Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πας στα πεθερικα, στρωνουν τραπεζι, ψηνουν στη ψησταρια, χαλλλλλλαρα, ομορφα κι ωραια.

Πας στους γονεις 8 το βραδυ, με στρωνουν να αλλαξω λαμπα, αλλάξω κλεμα και να βαλω και ενα ραφι στο τοιχο.

Γυρναμε 12 το βραδυ. 8 ξυπνημα. Νιωθω σα ζομπι και τα ματια μου να κρατιουνται με το ζορι....

Περιμενω πως κ πως 3ημερο πρωτομαγια πσκ.

Δημοσ.

πόσο γαμάτο ειναι το google maps με τις φωτογραφίες? ήθελα να δω που ειναι ενα κεκ να κατέβω για να αποφύγω το ψάξιμο μες το μεσημέρι και τελικά ήταν στο ποιο γαμάτο σημείο (2 συγκοινωνίες κάθε 5 λεπτά η καθεμιά )  και όχι εκεί που έδειχναν οτι είναι βάση διεύθυνσης στο χάρτη lel 

Δημοσ.

Κορίτσια του φόρουμ, όσες βάφετε τα (μακριά) μαλλιά σας μόνες σας, πως το καταφέρνετε? Τα περνάτε τούφα τούφα ή απλά ανακάτεμα? :P (Σε όσα δεν βλέπετε)

Δημοσ.

τουφα τουφα.αμα πετυχω και τη μανα σπιτι της λεω να δωσει ενα χερακι αλλιως σταυρος και μονη μ.αλλα μαλακια λεω την επομενη βαφη να τη κανω σε κομμωτηριο.αλλωστε το ψιλοψηνω για μινι αλλαγη.

μια κυριακη ζαχαρη και mind free ακολουθει μια δευτερα με το brain σε full retard mode...

latest?cb=20110626205215..

Δημοσ.

Κατάλαβα, κάνουμε ένα ευχέλαιο πρώτα :P Θα τα κάνω σήμερα ή αύριο σε κόκκινο, το μπάνιο θα γίνει κώλος..

Ευλόγησον

Τι χρώμα θα τα κάνεις?

Δημοσ.

τερμα κοκκινα τα εχω και δεν ξερω θελω να το αλλαξω λιγο.καμια ανταυγεια περιεργη ισως?καλοκαιρι ερχεται ε μπορει να τσαντιστω και να τα κανω ξανθα..αναλογα το mood :P

τι κοκκινο θα τα κανεις?αν ειναι πρωτη φορα παιζει να θες βοηθεια..αναλογα και ποσο μακρι μαλλι εχεις.

Δημοσ.

τερμα κοκκινα τα εχω και δεν ξερω θελω να το αλλαξω λιγο.καμια ανταυγεια περιεργη ισως?καλοκαιρι ερχεται ε μπορει να τσαντιστω και να τα κανω ξανθα..αναλογα το mood :P

τι κοκκινο θα τα κανεις?αν ειναι πρωτη φορα παιζει να θες βοηθεια..αναλογα και ποσο μακρι μαλλι εχεις.

http://www.studiodesigncenter.gr/index.php?module=products&product_cat1_id=22&product_cat2_id=77&product_cat3_id=&n=1 :P

Mέχρι τώρα τα είχα καστανό κόκκινο. Πλέον θα τα κάνω έντονο κόκκινο (σκούρο) Καλά έχω την μάνα μου αν χρειαστεί, μαλλιά έχω μέχρι την ωμοπλάτη πλέον :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...