Adon1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μεσογειακο καστανο μελαχρινό και κοκκινομάλες. Τωρα το να το βαψει μια ξανθό και το καλοκαίρι να βγει παραλία και να πάρει χρώμα, ε σαν αυτες που πουλάνε καλαμποκια και μαλι της γριας στις πλατείες το απόγευμα θα ειναι. Εντιτ Like και +1 στον εαυτό μου
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ξανά ερώτηση. Πόσες μέρες μένετε άλουστες για να τα βάψετε? Ή πλέον καταργήθηκε και αυτός ο "μύθος"?
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καταργήθηκε. . Τότε γιατί το λένε και το γράφουν ακόμα? Urban legend φάση?
Valerie_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μάλλον,εγώ που τα λουζω κάθε μέρα ποτέ δεν είχα θέμα στο βάψιμο. 1
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 δεν παιζει θεμα με το λουσιμο πριν.ομως στο πρωτο λουσιμο που θα κανεις για να βγαλεις τη βαφη να χρησιμοποιεις ενα εξουδετερωτικο σαμπουαν.
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 'γεια σας' 'Ψάχνω ένα δεμα' 'Πείτε μου κωδικό' 'Χχχχχχχχχχχ' 'Παρτε με τηλέφωνο αργότερα γιατί δεν έχω συστημα' Σπερες Ξανά το αποπανω μέχρι τον κωδικό. . . . "Το στείλαμε πιςω" "Οχι δεν το στείλαμε πιςω ή μαλλον δεν είμαι σίγουρη" ... "Μπορείτε να περιμένετε;" "Φυσικά" . . . "Δεν μπορω να το βρω αλλα κάντε έναν κόπο και περάστε απο εδώ για να μιλήσετε με τα παιδιά" Όλο το παραπάνω ειναι απο ιδιωτική εταιρία courier που για να παρεις το franchise της χρειαζεσαι, τουλάχιστον, €60.000. Σπερες
Unabomber Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ξανά το αποπανω μέχρι τον κωδικό. . . . "Το στείλαμε πιςω" "Οχι δεν το στείλαμε πιςω ή μαλλον δεν είμαι σίγουρη" ... "Μπορείτε να περιμένετε;" "Φυσικά" . . . "Δεν μπορω να το βρω αλλα κάντε έναν κόπο και περάστε απο εδώ για να μιλήσετε με τα παιδιά" Όλο το παραπάνω ειναι απο ιδιωτική εταιρία courier που για να παρεις το franchise της χρειαζεσαι, τουλάχιστον, €60.000. Σπερες Αgain χμμμμ, εχεις σκεφτει ποτε φαρσα για βομβα ? 1
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αgain χμμμμ, εχεις σκεφτει ποτε φαρσα για βομβα ? Τσού αλλα περίμενα την a7r και μου κάναν τετοια σκηνικά, θα ειχαμε θέμα... Τσού αλλα περίμενα την a7r και μου κάναν τετοια σκηνικά, θα ειχαμε θέμα... Oh sorry Την a7r mark 2 ήθελα να πω =] 1
slipknot Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 "Οχι δεν το στείλαμε πιςω ή μαλλον δεν είμαι σίγουρη" "σίγουρη" 2
g_alkis Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εσύ τριλοβίτη τι χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι;
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μου ηρθε πριν λιγο μυνημα απο αριθμο που αρχιζει απο 197 και ειναι 11 ψηφιο αντι για 10ψηφιο που ειναι τα κανονικα. Και καλα οτι γυρισε απο Γαλλια,ειναι η ταδε(ονομα)και στελνει μυνημα στην ταδε (ονομα) οτι χωρισε με τον ταδε και δινει 1 αριθμο κινητο 10 ψηφιο απο 694 οτι ειναι ο καινουριος της αριθμος.Παρε με τηλεφωνο να τα πουμε απο κοντα λεει στην φιλη της. Υπαρχει 11 ψηφιο νουμερο κινητου το οποιο μπορει να εβγαλε στην Γαλια και να ισχυει στη Ελλαδα? WTF?Με τρολλαρουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις