SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ρε σεις, θέλω να του πω την αλήθεια (ότι καράφλιασε κι όχι ότι κάκιασε), αλλά έχω ακούσει πως σε αυτό το φόρουμ είναι πολύ αυστηροί και αποκλείουν χρήστες εύκολα και φοβάμαι ότι πονάει. #3 In his words: "I am bald"
slipknot Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτός ο smod δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε, ή μάλλον, που κρυβότανε, αλλά είναι ένα παράδειγμα του τι θα πάρεις αν συγχωνευτούν Voziniotis και TriLoBiTe. 2
SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Θυμίζει υπερβολικά τον the_edge Υποπτεύομαι Άκουσα πως από τότε που αποφάσισαν να μπιπ-μπιπ το παρεΐστικο κλίμα του φόρουμ για να "ανεβεί" το επίπεδο, είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν που και που στο μπλαμπλα για να "κρατούν" τα κουράδια ήρεμα, απειλώντας τα έμμεσα με αποκλεισμό. #3
Adon1s Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 hey τι νεα? τίποτα τα ίδια μύδι γιόκ αυτή την περίοδο , εξεταστική πλησιάζει , διάβασμα , εργασίες , έληξε η συνδρομή στο γυμναστήριο και στρογγυλεύω , ζέστη , ιδρώτας και θέλω παραλία 1
SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 να προτιμάς γύρο κοτόπουλο με μπουστάρδα κι όχι μαγιονέζα.
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Στη θέση του θα έκανα μόνιμο logout απ' το forum μετά απ' αυτό και θα κυκλοφορούσα πάντα με σακούλα στο κεφάλι. Τώρα αν συνεχίσει να γράφει τι να πω.. Κάτι σου έχει κάνει ....μίλα. Η άνοιξε thread. Θέλω να παίζω παράλληλα Diablo, Skyrim, Heroes of the Storm, DnD & Shadowrun. Αν το κάνω δεν θα έχω ζωή, οπότε πρέπει να διαλέγω. Ξέρω ότι είναι αργά αλλά αξίζει το diablo για αγορά τώρα πια? θα σε καρφώσω... Αυτά στο Τόξο ^ Τίνος είσαι συ; mniaK......
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τίποτα τα ίδια μύδι γιόκ αυτή την περίοδο , εξεταστική πλησιάζει , διάβασμα , εργασίες , έληξε η συνδρομή στο γυμναστήριο και στρογγυλεύω , ζέστη , ιδρώτας και θέλω παραλία και εγω θελω..
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Floyd TMT Mayweather After my big Fight with Pacman I'm walking away with 180 Million dollars... I've Decided i'm Gonna give back alot of money, I'm in a good mood. Its Official, I'm Giving Away $4,000,000 Dollars to one lucky fan. Feeling lucky?? Don't let this Opportunity pass you by,
SaveCucumber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 1. Αυτά στο Τόξο 2. mniaK...... 1. ΡΕ με κάρφωσες στο 2... 2. Γιατί γω τι διαφορετικό απάντησα χρησιμοποιώντας το συνώνυμο Theoulis;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις