nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κρυώνω και ζεσταίνομαι ταυτόχρονα Μη_σου_τύχει_ μου έχει τύχει και γιαυτό όλο το χειμώνα κοιμάμαι με κουβέρτες αλλα ανοιχτή μπαλκονόπορτα αν κοιμηθώ χωρίς κουβέρτες κ κλειστή μπαλκονόπορτα θα ξυπνήσω να σκεπαστώ και θα ψάχνω κουβέρτες , αν κοιμηθώ με κουβέρτες και κλειστή μπαλκονόπορτα θα ιδρώσω κ θα ξυπνήσω μες τη νύχτα οπότε κοιμάμαι με κουβέρτες και ανοιχτή μπαλκονόπορτα κ κάνω ωραίο ύπνο ειμαστε πρωτεύουσα κυριος με το μπαρδόν δηλαδής 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γιατί στον ηλεκτρικό πιάνουν όλο το στύλο, spiderman είμαστε οι υπόλοιποι.. αααα@@@ Στη θέση σου θα το έκανα θέμα.
mary Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ένας απο τους λόγους γιατί δεν έβαλα ποτέ το τηλ μου σε αγγελία ,ας μου πει ο άλλος οτι ενδιαφέρεται και του δίνω τον αριθμό να πάρει τηλ να κανονίσουμε. καταρχάς οι μισοί σου ζητάνε να κόψεις απο την τιμή ή να ανταλλάξεις με κάτι άκυρο ακόμα κ αν γράφεις με μεγάλα γράμματα οτι δεν δέχεσαι ανταλλαγές . Σε φιλο που χε βαλει αγγελια στο car, τον επαιρναν τηλ και του ζητουσαν να πανε για καφε να συζητησουν για την τιμη.... Άλλος του κανε αναπαντητη, και άλλος του εστελνε μνμ και τον ρωτουσε αν εχει what's up για να τον καλεσει....... αιντεεεεεεεε, αιιιιιιιιντεεεεεεε 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε φιλο που χε βαλει αγγελια στο car, τον επαιρναν τηλ και του ζητουσαν να πανε για καφε να συζητησουν για την τιμη.... Άλλος του κανε αναπαντητη, και άλλος του εστελνε μνμ και τον ρωτουσε αν εχει what's up για να τον καλεσει....... αιντεεεεεεεε, αιιιιιιιιντεεεεεεε αφού δε του ανέπτυξε την ιδέα του "χάρισε το" τυχερός ήταν #μου έχει τύχει 1
giorgos147 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κάτι άλλο. Το ότι ο τύπος με πήρε και μετά από λίγο που μιλήσαμε έσκασε μήνυμα από whats up ότι το υπόλοιπό μου είναι <1€ ενώ είχα 3€... τι;
Unabomber Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 wut??? Untitled.jpg Σε τρολλαρει ασχημα….. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ω ναι, συνέβη και σε μένα. Κακόβουλοι λογιστές ζουν ανάμεσά μας.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τριλοβίτη τι νέα; Δέχτηκα κακόβουλη λογιστική επίθεση πριν από λίγο. Την πάτησα σαν τον nicoc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις