Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ οδηγουσες ρε? Αν ναι, να ξερεις σε μισω.

Yeap, δεν ηταν φυσικα δικη μου η Lambo, ενος κωλοπαιδαρα ηταν, που τυχαινει να ειναι φιλαρακι….και δεν ξερει τι εχει…. (lucky bastard)

η 458 ηταν σε πιστα, μαζι με instructor διπλα μου.  (2 years ago)

Aν εβγαζα φωτο την ωρα που ειχα τη Lambo, προφανως τωρα δεν θα ποσταρα….. :P

Αν και δεν ειμαι πολυ του αμαξιου, ειχε πλακα…. :)

DH Bikes forever, bitchesssss…. 

Α!!!! να σε ρωτησω τωρα που σε βρηκα, Canadian citizenship ειναι πιο ευκολο να βγαλω, λογω του οτι εχω american citizenship ή δεν τους πολυνοιαζει και με βλεπουν οπως ολους τους αλλους ?  (απο αποψη γραφειοκρατιας εννοω) cheers.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yeap, δεν ηταν φυσικα δικη μου η Lambo, ενος κωλοπαιδαρα ηταν, που τυχαινει να ειναι φιλαρακι….και δεν ξερει τι εχει…. (lucky bastard)

η 458 ηταν σε πιστα, μαζι με instructor διπλα μου.  (2 years ago)

Aν εβγαζα φωτο την ωρα που ειχα τη Lambo, προφανως τωρα δεν θα ποσταρα….. :P

Αν και δεν ειμαι πολυ του αμαξιου, ειχε πλακα…. :)

DH Bikes forever, bitchesssss…. 

Α!!!! να σε ρωτησω τωρα που σε βρηκα, Canadian citizenship ειναι πιο ευκολο να βγαλω, λογω του οτι εχω american citizenship ή δεν τους πολυνοιαζει και με βλεπουν οπως ολους τους αλλους ?  (απο αποψη γραφειοκρατιας εννοω) cheers.

Δεν ειμαι σιγουρος ψηλε μου γενικα. Αυτο που ξερω οτι απλα ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια ως stem worker ή μεσω Nafta. Aκομα, επειδη στον Καναδα θελουν skilled workers (ειναι 35 εκ ο Καναδας) ειναι πιο ευκολο να σε κανει sponsor και να σου βγαλει εργοδοτης πρασινη καρτα απο οτι στην Αμερικη .

Δημοσ.

Μην spoileriασεις please.

Θα σου αρέσει.Ήταν λίγο χειρότερο σε όλους τους τομείς από το 1ο.

Δεν ξέρω....δεν γέλασα καθόλου με τα αστεία.Σαν να τα είχε γράψει ο Σεφερλής ένιωσα.

Δημοσ.

δεν είναι αργία, είναι απεργία. Φευγουμε κι εμείς για ένα εργατικό επαναστατικό αβυσσαλέο μπάρμπεκιου στην εξοχή, να ψήσουμε τις παντσέτες μας, να πιούμε τα μπυρόνια μας, να φχαριστηθούμε επανάσταση. Τρέμε μεγάλο κεφάλαιο, τρέμετε μεγάλα αφεντικά.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=7hJ9_C0Ln6c

2:43

Πάτησα Χ σε μία στο Tinder και μου έβγαλε " Αι ρε βλάκα που θα ρίξεις κι άκυρο". Πάτησα την καρδούλα και μου έγραψε " Κοίτα μάπα που θέλει να πηδήξει ". Πλέον βλέπω τις φωτογραφίες με την αδερφή μου και σχολιάζουμε τα ρούχα.

Α και καλό μήνα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...