tehAllantin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ξέρω να διαλέγω πεπόνια ο πούστης, έχω μυτη!! 1
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ποιο ειναι το Σαχαρα; Αυτο το μικρό αναμεσα σε Ηρακλεια και Καλικράτεια με τις λιγες ομπρελιτσες; Είναι ενα καινούριο με καμιά 200ριά ομπρέλες και πολύ τζι τζι πριν το κρυσταλ Απο το οποιο κρυστάλ για κάποιες μέρες τώρα αφαίρεσαν την άδειά του και ανοίγει απο βδομάδα πάλι (ποιος ξέρει τι σκατοβρωμιές κάνουν ολοι αυτοι του συναφιού)
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Γατοκόριτσο γιατί απέχεις τόσο πολύ από τις συναντήσεις; 1
Pantelwolf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καταρχήν ντροπή. Κατα τα άλλα εχετε παραλίες στο νησι; ε σε 20 μερες εχει διακοπες λιγο ελλαντα και μετά μάλτα. Αν και με αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που είδα στο αλλο θρεντ λεω να το προσπαθήσω να γυρίσω μόνιμα ελλάντα τελικά γιατί αξίζει!!!!!!11111oneone 4
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εμένα γιατί δε με ρωτάς το ίδιο ρε; Δεν εννοούσα πόσα χιλιάδες km
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Είμαι σχέση εξαποστάσεως... Η αγάπη δεν έχει όρια άλλωστε! Αν η θέση στο λουμίδη έχει και δωρεάν καφέ, μέχρι κι εγώ το σκέφτομαι.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αν και με αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που είδα στο αλλο θρεντ λεω να το προσπαθήσω να γυρίσω μόνιμα ελλάντα τελικά γιατί αξίζει!!!!!!11111oneone Και το βράδυ κοιμασαι στο σπιτι του αφεντικου ή κανενος μερακλή φίλου του. Ευκαιρια! btw ειδα παλιοτερα αγγελια που ζητουσε ακριβως όπως τα γραφω + 3 χρονια προυπηρεσια: - Αριστες γνωσεις Προγραμματισμου - Αριστες γνωσεις Λειτουργικων συστηματων - Αριστες γνωσεις Βασεων δεδομένων - Αριστες γνωσεις Php, html, joomla, mysql, css - Αριστες γνωσεις Δικτυων Για 4ωρη ημιαπασχόληση!!!
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καλοκαίρι θερμοσίφωνα ανάβετε; έχω ηλιακό...μονίμως "αναμμένο"
michael92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 έχω ηλιακό...μονίμως "αναμμένο" Η μόνη μ****** με τον ηλιακό είναι ότι έχεις τέλειο νερό όταν δεν το χρειάζεσαι
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Και το βράδυ κοιμασαι στο σπιτι του αφεντικου ή κανενος μερακλή φίλου του. Ευκαιρια! btw ειδα παλιοτερα αγγελια που ζητουσε ακριβως όπως τα γραφω + 3 χρονια προυπηρεσια: - Αριστες γνωσεις Προγραμματισμου - Αριστες γνωσεις Λειτουργικων συστηματων - Αριστες γνωσεις Βασεων δεδομένων - Αριστες γνωσεις Php, html, joomla, mysql, css - Αριστες γνωσεις Δικτυων Για 4ωρη ημιαπασχόληση!!! Οπου το 4ωρο ειναι €150... Μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις