BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό πέρασα δίπλα απο ένα στάβλο και πέταξα μία μαργαρίτα σε ένα νεαρό προβατάκι ,και αυτό την έφαγε ,ένα σατανικό γέλιο βγήκε τρανταχτό από μέσα μου . Καλημέρα.
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Θα σε ρωτούσα τι έπαιξε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσεις σε μια σειρά μαξ λες και έχεις νετ με ογκοχρέωση. Οπότε φακ ιτ. Ειχε μια νωχελικότητα ο τύπος στην φωνή του άλλο πράγμα. Ρωταγα και κάποια στιγμή νόμισα οτι δεν ήθελε να το πουλήσει. Μετα απο μπαράζ ερωτήσεων μου ειπε οτι δεν έβαλε αυτος την αγγελία. Go figure Πρώτο ραντεβού με κάποιαν που δεν έχεις δει από κοντά. Σε περίπτωση που έχει πάρει καμιά δεκαριά κιλά από την τελευταία ανανέωση profile pic, τι κάνεις; πας το ραντεβού μέχρι τέλους και μετά της στέλνεις "να, δεν φταις εσύ αλλά..." ή κρύβεσαι μέσα σε ένα δέντρο δίπλα στο σημείο συνάντησης, την κόβεις, και αν δεν, απλά κάνεις τον κινέζο; Επίσης εσείς οι από πάνω οι διασυνδεδεμένοι ρίχνετε και κανα λινκ παραπάνω για εμάς που είμαστε τοπικιστές. Μόνο 2 τόπιξ έχω πετύχει Ούτε ενα cam2cam? επίσης, είσαι σίγουρος οτι θα έρθει; Μέρες 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ένα ξάναμμα μας έχει πιάσει.... Έτσι πρέπει να είναι το γυναικείο μαλλί . 4
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ένα ξάναμμα μας έχει πιάσει.... Έτσι πρέπει να είναι το γυναικείο μαλλί . ετσι πρεπει να ειναι 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ετσι πρεπει να ειναι Ντροπή σου να με δουλεύεις. ΕΙΔΙΚΆ το πρωί.
Pa0ki Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Θάνατος στα καρέ Τι θέμα ήταν αυτό που εξαπλώθηκε χθες;
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ντροπή σου να με δουλεύεις. ΕΙΔΙΚΆ το πρωί. εγω; πιστευω οτι με μπερδευεις με καποιον αλλον...
GreekMonkey Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Βασικά θα πας και θα την πεις. Δεν θέλω να σε γλύψω, λυπάμε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Βασικά θα πας και θα την πεις. Δεν θέλω να σε γλύψω, λυπάμε. Ει ψιτ. Αλλαξε αβαταρ εσυ μικρε. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ας πω το κλασσικό μου πάλι : Χαχαχ σόρυ ε πλάκα έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις