Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελευταιο ποστ απο Ελ-λαδαρα. Καλο καλοκαιρι παιδακια ;)

Καλό ταξίδι μωρή άρρωστη.

Δημοσ.

Wifi στο αεροπλανο; still pissed που θα χασω τρενα κ θα χρειαστει να μεινω κ οσλο 1 βραδυ. Σοβαρα, δεν ψηνομαι καθολου για 150ευρω δωματιο...

Θενκσ παλουκαρια

Δημοσ.

Το έχω απορία. Σοβαρά.

Επειδή είμαστε συνάδελφοι μέχρι έναν βαθμό, αν σου πει, θα είναι το τελευταίο πράμα που θα ακούσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή είμαστε συνάδελφοι μέχρι έναν βαθμό, αν σου πει, θα είναι το τελευταίο πράμα που θα ακούσεις.

License to kill φαση ?

Δημοσ.

Wifi στο αεροπλανο; still pissed που θα χασω τρενα κ θα χρειαστει να μεινω κ οσλο 1 βραδυ. Σοβαρα, δεν ψηνομαι καθολου για 150ευρω δωματιο...

Θενκσ παλουκαρια

Σίγουρα θα έχει τίποτα σαπίλα hostel φτηνά(που λέει ο λόγος, εγώ είχα βρει με 40+€),κοίταξες καλά;

Δημοσ.

Μου εχει ανοιξει η ορεξη και θελω να φαω οτι εχει ποδια εκτος απο τις καρεκλες/ τα παντα.

Σπερες 

Δημοσ.

Σίγουρα θα έχει τίποτα σαπίλα hostel φτηνά(που λέει ο λόγος, εγώ είχα βρει με 40+€),κοίταξες καλά;

Εχω και 50κιλα αποσκευες, που θα τα αφησω στο χοστελ; τεσπα, yolo και βλεπουμε. Ηξερα οτι με το να κλεισω τρενο 50 λεπτα μετα την προσγειωση ηταν παιχνιδι με τη φωτια αλλα γαμηθηκε ο διας. 19:05 κανονικα 19:50 ξεκινησαμε τροχοδρομηση..

Δημοσ.

Είναι η εποχή που λέμε «ναι» σε πράγματα που συνήθως θα απορρίπταμε. [...] Να κατουράς στον κήπο σου, επειδή έχασες τα κλειδιά σου; Μια χαρά.

[...]

Φοράς «σανδάλια μονομάχου» και ξενυχτάς κάνοντας ναρκωτικά με τύπους που συνηθίζουν να ψωνίζουν γκόμενες σε πλατείες και παρκάκια.

[...]

Στις διακοπές με τον γκόμενο είναι βασικό ένα πράγμα: το να βρίσκεις την κατάλληλη ώρα και το κατάλληλο μέρος για να χέσεις.

[...]

Φεντόρες: Πήγαιναν μόνο στο κεφάλι του Ιντιάνα Τζόουνς. Οποιαδήποτε γυναίκα φοράει αυτά τα ηλίθια καπέλα, το κάνει επειδή μισεί τον εαυτό της.

[...]

Κορίτσια: κάντε ό,τι θέλετε αυτό το καλοκαίρι, γίνετε όσο μαλακισμένες θέλετε. Απλά μην μπλέξετε με μαλάκες.

Θα κοιτάξω να στείλω βιογραφικό με portfolio από insomnia, γιατί να μην πληρώνεσαι για να shitpostάρεις;

• Like 1
Δημοσ.

μια γκόμενα βρήκα να μ αρέσει σε χαρακτήρα και έχει γκόμενο, όχι κανένα 10ρι αλλα είχε κάτι π με σκάλωνε 
τουλάχιστον το έμαθα μόνος μου πριν φάω φόλα κ χάσω το χρόνο μ, thx fb <3

έχω στο μυαλό μου μια άλλη περίπτωση πολύ καλή και θα το δουλέψω όσο γίνεται γιατι είμαι σε γράμμωση και έχω ρετάρει , μάλλον ένα carb up σε λίγο καιρό θα με φέρει στα ίσια μου αλλα ακόμα κ έτσι όταν ανοίγω το στόμα μου βγάζω κουνάβια , μου λένε οτι κάνω stand up comedy /facepalm 

έχω αρχίσει κ ψάχνω σιγά σιγά ποια ειναι η καλύτερη επιλογή για πρώτη moto, τα παπιά τα συχαίνομαι και για σοβαρή μηχανή έστω και μεταχειρ δεν νομίζω να βγαίνω άνετος , δηλαδή να πω οτι θα δώσω κανα 3χίλιαρο 
άρα με κανα 1500ρι τι σκατά να πάρω ... γιατι δεν ειναι οτι θα κάνω οικονομίες και θα μαζέψω κανα χιλιάρικο , θα χρειάζομαι για τις μετακινήσεις μου έτσι κ αλλιώς...

inb4 ανοίξω θέμα , stay tuned

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...