g_alkis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ούτε να συζητήσει τους εργασιακούς του προσανατολισμούς δεν μπορεί κανείς σε αυτό το φόρουμ πλέον 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μην πεις ότι θα γίνεις ματατζής, αμέσως να στοχοποιηθείς. 1
g_alkis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Και να φανταστείς λείπουν πλέον από το φόρουμ κάτι χρήστες που διάβαζαν ματατζής και έβγαζαν φλύκταινες
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Και να φανταστείς λείπουν πλέον από το φόρουμ κάτι χρήστες που διάβαζαν ματατζής και έβγαζαν φλύκταινες Θα ματαξαναπάρω (το 'πιασες έτσι; ) τη γκουγκλοβοήθεια. Μπαμπινιώτης θα γίνω σήμερα.
leftermann Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πουλέτε, αν τα αφεντικά της Ελληνικός Χρυσός δείξουν στοιχειώδη, στοιχειώδη λέγω, συνέπεια λόγων και πράξεων, αύριο πρωί πρέπει να ανακοινώσουν ότι αποχωρούν, χοχο, χουχουχου, μουχαχαχαχα. Να και ένα ωραίο άσμα: χικ. Μόλις έφυγε ο φάδερ, πάει το μπουκάλι το τσίπουρο πάλι, ευτυχώς φέραν ένα σωρό σοκολάτες για τα παιδιά και έχω να ροκανίζω
g_alkis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Θα ματαξαναπάρω (το 'πιασες έτσι; ) τη γκουγκλοβοήθεια. Μπαμπινιώτης θα γίνω σήμερα. Πόσο απαίδευτος είσαι μωρέ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πουλέτε, αν τα αφεντικά της Ελληνικός Χρυσός δείξουν στοιχειώδη, στοιχειώδη λέγω, συνέπεια λόγων και πράξεων, αύριο πρωί πρέπει να ανακοινώσουν ότι αποχωρούν, χοχο, χουχουχου, μουχαχαχαχα. Να και ένα ωραίο άσμα: χικ. Μόλις έφυγε ο φάδερ, πάει το μπουκάλι το τσίπουρο πάλι, ευτυχώς φέραν ένα σωρό σοκολάτες για τα παιδιά και έχω να ροκανίζω Κερδίσαμε τον πόλεμο; Να βγω από το χαράκωμα; Να φανταστω θα εχουμε κανα κοκορετσάκι την πρωτομαγια στην πλατεία για τους τουριστες 1
GreekMonkey Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ΜΟΡΦΗ Cartoon CN Πριν από 2 εβδομάδες This is how Jesus walk into Jerusalem.
leftermann Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μην φάς, Κρις. Θα φάμε γλάρο. Μουχαχα. Η θεωρία από την πράξη απέχουν.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πόσο απαίδευτος είσαι μωρέ Ωρες-ώρες απορώ και γω με μένα. όχι νταξ τις φλύκταινες πρέπει να τις έχω ξανακούσει (πάνε χρόνια βέβαια), αλλά το γερολαδάς σίγουρα πρώτη φορά.
leftermann Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 τι λέει ο άλλος μωρέ; Θέλει να γίνει ματατζής; Είναι ο δρόμος σου μακρύς, άπαξ και είσαι ματατζής... 1
GreekMonkey Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αν μπει κλέφτης στο σπίτι σου, εσύ κάλεσε την πρόνοια πάντως. 2
g_alkis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ωρες-ώρες απορώ και γω με μένα. όχι νταξ τις φλύκταινες πρέπει να τις έχω ξανακούσει (πάνε χρόνια βέβαια), αλλά το γερολαδάς σίγουρα πρώτη φορά. Είδες πόσο εκπαιδευτικός είναι ο ρόλος μου στο φόρουμ;
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Είδες πόσο εκπαιδευτικός είναι ο ρόλος μου στο φόρουμ; Πραγματικά χαίρομαι διότι εδώ μέσα μαθαίνω πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις