Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεβιδωσα την βιδα του λαδιου στοβ καρτερ για να βγαλω το παλαιο το λαδι και εκει που περιμενω να βγει ο χειμαρος απο το μαυρο λαδι βγαινει κανα μισολιτρο pitch black με κατι κομματακια μεσα

:ph34r:

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω; πιστευω οτι με μπερδευεις με καποιον αλλον...

Όχι :P

Βασικά θα πας και θα την πεις. Δεν θέλω να σε γλύψω, λυπάμε.

Μανία με το γλύψιμο?

Έρχεται καλοκαίρι.

Ώρα για παγωτό.

turbo.jpg

Δημοσ.

πωπω έχω πάθει αυχενικό εως πίσω και στην πλάτη εδω και μερικές ώρες και πονάω .Έπαιζα fifa 15  χθες το βράδυ και σε μια φάση απο τα νέυρα μου επειδή έφαγα γκολ προσπάθησα να συγκρατηθω και έκανα αποτομες κινησεις και απο αυτό το έπαθα.

Δημοσ.

ξεβιδωσα την βιδα του λαδιου στοβ καρτερ για να βγαλω το παλαιο το λαδι και εκει που περιμενω να βγει ο χειμαρος απο το μαυρο λαδι βγαινει κανα μισολιτρο pitch black με κατι κομματακια μεσα

:ph34r:

από πότε είχες να τα αλλάξεις ρε άνθρωπε..

Δημοσ.

Τρόμος, μετά απο 8 χρόνια εβγαλε πρόβλημα το αμαξι.. Μπαινω σημερα και το AC βγάζει μόνο ζεστό αερα. Αν κοστίζει πανω απο 50 θα βαλω ανεμιστήρα. 

Δημοσ.

Τρόμος, μετά απο 8 χρόνια εβγαλε πρόβλημα το αμαξι.. Μπαινω σημερα και το AC βγάζει μόνο ζεστό αερα. Αν κοστίζει πανω απο 50 θα βαλω ανεμιστήρα. 

Άνοιξε το παράθυρο μάστορα,τσζάμπα πράμα.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να ηταν καιρος...

εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα καλό ημισυνθετικό,θα άλλαζα φίλτρο και θα άναβα και ένα κερί που δεν μου έμεινε στο χέρι. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε το παράθυρο μάστορα,τσζάμπα πράμα.

Για Ελλάδα μιλάμε όχι για Βορειο πόλο :P ή δεν θα ξαναπαρω το αμαξι μεχρι να χειμωνιάσει. 

Δημοσ.

Για Ελλάδα μιλάμε όχι για Βορειο πόλο :P ή δεν θα ξαναπαρω το αμαξι μεχρι να χειμωνιάσει. 

:-D

11140124_933610093326265_292840791876365

• Like 1
Δημοσ.

χαζεψε και ο ταχυδρόμος απο την κριση και αφηνει ξένα γράμματα στο δικο μου γραμματοκιβωτιο...

Σπερες

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα μπαινει το τουτου στον mechanic, για εξονυχιστικο ελεγχο……  fingers crossed.

Αντε να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας...

Το ξανάκλεισα.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας...

Το ξανάκλεισα.

Define συνομήλικοι.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...