viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ξεβιδωσα την βιδα του λαδιου στοβ καρτερ για να βγαλω το παλαιο το λαδι και εκει που περιμενω να βγει ο χειμαρος απο το μαυρο λαδι βγαινει κανα μισολιτρο pitch black με κατι κομματακια μεσα 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εγω; πιστευω οτι με μπερδευεις με καποιον αλλον... Όχι Βασικά θα πας και θα την πεις. Δεν θέλω να σε γλύψω, λυπάμε. Μανία με το γλύψιμο? Έρχεται καλοκαίρι. Ώρα για παγωτό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 πωπω έχω πάθει αυχενικό εως πίσω και στην πλάτη εδω και μερικές ώρες και πονάω .Έπαιζα fifa 15 χθες το βράδυ και σε μια φάση απο τα νέυρα μου επειδή έφαγα γκολ προσπάθησα να συγκρατηθω και έκανα αποτομες κινησεις και απο αυτό το έπαθα.
Valerie_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ξεβιδωσα την βιδα του λαδιου στοβ καρτερ για να βγαλω το παλαιο το λαδι και εκει που περιμενω να βγει ο χειμαρος απο το μαυρο λαδι βγαινει κανα μισολιτρο pitch black με κατι κομματακια μεσα από πότε είχες να τα αλλάξεις ρε άνθρωπε..
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τρόμος, μετά απο 8 χρόνια εβγαλε πρόβλημα το αμαξι.. Μπαινω σημερα και το AC βγάζει μόνο ζεστό αερα. Αν κοστίζει πανω απο 50 θα βαλω ανεμιστήρα.
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τρόμος, μετά απο 8 χρόνια εβγαλε πρόβλημα το αμαξι.. Μπαινω σημερα και το AC βγάζει μόνο ζεστό αερα. Αν κοστίζει πανω απο 50 θα βαλω ανεμιστήρα. Άνοιξε το παράθυρο μάστορα,τσζάμπα πράμα. 1
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 από πότε είχες να τα αλλάξεις ρε άνθρωπε.. πρεπει να ηταν καιρος...
Valerie_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 πρεπει να ηταν καιρος... εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα καλό ημισυνθετικό,θα άλλαζα φίλτρο και θα άναβα και ένα κερί που δεν μου έμεινε στο χέρι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Άνοιξε το παράθυρο μάστορα,τσζάμπα πράμα. Για Ελλάδα μιλάμε όχι για Βορειο πόλο ή δεν θα ξαναπαρω το αμαξι μεχρι να χειμωνιάσει.
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τρόμος, μετά απο 8 χρόνια εβγαλε πρόβλημα το αμαξι.. Μπαινω σημερα και το AC βγάζει μόνο ζεστό αερα. Αν κοστίζει πανω απο 50 θα βαλω ανεμιστήρα. Για Ελλάδα μιλάμε όχι για Βορειο πόλο ή δεν θα ξαναπαρω το αμαξι μεχρι να χειμωνιάσει. 1
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 χαζεψε και ο ταχυδρόμος απο την κριση και αφηνει ξένα γράμματα στο δικο μου γραμματοκιβωτιο... Σπερες 1
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σημερα μπαινει το τουτου στον mechanic, για εξονυχιστικο ελεγχο…… fingers crossed. Αντε να δουμε. 1
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας... Το ξανάκλεισα. 4
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Άνοιξα το φβ μετά από 1 χρόνο να δω τι παίζει, ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί (ευτυχώς όχι οι φίλοι) αρραβωνιασμένοι/παντρεμένοι/με παιδιά. Συνομιληκοι κιόλας... Το ξανάκλεισα. Define συνομήλικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις