Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Μου ηρθε πριν λιγο μυνημα απο αριθμο που αρχιζει απο 197 και ειναι 11 ψηφιο αντι για 10ψηφιο που ειναι τα κανονικα.

Και καλα οτι γυρισε απο Γαλλια,ειναι η ταδε(ονομα)και στελνει μυνημα στην ταδε (ονομα) οτι χωρισε με τον ταδε και δινει 1 αριθμο κινητο 10 ψηφιο απο 694 οτι ειναι ο καινουριος της αριθμος.Παρε με τηλεφωνο να τα πουμε απο κοντα λεει στην φιλη της.

Υπαρχει 11 ψηφιο νουμερο κινητου το οποιο μπορει να εβγαλε στην Γαλια και να ισχυει στη Ελλαδα?

WTF?Με τρολλαρουν?

Aχχχχ το Τζενακι...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφορει πολλα χρονια η φαση αυτη. Δεν εχω καταληξει ακομα που αποσκοπει να σου πω την αληθεια, αλλα σιγουρα μην απαντησεις.

Δημοσ.

μου εχουν πει και αλλες τετοιες ιστοριες αλλα τωρα αρχιζω και τις βλεπω

nERJX8m.png

ερωτημα:

ποσο abuse Μπορει να αντεξει η "μεση ελληνιδα"?

Σπερες

N4cO9M0.gif

που να την δεις να καθεται πισω απο την reception... ντουλαπα σχεδον δίφυλλη 

• Like 1
Δημοσ.

μου εχουν πει και αλλες τετοιες ιστοριες αλλα τωρα αρχιζω και τις βλεπω

nERJX8m.png

ερωτημα:

ποσο abuse Μπορει να αντεξει η "μεση ελληνιδα"?

Πόσο αντέχει ο ποπός της?

Σπερες

Επίσης,ένα από τα t-shirtakia δεν εμφανίζεται στην σελίδα του καταστήματος...μυρίζομαι έλλειψη κομματιών.

Σε καμιά βδομάδα με βλέπω να τα παίρνω και αν....

Δημοσ.

Κυκλοφορει πολλα χρονια η φαση αυτη. Δεν εχω καταληξει ακομα που αποσκοπει να σου πω την αληθεια, αλλα σιγουρα μην απαντησεις.

Σε εμενα εστειλε μυνημα η Ντεπυ και απευθυνεται στην Εβιτα.

Ψαρωτικα ονοματα.

Θυμηθηκα οτι πριν μηνες  μου ειχε ερθει 1 μυνημα με αλλα ονοματα αλλα στο ιδιο ακριβως στυλ.Χωρισα με τον ταδε,παρε τηλεφωνο να τα πουμε.

Δημοσ.

Επίσης,ένα από τα t-shirtakia δεν εμφανίζεται στην σελίδα του καταστήματος...μυρίζομαι έλλειψη κομματιών.

Σε καμιά βδομάδα με βλέπω να τα παίρνω και αν....

για δωσε link

in other news

Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (59%) ασχολούνται με κάποιο χόμπι, ενώ 13% χρησιμοποιεί ήδη το χόμπι του ως  πηγή εισοδήματος. Το 17% του πληθυσμού σκέφτεται να το εκμεταλλευτεί σύντομα ως εναλλακτική πηγή εισοδήματος.

δεκτο

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε η Visa σε δείγμα 1.000 ατόμων πανελλαδικά με θέμα “Το Χόμπι ως Πηγή Εισοδήματος” η οποία εξετάζει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών χόμπι ως προς το βαθμό ασχολίας και την εκμετάλλευσή τους ως πηγές εισοδήματος.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/58375/13-ton-ellinon-metatrepoun-to-xompi-tous-se-epaggelma

πως ακριβως καταλαβε η VISA οτι πηραν λεφτα;  :ph34r:

Δημοσ.
Θυμηθηκα οτι πριν μηνες  μου ειχε ερθει 1 μυνημα με αλλα ονοματα αλλα στο ιδιο ακριβως στυλ.Χωρισα με τον ταδε,παρε τηλεφωνο να τα πουμε.

Εμένα μου είπε να πάμε για καφέ να μου τα πει. Είχε μόλις γυρίσει από Γαλλία. Χάρηκα τόσο πολύ που μου έστειλε μήνυμα κάποια που δεν τη λένε Cosmote. Η πουτάνα, με έπαιξε σαν solo top lane και όταν το κατάλαβα ήταν αργά. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο από εκείνη τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα στα τέτοια τους,κλασμένο με έχουν και η Τζένη και η Ντεπυ. Καταραμένα θηλυκά.

• Like 2
Δημοσ.

για δωσε link

http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/20804120566229004/glory-heritage-t-shirt.html

20804120566229_0.jpg

Εμένα στα τέτοια τους,κλασμένο με έχουν και η Τζένη και η Ντεπυ. Καταραμένα θηλυκά.

Φακιν greek grills.

Δημοσ.

Αργησα να το καταλάβω αλλά νομίζω πως ένας έρωτας γεννήθηκε στο φόρουμ μας.....

Ααααααχχχχχ...

Δημοσ.

Αργησα να το καταλάβω αλλά νομίζω πως ένας έρωτας γεννήθηκε στο φόρουμ μας.....

Ααααααχχχχχ...

Insomnia connecting people?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...