revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κλασσικά τριλομπίτης. wannabe τρολ της πλάκας. απορώ γιατί τον δίνετε ακόμα σημασία. Τι είπες για τον Τρίλοφο ρεεεεεε? Μακαιρώσω σε.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ήθελε να είναι Τρίλοφος μα δεν τα κατάφερε. Θυμίστε μου λίγο πoύ είναι. Α ναι, Πολίχνη.. Για να καταλάβεις για τι τρόμπα μιλάμε, κάποια στιγμή είχε ζητήσει βοήθεια ένα παιδί εδώ, να συμπληρώσει όποιος θέλει ένα ερωτηματολόγιο και πετάγεται αυτός και λέει ''εγώ δεν βοηθάω'' (το έκανε έντιτ βέβαια μετά από λίγο για να μη φανεί πόσο παπάρας είναι), ε αυτός ο άνθρωπος ο χιμπατζής είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο ''Μικρές απορίες-Σύντομες απαντήσεις'' και ρωτάει. Δεν είναι για πολλές μπάτσες; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από TriLoBiTe 2
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ο πωλητής κατέβηκε, η αγορά πέτυχε. Τα βρηκαμε καπου στην μεση, λιγο εγω, λιγο αυτος, βρηκαμε την χρυση τομη.
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Άντε καλοδούλευτο, να έρθουμε από κει να μας πας μια τσάρκα με 300 και πάνω χλμ την ώρα. NOT. . 1
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Άντε καλοδούλευτο, να έρθουμε από κει να μας πας μια τσάρκα με 300 και πάνω χλμ την ώρα. NOT. . Κατσε να παμε στην Bank πρωτα να σηκωσουμε το ''κασερι'' και μετα ολα γινονται….. 300+ , αν τα πιασω, θα ειναι σε interstate road και για λιγο, μην μας μπουζουριασουν κιολας. Δεν ειμαστε στο Fast and Furious …… 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κατσε να παμε στην Bank πρωτα να σηκωσουμε το ''κασερι'' και μετα ολα γινονται….. 300+ , αν τα πιασω, θα ειναι σε interstate road και για λιγο, μην μας μπουζουριασουν κιολας. Δεν ειμαστε στο Fast and Furious …… Όλα μια εμπειρία είναι. #yolo 3
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Yπήρχε το yolo song και δεν το ήξερα; #ανεκδιηγητος 1
Unabomber Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Yπήρχε το yolo song και δεν το ήξερα; #ανεκδιηγητος Καινουργιο ειναι…. δεν πειραζει, θα μαθεις….
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Yπήρχε το yolo song και δεν το ήξερα; #ανεκδιηγητος μεχρι αυριο θελω να το ξερεις απεξω. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καινουργιο ειναι…. Ε πες το ντε, μην ξηγιέσαι ύπουλα όπως το κορίτσι για πίσι. που παρεπιπτόντως αυτή την ώρα ζωγραφίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις