*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Α ρε κορίτσα, όσο καλοκαιριάζει τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να ξεκουκουλωθώ και να σηκωθώ τα πρωινά... :/ ξύπνησα μισή ώρα πριν πιάσω δουλειά. 1
LongTom Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://imgur.com/gallery/l3Nai Lel στο σημείο που γράφει πόσο δύσκολη δουλεία έχει.Εκεί που φτάσαμε και οι κουρείς σκύλων νομίζουν ότι κάτι φτιάνουν... Ένιγουεϊ, καλημέρα με ήλιο και χαρά σήμερα. Επιβιώσαμε από την χθεσινή νεροποντή και ξεχυνόμαστε με χαρά εις τας εξοχάς να πιάσουμε τον Μάη.
LongTom Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παλαιοημερολογίτες είστε; Όχι,γιορτάζω τον Μάη αναδρομικά διότι σήμερα είχα την διάθεση και τον χρόνο! Επίσης πολλές βροχές τις προηγούμενες μέρες και σήμερα η πρώτη δίχως αέρα και συννεφιά(μέχρι τούδε). εδιτ: Μόλις έλαβα ένα ρέηζ μήνυμα από έναν γιατί δεν εκπλήρωσα γρήγορα κάτι που μου φόρτωσε δίχως να ρωτήσει και ο ίδιος δεν ήθελε να εκτεθεί. Ομοιόβαθμος ο τύπος και εχθές μας έστησε και σε ένα ανεπίσημο μύτη-νγκ που έπρεπε να είναι όλη η ομάδα εκεί. Θράσος. 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://imgur.com/gallery/l3Nai Lel στο σημείο που γράφει πόσο δύσκολη δουλεία έχει.Εκεί που φτάσαμε και οι κουρείς σκύλων νομίζουν ότι κάτι φτιάνουν... Και αυτή δεν είναι δουλειά κύριε?Και τι δουλειά, ΤΕΧΝΗ! 1
Sarandis Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δε έφτανε η λαϊκή κάθε τετάρτη, ξεκίνησαν και οικοδομή για να ξυπνήσω σίγουρα χαρούμενος.
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Morning.......... #$%#$^$%$%$%#$T :mad: Στον υπνο τους με βλεπουν γαμωτο ?????
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δε έφτανε η λαϊκή κάθε τετάρτη, ξεκίνησαν και οικοδομή για να ξυπνήσω σίγουρα χαρούμενος. καλοκαιρι χωρις το ντουπουντουπου απο την οικοδομη μες στο αγριο χαραμα δεν λεει.. Α ρε κορίτσα, όσο καλοκαιριάζει τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να ξεκουκουλωθώ και να σηκωθώ τα πρωινά... :/ ξύπνησα μισή ώρα πριν πιάσω δουλειά. σε φανταζομαι ετσι στη δουλεια: 2
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Lol, ''hot'' guests today in the office... Και γι'αυτους επρεπε να με ξυπνησουν 4 το βραδυ..... δεν κοιμουνται ποτε αυτοι οι ανθρωποι....??? they are vampires.... πφφφφ.... αντε να τους τιμησω με την παρουσια μου.
DhZou Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ξέρεις ποιο είναι το προβλημα? Εξωτερικά μου αρέσει περισσότερο το 900 από το 850... Απ' ότι έχω ακούσει το 850 με το 900 είναι η νύχτα με τη μέρα. Πές μας πόσα λεφτά θες να δώσεις και τι χρήση θες να κάνεις με το εργαλείο να σου κάνουμε καμιά πρόταση της προκοπής.
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Απ' ότι έχω ακούσει το 850 με το 900 είναι η νύχτα με τη μέρα. Πές μας πόσα λεφτά θες να δώσεις και τι χρήση θες να κάνεις με το εργαλείο να σου κάνουμε καμιά πρόταση της προκοπής. define μερα με την νυχτα. Τι εχει παραπανω το 900 απο το 850? in other news τι ειναι αυτα τα πραγματα στο status
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 πόσο έχει μία ελαφρόπετρα πια; 2 ευρώ; 3 ; δεν ντρέπονται να κυκλοφορούν με τη φτέρνα σκασμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις