revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Tοτε θα καραγουσταρω...αγαπαω Σεφερλη ειναι η αληθεια. Σε τι το ειδες? 3d? Θα παω να το δω μεσα στην επομενη βδομαδα, αυτο το σ/κ θα γινεται ο χαμος και δεν με ψηνει. Μεγαλωσα. 2d. Καλύτερα.Πήγα και ένιωθα ότι ήμουν σε παιδικό σταθμό. Άλλη φορά θα προσέχω τι βλέπω στο cinema. Και το cinema που είναι δίπλα μου έχει αφιέρωμα Γούντι Άλλεν...... Τουλάχιστον ανοίγει το θερινό σε μερικές μέρες να γουστάρουμε. Κατέβηκα κάτω με την παρέα και έχουμε πήξει στους τουρίστες. damn Λιμάνι τέλος για φέτος...ξανά από Οκτώβρη. Τουλάχιστον στο territory έχουμε ησυχία. 2
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 2d. Καλύτερα.Πήγα και ένιωθα ότι ήμουν σε παιδικό σταθμό. Άλλη φορά θα προσέχω τι βλέπω στο cinema. Και το cinema που είναι δίπλα μου έχει αφιέρωμα Γούντι Άλλεν...... Τουλάχιστον ανοίγει το θερινό σε μερικές μέρες να γουστάρουμε. Κατέβηκα κάτω με την παρέα και έχουμε πήξει στους τουρίστες. damn Λιμάνι τέλος για φέτος...ξανά από Οκτώβρη. Τουλάχιστον στο territory έχουμε ησυχία. Όταν είχα πάει να δω interstellar ήταν τίγκα στον κόσμο και πολλοί μιλουσαν. Άστο καλύτερα. Ωραία θέα έχεις. Που είναι το "κάτω"? Κέρδισα το αμερικανικό λόττο Κανε μου ένα πληρεξούσιο να πάω να τα παρω εγω, μην τραβιέσαι πέρα δώθε χωρίς λόγο. Θα στα φέρω τέλη Ιουνίου. Αληθεια. 1
Unabomber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όταν είχα πάει να δω interstellar ήταν τίγκα στον κόσμο και πολλοί μιλουσαν. Άστο καλύτερα. Ωραία θέα έχεις. Που είναι το "κάτω"? Πωωωω, οταν μιλανε κατα την διαρκεια προβολης..... ποσο εκνευριστικο ειναι...... :mad: 1
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ωραία θέα έχεις. Που είναι το "κάτω"? Όπως ανεβαίνεις κουμ καπί για να πας Χαλέπα.
Unabomber Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παρασκευη σημερα, κανα τρολοτοπικ θα κανει την εμφανιση του ?
GreekMonkey Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μεγάλη μαγεία ο σημερινός ήλιος. Ζέστη, χωρίς σύνεφφα και χωρίς αέρα. Όπως πρέπει.
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όπως ανεβαίνεις κουμ καπί για να πας Χαλέπα. Κι εσύ Χανιώτης? Μπαναγια μου, φωλιά έχετε? Κατά τα αλλά, ημανε για διακοπές πριν μερικά χρόνια, καλοπερνατε εκεί κάτω. 1
Gilmaru Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κανείς που να είναι από Ρόδο ή να μένει Ρόδο αυτήν την περίοδο? 1
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κανείς που να είναι από Ρόδο ή να μένει Ρόδο αυτήν την περίοδο? Ημανε φαντάρος Ρόδο, αν αυτό βοηθάει.
Gilmaru Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μπα, εκτός αν ξέρεις τους κρεοπώληδες της περιοχής. 1
revolver1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κι εσύ Χανιώτης? Μπαναγια μου, φωλιά έχετε? Κατά τα αλλά, ημανε για διακοπές πριν μερικά χρόνια, καλοπερνατε εκεί κάτω. Καλά είναι.... Όταν δεν έρχεστε Tοτε θα καραγουσταρω...αγαπαω Σεφερλη ειναι η αληθεια. 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κέρδισα το αμερικανικό λόττο Δανεικά και αγύριστα? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις