Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 θα χαρουμε να σας βοηθησουμε σε οποιαδηποτε σχετικη απορια σας Microsoft Hellas A.B.E.E. Λ. Κηφισίας 221151 24, Μαρούσι γράφεις όπως η εξυπηρέτηση πελατών σε μεγαλοεταιρίες σε φβ-τουίτα έχω ηχογραφήσει το κελάηδισμα ενός πουλιού που έρχεται κάθε βράδυ έξω από το σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδω, μπας και μου πει κάποιος τι είναι. καμια ιδέα;
viper2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οχι ιδαιτερα (σε σχεση με αλλα μηχανακια) πλεον. Αλλα τσιμπανε λιγο (εως παρα πολυ) λαδι Ξέρεις ποιο είναι το προβλημα? Εξωτερικά μου αρέσει περισσότερο το 900 από το 850...
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ξέρεις ποιο είναι το προβλημα? Εξωτερικά μου αρέσει περισσότερο το 900 από το 850... ειναι πιο ωραιο και πιο ολοκληρωμενο (τοσο για την εποχη τους, οσο και τωρα) μηχανακι και εγω εχω παρει μηχανακι που γουσταρα και να το βλεπω, αλλα ετσι κι αλλιως οταν το οδηγας δεν το πολυκοιταζεις γράφεις όπως η εξυπηρέτηση πελατών σε μεγαλοεταιρίες σε φβ-τουίτα έχω ηχογραφήσει το κελάηδισμα ενός πουλιού που έρχεται κάθε βράδυ έξω από το σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδω, μπας και μου πει κάποιος τι είναι. καμια ιδέα; η ευχαριστη σας ειναι η ικανοποιηση μας που μενεις; βαλτο καλυτερα σε birdwatching forum, θα χεις καλυτερη τυχη
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 η ευχαριστη σας ειναι η ικανοποιηση μας που μενεις; βαλτο καλυτερα σε birdwatching forum, θα χεις καλυτερη τυχη Κυκλάδες.
slipknot Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 βγηκε το it follows και το /tv/ εχει παθει νευρικο κλονισμο Εγώ το The Big Shoe θέλω να βγει, αυτό με καίει.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 έχω ηχογραφήσει το κελάηδισμα ενός πουλιού που έρχεται κάθε βράδυ έξω από το σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδω, μπας και μου πει κάποιος τι είναι. καμια ιδέα; Να πάρεις τηλέφωνο στο Νational Geographic και να το περιγράψεις, αυτοί ξέρουν. 2
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ωπα οι θεσσαλονικεις insomniacs κανουν κινηση αθηνα θα αντιδρασεις?
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κυκλάδες. ναι ρε πολυ χαλια, καλυτερα να εμενες στα Πατησια
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 α κατάλαβα τι είναιιιι, άσπρο και μικρούλι κυκλοφορεί εδώ στις αυλές το βράδυ. Θενξ ρε λεβεντιά στορμ ναι ρε πολυ χαλια, καλυτερα να εμενες στα Πατησια δεν το είπα έτσι αμέσως εσυ 1
MT60RS Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Να πάρεις τηλέφωνο στο Νational Geographic και να το περιγράψεις, αυτοί ξέρουν. Ευχαριστουμε που μας καλεσατε και για οποιαδηποτε απορια σας σχετικη με προιον Microsoft®, μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας. 1
mary Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δε μπορώ να βλέπω γυναίκες με κότσο , μου θυμίζει κεφτέ αλλα οκ δεν είναι κάτι περίεργο αλλα οι τύποι με το κοτσιδάκι σε φάση συντριβάνι , σε φάση Χάίδο η ασπρούλα ειναι άλλη φάση , μου θυμίζουν ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο τρώνε φλασιές ώρες ώρες ο κόσμος δεν την παλευουίτα μμ ? θα είμαι 80 χρονών κωλόγερος και θα έχω κοτσίδα και καράφλα ειχα μια φιλη, πολυ κοκετα, δλδ και γυμναστηριο με τακουνι και φορεμα πηγαινε και αλλαζε εκει. Ε το μαλλι της ΜΟΝΙΜΑ, ακομα και στον υπνο της το ειχε πιασμενο σα μπιφτεκι που λες. Τέτοιον ακριβως και έτσι σφιχτο. Ε τη τυχη μου μεσα, παντα αναρωτιομουν πως και δεν εχει μονιμως πονοκεφαλο. Για 3-4 ωρες τα πιανω σε κοτσιδα ετσι και μετα νιωθω μουδιασμα/πονοκεφαλο/οπως-θες-πες-το. 1
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πόσων χρόνων είναι; σίγουρα θα έχει αραίωση σε κάποια φάση αν το συνεχίσει. είναι πρόβλημα κυρίως των μπαλαρίνων αυτό...
mary Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Πόσων χρόνων είναι; σίγουρα θα έχει αραίωση σε κάποια φάση αν το συνεχίσει. είναι πρόβλημα κυρίως των μπαλαρίνων αυτό... Τωρα θα ναι 35 σιγουρα. Γιατι ομως αραιωση; Απο το πολυ σφιξιμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις