TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Παραδίδουμε τη σκυτάλη στους πρωινούς τύπους. Γεια σας από εμάς.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Το cthulucarbide πάντα το διάβαζα cthulucarbride.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Γεια. Καλημερα... Που ησουν εσυ? Δεν μπορω να προφερω το nickname σου.
mary Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Πας στα πεθερικα, στρωνουν τραπεζι, ψηνουν στη ψησταρια, χαλλλλλλαρα, ομορφα κι ωραια. Πας στους γονεις 8 το βραδυ, με στρωνουν να αλλαξω λαμπα, αλλάξω κλεμα και να βαλω και ενα ραφι στο τοιχο. Γυρναμε 12 το βραδυ. 8 ξυπνημα. Νιωθω σα ζομπι και τα ματια μου να κρατιουνται με το ζορι.... Περιμενω πως κ πως 3ημερο πρωτομαγια πσκ.
nicoc89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πόσο γαμάτο ειναι το google maps με τις φωτογραφίες? ήθελα να δω που ειναι ενα κεκ να κατέβω για να αποφύγω το ψάξιμο μες το μεσημέρι και τελικά ήταν στο ποιο γαμάτο σημείο (2 συγκοινωνίες κάθε 5 λεπτά η καθεμιά ) και όχι εκεί που έδειχναν οτι είναι βάση διεύθυνσης στο χάρτη lel
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κορίτσια του φόρουμ, όσες βάφετε τα (μακριά) μαλλιά σας μόνες σας, πως το καταφέρνετε? Τα περνάτε τούφα τούφα ή απλά ανακάτεμα? (Σε όσα δεν βλέπετε)
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τουφα τουφα.αμα πετυχω και τη μανα σπιτι της λεω να δωσει ενα χερακι αλλιως σταυρος και μονη μ.αλλα μαλακια λεω την επομενη βαφη να τη κανω σε κομμωτηριο.αλλωστε το ψιλοψηνω για μινι αλλαγη. μια κυριακη ζαχαρη και mind free ακολουθει μια δευτερα με το brain σε full retard mode... ..
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κατάλαβα, κάνουμε ένα ευχέλαιο πρώτα Θα τα κάνω σήμερα ή αύριο σε κόκκινο, το μπάνιο θα γίνει κώλος.. Ευλόγησον Τι χρώμα θα τα κάνεις?
gatokoritso Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τερμα κοκκινα τα εχω και δεν ξερω θελω να το αλλαξω λιγο.καμια ανταυγεια περιεργη ισως?καλοκαιρι ερχεται ε μπορει να τσαντιστω και να τα κανω ξανθα..αναλογα το mood τι κοκκινο θα τα κανεις?αν ειναι πρωτη φορα παιζει να θες βοηθεια..αναλογα και ποσο μακρι μαλλι εχεις.
Iris_89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τερμα κοκκινα τα εχω και δεν ξερω θελω να το αλλαξω λιγο.καμια ανταυγεια περιεργη ισως?καλοκαιρι ερχεται ε μπορει να τσαντιστω και να τα κανω ξανθα..αναλογα το mood τι κοκκινο θα τα κανεις?αν ειναι πρωτη φορα παιζει να θες βοηθεια..αναλογα και ποσο μακρι μαλλι εχεις. http://www.studiodesigncenter.gr/index.php?module=products&product_cat1_id=22&product_cat2_id=77&product_cat3_id=&n=1 Mέχρι τώρα τα είχα καστανό κόκκινο. Πλέον θα τα κάνω έντονο κόκκινο (σκούρο) Καλά έχω την μάνα μου αν χρειαστεί, μαλλιά έχω μέχρι την ωμοπλάτη πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις