Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Τωρα θα ναι 35 σιγουρα. Γιατι ομως αραιωση; Απο το πολυ σφιξιμο; Ναι παθαίνει βλάβη ο θύλακας της τρίχας.
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καρέ και κότσοι, ό,τι χειρότερο Δεν σε φτιάχνουν?
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το καρέ είναι σέξι. Αν είναι και μελαχρινή σου παίρνει τα μυαλά.
Pa0ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν σε φτιάχνουν? Μπααα, για τις 50+ είναι μόνο Μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια στα αυτιά και δε μου έρχεται άλλη λέξη εκτός από ναρκωτικά
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μπααα, για τις 50+ είναι μόνο Μακριά μαλλιά, σκουλαρίκια στα αυτιά και δε μου έρχεται άλλη λέξη εκτός από ναρκωτικά Τι πρέπει τι δεν πρέπει φάση... ΠΑΡΤΟ ΔΙΜΠΑΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Λάθος thread.
Pa0ki Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ΠΑΡΤΟ ΔΙΜΠΑΛΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ χόλυ φακ, βραδιά τσουλού ήταν σήμερα Χάνω τις μέρες από το κωλοβάρεμα, everyday feels like yesterday
revolver1990 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Stormrain said Παρεμπιπτοντως οι moderators δεν εχουν προσβαση στα προσωπικα μηνυματα αλλων χρηστων (και δε θα ηθελα τετοιου ειδους access to begin with). Παρόλο που ότι γράφω το γράφω εδώ είτε είναι ενοχλητικό είτε όχι (και όχι σε Pm) εκτιμώ την διακριτικότητα των mod και γενικότερα του φόρουμ Ευχαριστούμε. Lucifer
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παρόλο που ότι γράφω το γράφω εδώ είτε είναι ενοχλητικό είτε όχι (και όχι σε Pm) εκτιμώ την διακριτικότητα των mod και γενικότερα του φόρουμ σλουρπ-σλουρπ !!!! 1
slipknot Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Παρόλο που ότι γράφω το γράφω εδώ είτε είναι ενοχλητικό είτε όχι (και όχι σε Pm) εκτιμώ την διακριτικότητα των mod και γενικότερα του φόρουμ Άσχετα από το συγκεκριμένο info και την -θετική- παρουσία του κύριου Stormrain, αντιλαμβάνεσαι πως είμαστε όλοι μέρος ενός τεράστιου, σκοτεινού botnet που δε τελειώνει ποτέ, έτσι; Δεν υπάρχει διαφυγή, δεν υπάρχει ελπίδα. 1
Unabomber Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Άσχετα από το συγκεκριμένο info και την -θετική- παρουσία του κύριου Stormrain, αντιλαμβάνεσαι πως είμαστε όλοι μέρος ενός τεράστιου, σκοτεινού botnet που δε τελειώνει ποτέ, έτσι; Δεν υπάρχει διαφυγή, δεν υπάρχει ελπίδα.
GreekMonkey Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και εγώ εδώ τα γράφω. Γατοκόριτσο ... για come to dothe.
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Και εγώ εδώ τα γράφω. Γατοκόριτσο ... για come to dothe. να με.τι εχασα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις