Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μαν please μην αναφέρεις γραφειοκρατία please. Έναν γάμο στην Ελλάδα θέλω να κάνω και δεν φαντάζεσαι τι τρέξιμο εχω ρίξει.

Καλά ας σε κυνηγάνε σε άλλες χώρες οι φρίτσιδες για τα χρωστούμενα και σου λέω εγώ.

Που βρήκαν οι πούστηδοι την διεύθυνση απορώ..

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ας σε κυνηγάνε σε άλλες χώρες οι φρίτσιδες για τα χρωστούμενα και σου λέω εγώ.

Που βρήκαν οι πούστηδοι την διεύθυνση απορώ..

:-D  :ph34r:

watching.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Background εχω, χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά δεν εχω. Α και εχω σώμα που όσο εύκολα χάνει βάρος, τόσο εύκολα παιρνει κιόλας οπότε ούτε αυτό βοηθάει.

Μια ώρα 4-5 φορές την βδομάδα φτάνει αν κάνεις κάτι ποιοτικό.Αν και είναι 90% από το φαγητό όπως είπες και συ.

Δημοσ.

:-D  :ph34r:

watching.jpg

Αλήτες ρουφιάνοι,δημοσιογράφοι φρίτσιδες φορόμπατσοι!

Να πω ότι έβαλα και φέσι να πω εντάξει.

Αδικία,αλητεία και εγκάθετος ρεβανσισμός.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ώρα 4-5 φορές την βδομάδα φτάνει αν κάνεις κάτι ποιοτικό.Αν και είναι 90% από το φαγητό όπως είπες και συ.

Άμα είχα 4-5 ώρες διαθέσιμες την βδομάδα για αθλητισμό θα ημανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Ακόμα, αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ να παίζω είναι τέννις και δεν βρίσκω έναν άνθρωπο της προκοπης να παίξω. Όλοι ταγαρια. Λέει ο άλλος έκανα μαθήματα 5 χρόνια και κρατάει την ρακέτα λες και είναι τηγάνι.

Σταδιαλα.

Από Σεπτέμβρη που θα κοιτάξω για άλλη δουλειά και δεν θα χάνω 2,5 ώρες κάθε μέρα στην οδήγηση, θα γίνω υπερφιτ. Αντρέας Παρασκακης πραγματικός.

Δημοσ.

gatokoritso βλέπεις Μπάρτσα;

αμα εχω κεφια το χαζευω το αθλητικο.οχι οπως παλια βεβαια..

Εθεάθη το πρώτο κτήνος για το 2015...

amroach2b.jpg

#tonipiame

b89.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...