Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από Σεπτέμβρη που θα κοιτάξω για άλλη δουλειά και δεν θα χάνω 2,5 ώρες κάθε μέρα στην οδήγηση, θα γίνω υπερφιτ. Αντρέας Παρασκακης πραγματικός.

Ωραίος παραλληλισμός. :P

Το τένις δεν γ@μάει ....σε γ@μαει...είχα δοκιμάσει να παίξω όταν ήμουν στα καλύτερα μου από φυσικής κατάστασης(ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου) και μετά από μια ώρα δεν μπορούσα να κουνήσω....10 φορές χειρότερο από κολύμπι.

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι όταν έχεις μια α φυσική κατάσταση μπορείς πάνω κάτω να ανταποκριθείς σωματικά στα περισσότερα σπορ....Στο συγκεκριμένο δοκίμασα 1 ώρα και μετά ήμουν πιασμένος 4 μέρες..

Δημοσ.

Στο τέννις δεν τρέχεις στην ευθεία αλλά κάνεις πολλά μικρά και απότομα σπριντάκια και εναλλαγές κινήσεων. Είναι πιο πολύ αναερόβια άσκηση γιαυτό τα έφτυσες. Λίνκιν άμα βρεθούμε καμιά μέρα στο Μπερζ Αλ Αράμπ σε παίζω μία στη νταράτσα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 1993.

υποθέτω ότι το postαρε επειδή έγινε στις 28 Απριλίου του 93...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος παραλληλισμός. :P

Το τένις δεν γ@μάει ....σε γ@μαει...είχα δοκιμάσει να παίξω όταν ήμουν στα καλύτερα μου από φυσικής κατάστασης(ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου) και μετά από μια ώρα δεν μπορούσα να κουνήσω....10 φορές χειρότερο από κολύμπι.

To τεννις ειναι απιστευτα κουραστικο, πολυ περισσοτερο απ'οτι φαινεται οταν το δεις απο κοντα και ολοι το καταλαβαινουν οταν πανε να παιξουν. Εβαλα φιλο κολλητο να παιξουμε που ασχολειται με γυμναστηρια/trx/μπαλα κλπ και μετα απο 1 ωρα βγηκε και αυτος off.

Για να καταλαβεις, ο Federer που στα 34 του που δεν ειναι και στα top της φυσικης του καταστασης βγαζει διπλοπροπονησεις της ποδοσφαιρικης ομαδας της Βασιλειας (εκει γεννηθηκε και εχει μετοχες στην ποδοσφαιρικη ομαδα) για πλακα στην off season του (οταν δηλαδη κανει διακοπες).

Το προβλημα ειναι οι τεραστια σωματικη καταπονηση που δεχεται το σωμα. Σε αθλημα τετοιου ειδους και βλεπεις απειροι τραυματισμοι σε γονατα, μεση, αστραγαλους, κλπ. Εκει την pουτσισα εγω.

Σε σχέση με τις ρακέτες , έχει σχεση ;

Μεγαλη. Απλα στο τεννις ο απεναντι ειναι αντιπαλος, στις ρακετες ειναι συμπαιχτης.

Στο τέννις δεν τρέχεις στην ευθεία αλλά κάνεις πολλά μικρά και απότομα σπριντάκια και εναλλαγές κινήσεων. Είναι πιο πολύ αναερόβια άσκηση γιαυτό τα έφτυσες. Λίνκιν άμα βρεθούμε καμιά μέρα στο Μπερζ Αλ Αράμπ σε παίζω μία στη νταράτσα

To burj al arab ειναι για τους γιαπηδες, εμεις θα παμε σε ψαγμενια.

http://www.arabianbusiness.com/underwater-tennis-stadium--latest-dubai-project-pitch-590153.html

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...