωραία δεν θα πάθεις τίποτα- έφαγα και λίγο σοκολάτα- ε λίγο δεν πειράζει- Γιάννη μαγαπάς;- ρε μαλάκα τι στον πούτσο θες; - Γιάννη πες οτι μ' αγαπάς και οτι δεν θα πάθω τίποτα και θα κλείσω- είσαι χειρότερος και απο την Εφη ρε μαλάκα, ναι σ'αγαπω και δεν θα πάθεις τίποτα- ναι σιγά που μ' αγαπας- ρε φίλε σ'αγαπώ κλείσε.- εσύ κλείσε νιαρ νιαρ χιχιχι heart emoticon - βρε α γαμησου μαλάκα τουτ..τουτ..τουτ..τουτ.. Έκλαψα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις