Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κακία της ημέρας.

Είμαι στη σειρά του μάρκετ στα τυροκασέρια,4η. (αφού έδωσα τη σειρά μου σε μια έγκυο με παιδάκι). Μόλις έρχεται η σειρά μου σκάει μύτη μια κωλοπετσωμένη 60άρα,να δώσει αυτή την παραγγελία της. Λέω στην κοπέλα στα τυροκασέρια εγώ έχω σειρά και θέλω μισό κιλό τάδε και τάδε. Η 60άρα άρχισε να μουρμουράει ειρωνικά πως έχει δουλειά και ότι την καθυστερώ (με πολύ υφάκι όμως) ε την ρωτάω κι εγώ "συγνώμη,κοιτάξτε με λίγο,{και δείχνω το πρόσωπο μου} ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΧΙ; Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!"

στη περιγραφή χάνει πολύ,η θειά κοκκάλωσε κι εγώ πήρα τα τυροκασέρια μου και έφυγα.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κακία της ημέρας.

Είμαι στη σειρά του μάρκετ στα τυροκασέρια,4η. (αφού έδωσα τη σειρά μου σε μια έγκυο με παιδάκι). Μόλις έρχεται η σειρά μου σκάει μύτη μια κωλοπετσωμένη 60άρα,να δώσει αυτή την παραγγελία της. Λέω στην κοπέλα στα τυροκασέρια εγώ έχω σειρά και θέλω μισό κιλό τάδε και τάδε. Η 60άρα άρχισε να μουρμουράει ειρωνικά πως έχει δουλειά και ότι την καθυστερώ (με πολύ υφάκι όμως) ε την ρωτάω κι εγώ "συγνώμη,κοιτάξτε με λίγο,{και δείχνω το πρόσωπο μου} ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΧΙ; Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!"

στη περιγραφή χάνει πολύ,η θειά κοκκάλωσε κι εγώ πήρα τα τυροκασέρια μου και έφυγα.

οταν ημουν μικρη με εστελνε η μαναμ στα τυρια και τα ζαμπονια και εγω χωνομουν πρωτη στην ουρα :D :mrgreen: :D

ε ρε βρισιδι που ειχα φαει :P B)

Ρε ένα 6ήμερο για διακοπές σε ελληνικό νησί για παράδειγμα, πόσο να σου βγεί σε κόστος; Βλέπω τώρα εκδρομή για οζόρα, 6 μέρες κανά 300άρι με όλα μέσα. Εντάξει είναι η φάση του οζόρα θα με πεις, αλλά θα το ψηνά κανά καλοκαίρι. Το δύσκολο είναι να βρω άτομα.

Ρε ένα 6ήμερο για διακοπές σε ελληνικό νησί για παράδειγμα, πόσο να σου βγεί σε κόστος; Βλέπω τώρα εκδρομή για οζόρα, 6 μέρες κανά 300άρι με όλα μέσα. Εντάξει είναι η φάση του οζόρα θα με πεις, αλλά θα το ψηνά κανά καλοκαίρι. Το δύσκολο είναι να βρω άτομα.

Βρες κανα εθισμένο.Πες του..."φιλαράκι θα σου δώκω 50 ευρώ για 5 μέρες να πάρεις τυρόπιτα"

Αχ και να ξερες πόσοι υπάρχουν.

Καλές και αξέχαστες διακοπές.

Και καλά μπάνια.

Αθεόφοβοι,δεν έχω σταυρώσει ακόμα μιλφ....μάλλον έχει αρχίσει να μην περνάει πλέον η μπογιά μου.

:cry: :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...