slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Vozinioti δεν εχεις αδικο, αλλα γτ τοσο rage ρε παλικαρι? Ρε κανε αυτο που γουσταρεις εσυ κ τ αλλα ειναι οδοντοκρεμες Κολυνος. Καλα κανεις και πορωνεσαι μ αυτο που σ αρεσει. Και αμα εχεις καμια καλη ιδεα, στειλε κανα pm, αναλαμβανω front-end =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Είναι μέρα brain reload σήμερα, οπότε μου έρχονται φλασιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 @Chrisxxx Ποιο σεχ? Δε "τα εχουμε" , ακομα στο ψηστιρι ειμαι.Και ειναι Site: E, φτιαχτε τα ρε Σκλεναρικοβα, καλοκαιρι ειναι ας γινει η συγκόλληση. Τα υπαρξιακα σας λυστε τα απο σεπτεμβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δε μενουμε στο ιδιο μερος και απο Σεπτ. παω να βαραω σκοπετα. Γινεσαι αλκοολικος μετα η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να ανατιναχθεί καμία ηλεκτρική σκούπα ρε σεις; Γιατί κάνει ξαφνικά κάτι περίεργους ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τσέκαρε την σακούλα μη και φουλάρισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Για να βοηθήσει την γκόμενα που κλασσικά σαν γκόμενα δεν σκαμπάζει γρι, για να την πηδήξει.Παναπολα δεν είσαι σεξιστης. Επίσης #οσαδεφτανειηαλεπου #λεωγωτωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρεαλιστής θα έλεγα καλύτερα. Βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αν δεν είναι "in". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κλανιά μυδράλιο. επηρεάζουν την κλανιά ? γιατι γιατρέ δεν κλάνω πια Μέχρι και το Cnet το έχει featured topic!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εχω εναν αποκάτω ( απέναντι βασικά ) που εχει καφετέρια και ετσι ξαφνικά και απροειδοποίητα του την γκαύλωσε και βγήκε στο δρόμο και ψήνει σουβλάκια και μπριζόλες και τα σχετικά . Εχει ντουμανιάσει όλη η γειτονιά , μυρίζει σουβλακομπριζολίλα και εγω εχω ΣΠΑΝΑΚΙ . Τι να του ευχηθώ ; Εγω φταιω τωρα να παραγγείλω ενα ωραιο πιτογυρο να γουσταρίσω και να θυσιασω τη διαιτα που προσπαθω να κανω ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ρεσεις το syntax του φιλτρου του mtorrent>rss πως ειναι: *μπλα**οφφτοπικ* ή *μπλα*|*οφφτοπικ* ? thanks το pipe ( | ) μεταφραζεται ωσαν 'or' who knew... in other news θεση υπευθυνου με αρκετες υποχρεωσεις και οχι πολλα δικαιωματα, με 456 ευρω... oh well.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μόλις εμαθα πως η καθηγητρια αγγλικων μου που μου ριχνει +15ετια σταντέ, τα εχει με έναν, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ! Hollycrap! Good Job teacher! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βλέπω ντοκιμαντέρ για το ανοιχτό λογισμικό. Στα 21 τους οι άλλοι στην άλλη μεριά του ατλαντικού προγραμμάτιζαν λειτουργικά συστήματα και η ζωή τους ήταν το κομπιούτερ, ενώ εμάς είναι η ΠΟΖΕΡΙΑ και τα γκομενικά. Πραγματικά το πιστεύω, αυτή η γενία με το ιντερνετ και το facebook είναι η γενία της ποζερίας. Στα πάντα. Από το διάβασμα μέχρι το επάγγελμα. Διαβάζει ο άλλος για να πουλήσει την άλλη μέρα μούρη για τις γνώσεις του. Για να βοηθήσει την γκόμενα που κλασσικά σαν γκόμενα δεν σκαμπάζει γρι, για να την πηδήξει. Όλοι και όλες με ένα ηλίθιο χαμόγελο και υφάκι 1000 καρδιλίων (έτσι γράφεται; χέστηκα αν είναι λάθος). Το μπούλο όλοι σας ζωάδια ούγκανοι, πάω να διαβάσω λειτουργικά στα μέσα Ιουλίου. Κλάστε τα παπάρια μεταξύ σας έτσι όπως σφύγγεστε στις παραλίες. φιλε εγώ ειμαι κινητή καυλα και δεν πάω παραλία , ούτε σφιγγομαι , ειμαι τέζα κ χαλαρός καμια φορά κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και με χαζευω , μου αρέσω πολυ νιώθω ανατριχίλα κάθε φορά που κοιμάμαι μαζι μου, ξυπνάω άλλος άνθρωπος προγραμματισμός προγραμματισμός , αλλα αγάπα και τον εαυτό σου λιγάκι εγώ με αγαπάω full , έρωτας λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παγωτακι απο εναν τυπα με τρικυκλο,παιζει να ειναι απο τα καλυτερα που εχω φαει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις