Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/448256-πωλειται-η-δαδα-των-ολυμπιακων-αγωνων-2004/ 2
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Στα 27 Μικροδείχνεις στις φωτό πάντως,δεν σε είχα πάνω από τα 22-24. Στο θέμα μας τώρα,είναι ανάλογα τι γνωστούς έχεις. Δεν ξέρω πολλούς που είναι παντρεμένοι με παιδιά στα 27.Μια-δύο περιπτώσεις και αυτούς μόνο από τρίτους.Στο φατσοβιβλίο όλοι είναι είτε μπακούρια,είτε σε σχέση.Κανένας παντρεμένος και κανένας με παιδιά. 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/448256-πωλειται-η-δαδα-των-ολυμπιακων-αγωνων-2004/ Που είναι το παράξενο; Δεν τρολάρω. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Κι εγω early 20s σε είχα γιαυτό και μου εκανε εντύπωση. Αμέσως pa0ki
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Που είναι το παράξενο; Δεν τρολάρω. Εγγραφη σημερα, και το πρωτο που πουλαει ειναι η Δαδα ???? χαχαχα!!! Φοβαμαι να ρωτησω για την τιμη της…...
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μικροδείχνεις στις φωτό πάντως,δεν σε είχα πάνω από τα 22-24. Στο θέμα μας τώρα,είναι ανάλογα τι γνωστούς έχεις. Δεν ξέρω πολλούς που είναι παντρεμένοι με παιδιά στα 27.Μια-δύο περιπτώσεις και αυτούς μόνο από τρίτους.Στο φατσοβιβλίο όλοι είναι είτε μπακούρια,είτε σε σχέση.Κανένας παντρεμένος και κανένας με παιδιά. Από κοντά με περνάνε για 18, μη σκας Είναι άτομα που πηγαίναμε μαζί σχολείο, οπότε οι περισσότεροι είναι στη φάση αρραβώνα ή γάμος, αλλά όχι με παιδί. Κάποιοι είχαν και απ' αυτό το εξωγήινο πλάσμα.
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Από κοντά με περνάνε για 18, μη σκας Είναι άτομα που πηγαίναμε μαζί σχολείο, οπότε οι περισσότεροι είναι στη φάση αρραβώνα ή γάμος, αλλά όχι με παιδί. Κάποιοι είχαν και απ' αυτό το εξωγήινο πλάσμα. Εντάξει τότενες. Περίεργο πάντως τόσοι πολλοί σε αρραβώνες-γάμους.Μήπως δεν έκαμαν φοιτητές; Διότι όσοι ξέρω και παντρεύτηκαν νέοι δεν είχαν τίποτα άλλο από πτυχίο εκτός από Λύκειο. 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγγραφη σημερα, και το πρωτο που πουλαει ειναι η Δαδα ???? χαχαχα!!! Φοβαμαι να ρωτησω για την τιμη της…... Τότε (2004) θυμάμαι τις πουλούσαν κανα 100αρι σε όσους είχαν κάνει λαμπαδηδρομία. Τώρα η φοβερή τιμή που γράφει παίζει να είναι κανα χιλιάρικο. Ήμουν απο τους τυχερούς που είχα κάνει τότε αλλά ακόμα μετανιώνω που δεν την αγόρασα. 1
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εντάξει τότενες. Περίεργο πάντως τόσοι πολλοί σε αρραβώνες-γάμους.Μήπως δεν έκαμαν φοιτητές; Διότι όσοι ξέρω και παντρεύτηκαν νέοι δεν είχαν τίποτα άλλο από πτυχίο εκτός από Λύκειο. Το πιάνεις το νόημα σιγά σιγά. Ξέχασα να πω πως κάποιοι έκαναν shotgun weddings. Ξέρω ένα γνωστό μου ζευγάρι, μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν πέρυσι και αναμένουν τον υιό. Σπουδαγμένοι όμως και οι 2 και μένουν Ελβετία πια. Αυτοί ναι οκ, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έπεσε χοντρό τύλιγμα.
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τότε (2004) θυμάμαι τις πουλούσαν κανα 100αρι σε όσους είχαν κάνει λαμπαδηδρομία. Τώρα η φοβερή τιμή που γράφει παίζει να είναι κανα χιλιάρικο. Ήμουν απο τους τυχερούς που είχα κάνει τότε αλλά ακόμα μετανιώνω που δεν την αγόρασα. http://www.ebay.com/itm/Olympic-torch-Greece-Athens-2004-/331429930510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2ac3660e
linkin Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εδω παντως Μουρικα το να εισαι παντρεμενος στα 27 ειναι pretty common. Μετα τον δικο μου γαμο το καλοκαιρι, εχω ηδη αλλους 4 γαμους να παω φιλων γυρω στα 27. Αλλα παιδια σχεδον κανεις.
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Το πιάνεις το νόημα σιγά σιγά. Ξέχασα να πω πως κάποιοι έκαναν shotgun weddings. Ξέρω ένα γνωστό μου ζευγάρι, μαζί από το γυμνάσιο, παντρεύτηκαν πέρυσι και αναμένουν τον υιό. Σπουδαγμένοι όμως και οι 2 και μένουν Ελβετία πια. Αυτοί ναι οκ, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έπεσε χοντρό τύλιγμα. Όταν είναι στο εξωτερικό το έχουν το πάντρεμα εύκολα διότι το κράτος σε κανακεύει και σε δίνει κάθε προτέρημα(ιδίως οικονομικό) να παντρευτείς.Έτσι κάποιοι που στην Ελλάδα θα ήταν απλά μαζί,τείνουν να παντρεύονται στο εξωτερικό.Το έχω δει σε γνωστούς των 30+ να το κάμουν κατά κόρον. Το τελευταίο το έχω δει σε ξαδέλφια και στα 5 χρόνια η νύφη την έκαμε με ελαφρά. Τα σόγια είναι τοξικά πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις.Η γυναίκα και πολύ άντεξε. Αρκετές τέτοιες περιπτώσεις ξέρω,αλλά ευτυχώς δεν τους ξέρω και καλά για να με πρήζουν(ούτε φυσικά τους έχω στο φατσοβιβλίο).
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 http://www.ebay.com/itm/Olympic-torch-Greece-Athens-2004-/331429930510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2ac3660e Τελικά είμαι μεγάλος μαλακας
Προτεινόμενες αναρτήσεις