Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν το γουσταρεις σαν μηχανακι, εχει πολυ ζουμι. Ξεκινας απο μοτερ 600

true αλλα πως το περναω απο το κτεο μετα;

Δημοσ.

Θα πάρεις τέλος καλοκαιριού και θα την οδηγήσεις πότε ;

Πάρε κάτι μικρό σε κυβικά να συνηθίσεις

μέχρι Δεκέμβριο δεν θα έχω θέμα , τουλάχιστον στην Πάτρα έτσι ειναι 

έχω σκοπό να την οδηγώ κ το χειμώνα , δεν μ αρέσουν τα αυτοκίνητα 

τα κυβικα παντα τα μετανιωνεις μιας και θες περισσοτερα. Επισης, παρε κατι που να ταιριαζει στους δρομους της περιοχης σου ή του lifestyle σου.

Ταπαμε, παω να γραψω

ναι αυτό σκέφτομαι κ εγώ γιαυτο έλεγα πως 600 θα μ κρατήσει πολύ παραπάνω μέχρι να θέλω κάτι παραπάνω σε σχέση με κανένα 250 που δεν θα έπαιρνα καν , αν ηταν για 250 θα έπαιρνα κανα σκούτερ λολ 

Δημοσ.

ναι αυτό σκέφτομαι κ εγώ γιαυτο έλεγα πως 600 θα μ κρατήσει πολύ παραπάνω μέχρι να θέλω κάτι παραπάνω σε σχέση με κανένα 250 που δεν θα έπαιρνα καν , αν ηταν για 250 θα έπαιρνα κανα σκούτερ λολ 

η μεση λυση ειναι να ξεκινησεις με 400 αντι για 250&600. Αν μπορεις να βρεις 600 με τα λεφτα του 400 τοτε μην το σκεφτεις καν

vip ε ,μοτέρ με χαρτιά.

και παλι θα πρεπει να βρω ενα μοτερ με χαρτια και να παω και στο υπουργειο για γραφειοκρατικα που δεν μπορω καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

vip ε ,μοτέρ με χαρτιά.

nicoc από το έχω σκοπό μέχρι το την κυκλοφορώ χειμώνα απέχει πολύ .

σε αστικό δεν ξαναμπαίνω κ αυτοκίνητο δε γουστάρω να οδηγώ , οπότε ούτε κρύο ούτε βροχές με πτοούν(που τρίχες δηλαδή ,συνολικά άντε κανα 2μηνο να έκανε χειμώνα και πολύ λέω ).  

αν ποτέ κάνω οικογένεια τότε θα αναγκαστώ να οδηγώ αλλα μέχρι τότε (10ετία ξέρω γω) θα περιμένει. 

Δημοσ.

κρατας το δικο σου καρτερ

μια χαρα μηχανακια ειναι τα 250. Κανεις τα παντα και αν το στησεις ωραια, δυσκολα το βαριεσαι

Δημοσ.

Ελπιζω να μην φαει διαγραφη. Παω να κανω activate τα windows. Βρισκω ενα loader, υποτιθεται γινεται η δουλεια. Μαλλον τα εκαψα οΟ

Τωρα τι;

post-202120-0-96281000-1430479183_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτη η εικονα ειναι εκει που σταματαει να φορτωνει το safe mode. Πιο πολυ με καιει να παρω τα custom made drivers της nvidia παρα να κανω φορματ. (Που ξεχασα το στικακι στο σπιτι φυσικα. Και τα headphones στο φιλαρακι στην Αθηνα..)

Δημοσ.

κρατας το δικο σου καρτερ

μια χαρα μηχανακια ειναι τα 250. Κανεις τα παντα και αν το στησεις ωραια, δυσκολα το βαριεσαι

ναι αν δεν είχα άλλη επιλογή δεν με χάλαγε μη τρελαθούμε αλλα θα κοιτάξω όλες τις επιλογές :P

Δημοσ.

Θα σου αρέσει.Ήταν λίγο χειρότερο σε όλους τους τομείς από το 1ο.

Δεν ξέρω....δεν γέλασα καθόλου με τα αστεία.Σαν να τα είχε γράψει ο Σεφερλής ένιωσα.

Tοτε θα καραγουσταρω...αγαπαω Σεφερλη ειναι η αληθεια. Σε τι το ειδες? 3d?

Θα παω να το δω μεσα στην επομενη βδομαδα, αυτο το σ/κ θα γινεται ο χαμος και δεν με ψηνει. Μεγαλωσα.

Δημοσ.

ναι αν δεν είχα άλλη επιλογή δεν με χάλαγε μη τρελαθούμε αλλα θα κοιτάξω όλες τις επιλογές :P

Οταν βάλεις γνώμονα το lifestyle σου και τις μελλοντικές σου ανάγκες τότε πολλες απο επιλογές θα εξαφανιστούν.

In other news

Φαί, πολυ φαί

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...