TeZaS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πως μεταφράζεται στα ελληνικά αυτό? Degradation rate, αφορά κάποιο μηχανολογικό εξοπλισμό. Εγώ έχω σκεφτεί να το γράψω ως "μείωση διάρκειας ζωής" υπάρχει κάτι πιο κοντά στην αγγλική ορολογία?
Unabomber Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πως μεταφράζεται στα ελληνικά αυτό? Degradation rate, αφορά κάποιο μηχανολογικό εξοπλισμό. Εγώ έχω σκεφτεί να το γράψω ως "μείωση διάρκειας ζωής" υπάρχει κάτι πιο κοντά στην αγγλική ορολογία? Ρυθμος αποδομησης ειναι. Aλλιως ονομαζεται και breakdown rate.
revolver1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 19.2 μετρημενο πριν 2 βδομάδες. Καταραμενο αμερικανικό junk food. Έχεις background όμως...οπότε χάνονται άνετα. Meanwhile in Baltimore...... Fuck the riots i wanna be fabulous 1
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τι παίζει, πείτε μου τώωωωωρα. Γυρνώντας σπίτι, μη έχοντας διαβάσει ειδήσεις, είδα καμιά 40αριά άτομα μαζεμένα έξω από atm Εθνικής. Λέω, πούτσα, τώρα είναι επίσημο. Όσο χρόνο είχαμε... νομίζαμε ότι έχουμε, πάει. Ο Gaben έβγαλε το HL3 για να περισώσει το image του μετά το mod-φιάσκο. Και εγω είδα κόσμο στα ATM της εθνικής... #we_are_doomed 1
slipknot Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Oh baby, a triple! Up-Smash, Happy Feet, Wombo Combo, that ain't Falco.... OhOHOHOHOHO
revolver1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 In before the cock. Ο εικονιζόμενος το γλεντάει πάντως με κάτι τέτοια.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
LongTom Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ήρθε 860€ φόρος για εκκλησιαστικό χαράτσι από την Γερμανία και τώρα πρέπει να καταγγείλω την απόφαση.Πιθανώς αυτοπροσώπως. Το ωραίο είναι ότι είχα δηλώσει άθεος και έχω κλείσει τις υπόλοιπες υποθέσεις-πιστοποιητικά στην Γερμανία από τον Ιούλη πριν φύγω από την χώρα.. Γαμώ τις γραφειοκρατίες και γαμώ τις μπανανίες της Ευρώπης.Μετά την Ελλάδα λέμε...
AntiCambeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Oh baby, a triple! Up-Smash, Happy Feet, Wombo Combo, that ain't Falco.... OhOHOHOHOHO Ειχα λυσει τις 3 πλευρες και απο την 4η μου ελειπε 1 κομματακι. Με το που εκανα κινηση θα χαλουσε οτι ειχα κανει. Και αυτο μετα απο προσπαθεια καποιων ωρων. Θα τον κοντραρω κολλωντας 6 βαμμμενα αυτοκολλητα στις πλευρες.... Αυτος δηλαδη το ελυσε σε 5 δευτερολεπτα?
revolver1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ήρθε 860€ φόρος για εκκλησιαστικό χαράτσι από την Γερμανία και τώρα πρέπει να καταγγείλω την απόφαση.Πιθανώς αυτοπροσώπως. Το ωραίο είναι ότι είχα δηλώσει άθεος και έχω κλείσει τις υπόλοιπες υποθέσεις-πιστοποιητικά στην Γερμανία από τον Ιούλη πριν φύγω από την χώρα.. Γαμώ τις γραφειοκρατίες και γαμώ τις μπανανίες της Ευρώπης.Μετά την Ελλάδα λέμε... plot twist... Τα μαζεύουν για βοήθεια προς την Ελλάδα.
linkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχεις background όμως...οπότε χάνονται άνετα. Meanwhile in Baltimore...... Fuck the riots i wanna be fabulous Background εχω, χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά δεν εχω. Α και εχω σώμα που όσο εύκολα χάνει βάρος, τόσο εύκολα παιρνει κιόλας οπότε ούτε αυτό βοηθάει. Ήρθε 860€ φόρος για εκκλησιαστικό χαράτσι από την Γερμανία και τώρα πρέπει να καταγγείλω την απόφαση.Πιθανώς αυτοπροσώπως. Το ωραίο είναι ότι είχα δηλώσει άθεος και έχω κλείσει τις υπόλοιπες υποθέσεις-πιστοποιητικά στην Γερμανία από τον Ιούλη πριν φύγω από την χώρα.. Γαμώ τις γραφειοκρατίες και γαμώ τις μπανανίες της Ευρώπης.Μετά την Ελλάδα λέμε... Μαν please μην αναφέρεις γραφειοκρατία please. Έναν γάμο στην Ελλάδα θέλω να κάνω και δεν φαντάζεσαι τι τρέξιμο εχω ρίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις