BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ποιος ψήνεται να μιλησει μαζί μου μέσω skype για να ακούσει την αστεία εξωγήινη φωνή μου?
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πες την αλήθεια. "Είμαι gtpk αλλά εσύ φίλε κατευθείαν για σπηλιά" Τα peer review σας.... - 500 words = ? Επίσης , μην είσαι peasant
DhZou Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έχει αλλάξει και πλαστικά; Το βλέπω καπως bulky για να πω την αλήθεια. Ύποπτο πάντος σε 18 χρόνια έκανε μόνο 52.000 χλμ; Τι διάολο; Μόνο για την καφετέρια το είχε;
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ίσα που ανοίγω και θρεντ για αυτό το θέμα ΥΓ. Η παντόφλα-βάρκα είναι αποδεκτή μόνο σε 65άχρονο παππού που μαζεύει τα αυγά απ' τις κότες στο χωριό. Αγοράστε σαγιονάρες σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Παρακαλώ. Αφροδίτη Σακκά 1) Άντρες που φοράνε τις άλλες τις αδελφίστικες τις παντόφλες είναι απλά αδελφές. End of story. 2) Ο άντρας φοράει παντόφλα-βάρκα γιατί έτσι. Γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 - 500 words = ? Επίσης , μην είσαι peasant 1)Καλά να πάθεις 2)Αφού το ξέρεις ότι σε πειράζω Back που λες από χαμαλοδουλειές(λογαριασμοί,εφορίες etc) . Κωλοζέστη Και το μόνο καλό τα κολάν που λέγαμε χθες.
*nenya* Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Επιτέλους ζέστη (έξω μόνο, γιατί στο σπίτι ακόμα 19 βαθμούς έχει)
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 1)Καλά να πάθεις 2)Αφού το ξέρεις ότι σε πειράζω Back που λες από χαμαλοδουλειές(λογαριασμοί,εφορίες etc) . Κωλοζέστη Και το μόνο καλό τα κολάν που λέγαμε χθες. πρωτη φορα βλεπω σαλονατο peasant απο την περιφέρεια... =] Ύποπτο πάντος σε 18 χρόνια έκανε μόνο 52.000 χλμ; Τι διάολο; Μόνο για την καφετέρια το είχε; ναι και εγω προβληματιζομαι αλλα δειχνει ωραια το συγκεκριμενο.
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Επιτέλους ζέστη (έξω μόνο, γιατί στο σπίτι ακόμα 19 βαθμούς έχει) Θα σε ρίξω στη θάλασσα. 2-3 ντουζ την μέρα. Μαρτύριο. Ίσα που ανοίγω και θρεντ για αυτό το θέμα ΥΓ. Η παντόφλα-βάρκα είναι αποδεκτή μόνο σε 65άχρονο παππού που μαζεύει τα αυγά απ' τις κότες στο χωριό. Αγοράστε σαγιονάρες σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Παρακαλώ. Αφροδίτη Σακκά 1) Άντρες που φοράνε τις άλλες τις αδελφίστικες τις παντόφλες είναι απλά αδελφές. End of story. 2) Ο άντρας φοράει παντόφλα-βάρκα γιατί έτσι. Γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Διάβασα το άρθρο μαν.Τι κομπλεξάρες-ντίβες είναι αυτές ρε?Είδα και τις φάτσες τους....5-6 max Είναι καλοκαίρι και πρώτα από όλα είναι η άνεση μου.Θα φοράω ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Αυτού το στυλ φοράω το καλοκαίρι.Να και αν αρέσουν να και αν δεν αρέσουν.Να γυρίσουν να κοιτάζουν αλλού αμα δεν γουστάρουν. Άκου εκεί οι σαβουρίτσες. 4
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 πρωτη φορα βλεπω σαλονατο peasant απο την περιφέρεια... Δεν φταίω εγώ....οι γονείς μου. Επίσης, Τι peasant ρε κάμπια? <3
*nenya* Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ριβόλβερ μην ταράζεσαι, άστες να λένε οι κ@ριολίτσες. Πάμε θάλασσα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! [εσύ θα βουτάς, εγώ θα κοιτάω] 1
Sarandis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μόλις έλαβα το πιο απειλητικό τηλέφωνο για interview ever, μόνο που δε μου είπε «θα σε φτιάξω γω αύριο» Καλημέρα. 2
Pa0ki Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμένα μου τη δίνουν κάθε είδους παντόφλες, με converse πάω θάλασσα Ειδικά όταν ακούω αυτό το χλατς-χλατς που κάνουν οι κωλοσαγιονάρες κρατιέμαι να μην αρχίσω να μοιράζω τρικλοποδιές 1)Καλά να πάθεις 2)Αφού το ξέρεις ότι σε πειράζω Back που λες από χαμαλοδουλειές(λογαριασμοί,εφορίες etc) . Κωλοζέστη Και το μόνο καλό τα κολάν που λέγαμε χθες. Ποιά κολάν? Ήδη κυκλοφορούν σορτσάκια
GreekMonkey Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μπα δεν τις διάβασα τις άλλες καρακάξες γιατι μιλούσαν για βρώμα και ιδρώτα. Χαίρομαι σύντροφε ρεβόλβερ που φοράς τις γνήσιες τις αντρικές παντόφλες και εσύ. Οι άλλοι ας βάλουν και καμιά διχάλα στον κώλο τους !!!
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμένα μου τη δίνουν κάθε είδους παντόφλες, με converse πάω θάλασσα Ποιά κολάν? Ήδη κυκλοφορούν σορτσάκια Καλύτερα τα converse αλλά δεν με βολεύουν προσωπικά στην άμμο. Ωραία τα σορτσάκια αλλά κυρίως τα φοράει το range 16-18 τουλάχιστον αυτό βλέπω κάτω μέχρι τώρα. Δυστυχώς μαζί με τα σορτσάκια έρχονται και αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις