Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είναι στο εξωτερικό το έχουν το πάντρεμα εύκολα διότι το κράτος σε κανακεύει και σε δίνει κάθε προτέρημα(ιδίως οικονομικό) να παντρευτείς.Έτσι κάποιοι που στην Ελλάδα θα ήταν απλά μαζί,τείνουν να παντρεύονται στο εξωτερικό.Το έχω δει σε γνωστούς των

30+ να το κάμουν κατά κόρον.

Το τελευταίο το έχω δει σε ξαδέλφια και στα 5 χρόνια η νύφη την έκαμε με ελαφρά.

Τα σόγια είναι τοξικά πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Η γυναίκα και πολύ άντεξε.

Αρκετές τέτοιες περιπτώσεις ξέρω,αλλά ευτυχώς δεν τους ξέρω και καλά για να με πρήζουν(ούτε φυσικά τους έχω στο φατσοβιβλίο).

Ωχ κατάλαβα... Τρέμε την Ελληνίδα πεθερά. Βέβαια, αν ο άντρας είναι χέστης και μαμάκιας και δεν βάζει φρενο εκεί που πρέπει... Είναι καταδικασμένος.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά είμαι μεγάλος μαλακας :(

Αν το παρατηρησες, αυτος που την πουλαει, ειναι Ελληνας...... :-D

Δημοσ.

Αν το παρατηρησες, αυτος που την πουλαει, ειναι Ελληνας...... :-D

Καλά δεν λέω, εθνική υπερηφάνια  και όλα τα λοιπά αλλά άμα δεν εχεις φράγκο μια χαρά τη πουλάς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα... Τρέμε την Ελληνίδα πεθερά. Βέβαια, αν ο άντρας είναι χέστης και μαμάκιας και δεν βάζει φρενο εκεί που πρέπει... Είναι καταδικασμένος.

Εσύ δεν χρειάζεται να φοβάσαι

Δημοσ.

Μια μερίδα κιοφτέδες έφαγα και είμαι λες και κατάπια χειροβομβίδες.

Καλησπέρα!

Σκετους η με σαλτσα ? :-D

Δημοσ.

Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας...

Το ξανάκλεισα.

That_Feel.gif

• Like 1
Δημοσ.

Μην νομίζεις ότι η συγκεκριμένη κόρη(είναι 2 αδέλφια)είναι καλύτερη,απλά ο άντρας της είναι μεγάλος τεμπελόσκυλος/αναίσθητος και απλά τον βόλεψε η κατάσταση και δεν την έκανε.

Γαμήσε τα γενικά,αλλά εάν τους ακούσεις είναι παντρεμένοι=επιτυχημένοι και αλί στους ανύπανδρους και στις γεροντοκόρες. :lol:

Δημοσ.

Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας...

Το ξανάκλεισα.

Και εμένα ΠΟΛΛΟΊ γνωστοί τελευταία αρραβωνιάζονται , κυρίως λόγω "στιγμιαίων λαθών" αλλά και λόγω "έρωτα" ξερωγώ.

Και με πιάνει ένα άγχος γιατί νοιώθω όλα γύρω αρχίζουν και σοβαρεύουν από άποψη καταστάσεων,ζωής,ευθυνών κλπ και τους βλέπω όλους μούχλες .... Εγώ ακόμα νοιώθω 20χρονος απο άποψη , αρνούμαι να μουχλιάσω από τώρα . Σε άλλα θέματα αυτό με επηρεάζει αρνητικά και το πληρώνω , και σε άλλα πάλι απλά απολαμβάνω την ζωή .

Μακρυά απομάς

Εντάξει τότενες.

Περίεργο πάντως τόσοι πολλοί σε αρραβώνες-γάμους.Μήπως δεν έκαμαν φοιτητές; Διότι όσοι ξέρω και παντρεύτηκαν νέοι δεν είχαν τίποτα άλλο από πτυχίο εκτός από Λύκειο.

παράθεση για έμφαση :P

Οι περισσότεροι είτε πέρασαν στου Ξαπλώπουλου είτε οι περισσότερες σε τίποτα σχολές τύπου ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής ή σε κανένα Παιδαγωγικό , χωρίς πολλές πολλές σκοτούρες που το μόνο που τους μένει τώρα είναι να δέσουν τον γάϊδαρο και να γενοβολάνε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...