Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε εγώ ειμαι κινητή καυλα και δεν πάω παραλία , ούτε σφιγγομαι , ειμαι τέζα κ χαλαρός

καμια φορά κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και με χαζευω , μου αρέσω πολυ

νιώθω ανατριχίλα κάθε φορά που κοιμάμαι μαζι μου, ξυπνάω άλλος άνθρωπος

προγραμματισμός προγραμματισμός , αλλα αγάπα και τον εαυτό σου λιγάκι

εγώ με αγαπάω full , έρωτας λέμε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παγωτακι απο εναν τυπα με τρικυκλο,παιζει να ειναι απο τα καλυτερα που εχω φαει .

άσχετο αλλα πως λεγόταν μια ταινία παλιά με εναν παγωτατζη που σκότωνε κόσμο και τους έκανε παγωτό και τρελενόντουσαν όλοι με τη γευση του ?

φιλε εγώ ειμαι κινητή καυλα και δεν πάω παραλία , ούτε σφιγγομαι , ειμαι τέζα κ χαλαρός

καμια φορά κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και με χαζευω , μου αρέσω πολυ

νιώθω ανατριχίλα κάθε φορά που κοιμάμαι μαζι μου, ξυπνάω άλλος άνθρωπος

προγραμματισμός προγραμματισμός , αλλα αγάπα και τον εαυτό σου λιγάκι

εγώ με αγαπάω full , έρωτας λέμε.

Μαλακίες φίλτατε. Όταν γαμάς δεν σκέφτεσαι, πωπω τι μουνάρα γαμάω τώρα, είμαι ο καλύτερος, απλά βιώνεις την όλη φάση που είναι και γαμώ. Όταν κάνεις γυμναστική, δεν κάνεις για να κοιτιέσαι μετά στον καθρέφτη. Την κάνεις για εκείνα τα μαγικά 5-10 δευτερόλεπτα που όλο σου το σώμα είναι σε ενέργεια. Οπότε απλά χέστηκα για τον εαυτό μου μαν. Ούτε να τον αγαπήσω θέλω, ούτε να τον μισήσω. Αδιαφορώ. Τις γκαύλες που περιέγραψα παραπάνω και άλλες τόσες θέλω να βιώνω σε καθημερινή βάση. Κοινωνικά στάτους κτλ είναι μαλακίες για ανασφαλής.

Μαλακίες φίλτατε. Όταν γαμάς δεν σκέφτεσαι, πωπω τι μουνάρα γαμάω τώρα, είμαι ο καλύτερος, απλά βιώνεις την όλη φάση που είναι και γαμώ. Όταν κάνεις γυμναστική, δεν κάνεις για να κοιτιέσαι μετά στον καθρέφτη. Την κάνεις για εκείνα τα μαγικά 5-10 δευτερόλεπτα που όλο σου το σώμα είναι σε ενέργεια. Οπότε απλά χέστηκα για τον εαυτό μου μαν. Ούτε να τον αγαπήσω θέλω, ούτε να τον μισήσω. Αδιαφορώ. Τις γκαύλες που περιέγραψα παραπάνω και άλλες τόσες θέλω να βιώνω σε καθημερινή βάση. Κοινωνικά στάτους κτλ είναι μαλακίες για ανασφαλής.

εγω το κάνω για να με κοιτάζω κ να γκαβλώνω

μ αρέσει να με κοιτάζω

γούσταρω να με κοιτάζω

με αγαπώ

μου αρέσω

ειμαι ερωτευμένος με τα μάαατια μουυυυυ

τσικι τσικι φσσστ φσσστ

/σε ψέκασα :-D :-D :-D :-D

Παγωτακι απο εναν τυπα με τρικυκλο,παιζει να ειναι απο τα καλυτερα που εχω φαει .

Βάφλα με νουτέλα και oreo από τα Fregio. :wub: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ... :wub: Κόλαση. Απο το μεσημερι δε την εχω φαει ολη.

Δε σας καταλαβαίνω εσάς, που έχετε φαγητό που σας αρέσει να το κοιτάζετε και όχι να το τρώτε.

Φαντάσου αυτούς που το πετάνε κιόλας...

Μέρες

• Like 1

PANO_20140711_0808162.jpg

PANO_20140711_1947412.jpg

Μια πρωινή και μια απογευματινη φώτο απο τις διακοπές στο χωριό.

Μπορεί να μην έχω θάλασσα αλλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή έχω 19 βαθμούς! :D

Α, και φυσικά τη θέα απο το μπαλκόνι! :D :P

• Like 2

Δε σας καταλαβαίνω εσάς, που έχετε φαγητό που σας αρέσει να το κοιτάζετε και όχι να το τρώτε.

Καλέ δε το κοιταω, απλά δε μπορουσα να το φαω ολο με τη μία! Λιγο το μεσημερι, λιγο το απογευμα και το τελειωτικο σήμερα το πρωι με το γάλα! :-D

Γιατί ξυπνάω με βουλωμένη μύτη ρε παιδί μου τις τελευταίες μέρες ενώ έχει ζέστη; απαπα

Έχεις διογκωμένους ρινικούς κόγχους.

Ήρθε ψυκτικός να δει το a/c μου που εχει προβλημα και εφυγε χωρις να ασχοληθεί επειδή ο ηλεκτρολόγος με τον οποίο συνεργάζεται το ειχε ανοίξει :lol:

Τον είπα κρίμα, αν μου έκανες δουλεια θα σου δινα ενα 50αρι μπας και πηδηξεις γιατί φαίνεται ότι εχει συσσωρευτεί πολύ μαλακια στον εγκέφαλο σου.

Με κοίταζε σαν χαζός, τον διαολόστειλα και κάλεσα άλλον.....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...