Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρυώνω και ζεσταίνομαι ταυτόχρονα

Μη_σου_τύχει_

μου έχει τύχει και γιαυτό όλο το χειμώνα κοιμάμαι με κουβέρτες αλλα ανοιχτή μπαλκονόπορτα

αν κοιμηθώ χωρίς κουβέρτες κ κλειστή μπαλκονόπορτα θα ξυπνήσω να σκεπαστώ και θα ψάχνω κουβέρτες , αν κοιμηθώ με κουβέρτες και κλειστή μπαλκονόπορτα θα ιδρώσω κ θα ξυπνήσω μες τη νύχτα 

οπότε κοιμάμαι με κουβέρτες και ανοιχτή μπαλκονόπορτα κ κάνω ωραίο ύπνο 

ειμαστε πρωτεύουσα κυριος 

με το μπαρδόν δηλαδής 

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί στον ηλεκτρικό πιάνουν όλο το στύλο, spiderman είμαστε οι υπόλοιποι.. αααα@@@

Στη θέση σου θα το έκανα θέμα.

Δημοσ.

ένας απο τους λόγους γιατί δεν έβαλα ποτέ το τηλ μου σε αγγελία ,ας μου πει ο άλλος οτι ενδιαφέρεται και του δίνω τον αριθμό να πάρει τηλ να κανονίσουμε.

καταρχάς οι μισοί σου ζητάνε να κόψεις απο την τιμή ή να ανταλλάξεις με κάτι άκυρο ακόμα κ αν γράφεις με μεγάλα γράμματα οτι δεν δέχεσαι ανταλλαγές . 

Σε φιλο που χε βαλει αγγελια στο car, τον επαιρναν τηλ και του ζητουσαν να πανε για καφε να συζητησουν για την τιμη.... :mellow:

Άλλος του κανε αναπαντητη, και άλλος του εστελνε μνμ και τον ρωτουσε αν εχει what's up για να τον καλεσει.......

αιντεεεεεεεε, αιιιιιιιιντεεεεεεε

• Like 1
Δημοσ.

Σε φιλο που χε βαλει αγγελια στο car, τον επαιρναν τηλ και του ζητουσαν να πανε για καφε να συζητησουν για την τιμη.... :mellow:

Άλλος του κανε αναπαντητη, και άλλος του εστελνε μνμ και τον ρωτουσε αν εχει what's up για να τον καλεσει.......

αιντεεεεεεεε, αιιιιιιιιντεεεεεεε

αφού δε του ανέπτυξε την ιδέα του "χάρισε το" τυχερός ήταν 

#μου έχει τύχει

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι άλλο.

Το ότι ο τύπος με πήρε και μετά από λίγο που μιλήσαμε έσκασε μήνυμα από whats up ότι το υπόλοιπό μου είναι <1€ ενώ είχα 3€... τι;  :-(

Δημοσ.

Τριλοβίτη τι νέα;

Δέχτηκα κακόβουλη λογιστική επίθεση πριν από λίγο. Την πάτησα σαν τον nicoc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...