Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακούγονται δυνατά πολλάαααα πιτσιρίκια να τραγουδάνε κάτι που λέει "τον θεό παρακαλεί" και κάτι τέτοια σε φάση χορωδία 

#FML

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με πήραν από αγγελία για πράμα που θέλω να δώσω καιρό και επειδή εκείνη τη στιγμή έτρεχα σε δουλειές το σήκωσα και ακούστηκα λίγο περίεργος. Ανάσα δε κατέβαινε.

#Γαμώ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Tυπε που πηρες για την αγγελια του giorgos147: ΔΕΝ ειναι creepy! Επαναλαμβανω, δεν ειναι creepy, το επιβεβαιωνω εγω, ο creepy mod του forum. Call back asap.

Οριστε, order is restored :D

• Like 6
Δημοσ.

Tυπε που πηρες για την αγγελια του giorgos147: ΔΕΝ ειναι creepy! Επαναλαμβανω, δεν ειναι creepy, το επιβεβαιωνω εγω, ο creepy mod του forum. Call back asap.

Οριστε, order is restored :D

Από ΧΕ ήταν Πέτρο. Δε το σώζουμε.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ειπε θα ξαναπάρει. Πάρειιιιι.

:-(

ένας απο τους λόγους γιατί δεν έβαλα ποτέ το τηλ μου σε αγγελία ,ας μου πει ο άλλος οτι ενδιαφέρεται και του δίνω τον αριθμό να πάρει τηλ να κανονίσουμε.

καταρχάς οι μισοί σου ζητάνε να κόψεις απο την τιμή ή να ανταλλάξεις με κάτι άκυρο ακόμα κ αν γράφεις με μεγάλα γράμματα οτι δεν δέχεσαι ανταλλαγές . 

Δημοσ.

ένας απο τους λόγους γιατί δεν έβαλα ποτέ το τηλ μου σε αγγελία ,ας μου πει ο άλλος οτι ενδιαφέρεται και του δίνω τον αριθμό να πάρει τηλ να κανονίσουμε.

καταρχάς οι μισοί σου ζητάνε να κόψεις απο την τιμή ή να ανταλλάξεις με κάτι άκυρο ακόμα κ αν γράφεις με μεγάλα γράμματα οτι δεν δέχεσαι ανταλλαγές . 

ΧΕ δεν ανεβαίνει χωρίς αριθμό. Ή τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάτι. Άρα.  :-(

Δημοσ.

Από ΧΕ ήταν Πέτρο. Δε το σώζουμε.  :-D

παιζουν απειρα μαργαριτάρια στην ΧΕ οσο αφορα τις αγγελίες

Σπερες 

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί στον ηλεκτρικό πιάνουν όλο το στύλο, spiderman είμαστε οι υπόλοιποι.. αααα@@@

Δημοσ.

Κρυώνω και ζεσταίνομαι ταυτόχρονα

Μη_σου_τύχει_

Κατά μέσο όρο καλά είσαι δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί στον ηλεκτρικό πιάνουν όλο το στύλο, spiderman είμαστε οι υπόλοιποι.. αααα@@@

βάρα μπουνιές να κάνουν άκρη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...