Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις, θέλω να του πω την αλήθεια (ότι καράφλιασε κι όχι ότι κάκιασε), αλλά έχω ακούσει πως σε αυτό το φόρουμ είναι πολύ αυστηροί και αποκλείουν χρήστες εύκολα και φοβάμαι ότι πονάει.

In his words: "I am bald" 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτός ο smod δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε, ή μάλλον, που κρυβότανε, αλλά είναι ένα παράδειγμα του τι θα πάρεις αν συγχωνευτούν Voziniotis και TriLoBiTe.

• Like 2
Δημοσ.

Θυμίζει υπερβολικά τον the_edge :P

Υποπτεύομαι Άκουσα πως από τότε που αποφάσισαν να μπιπ-μπιπ το παρεΐστικο κλίμα του φόρουμ για να "ανεβεί" το επίπεδο, είναι υποχρεωμένοι να μπαίνουν που και που στο μπλαμπλα για να "κρατούν" τα κουράδια ήρεμα, απειλώντας τα έμμεσα με αποκλεισμό. 

Δημοσ.

hey τι νεα?

τίποτα τα ίδια

μύδι γιόκ αυτή την περίοδο , εξεταστική πλησιάζει , διάβασμα , εργασίες , έληξε η συνδρομή στο γυμναστήριο και στρογγυλεύω , ζέστη , ιδρώτας και θέλω παραλία

• Like 1
Δημοσ.

Στη θέση του θα έκανα μόνιμο logout απ' το forum μετά απ' αυτό και θα κυκλοφορούσα πάντα με σακούλα στο κεφάλι. Τώρα αν συνεχίσει να γράφει τι να πω..

Κάτι σου έχει κάνει ....μίλα.

Η άνοιξε thread.  :-D

Θέλω να παίζω παράλληλα Diablo, Skyrim, Heroes of the Storm, DnD & Shadowrun. Αν το κάνω δεν θα έχω ζωή, οπότε πρέπει να διαλέγω.

Ξέρω ότι είναι αργά αλλά αξίζει το diablo για αγορά τώρα πια?

θα σε καρφώσω...

Αυτά στο Τόξο

^

Τίνος είσαι συ;

mniaK......

Δημοσ.

τίποτα τα ίδια

μύδι γιόκ αυτή την περίοδο , εξεταστική πλησιάζει , διάβασμα , εργασίες , έληξε η συνδρομή στο γυμναστήριο και στρογγυλεύω , ζέστη , ιδρώτας και θέλω παραλία

tumblr_inline_mkpjezn5Zd1qz4rgp.gif

και εγω θελω..

Δημοσ.

1. Αυτά στο Τόξο

2. mniaK......

1. ΡΕ με κάρφωσες στο 2...

2. Γιατί γω τι διαφορετικό απάντησα χρησιμοποιώντας το συνώνυμο Theoulis;;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...