Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εντάξει αυτό ήταν, με τσάντισε. Φάε την σαικεντελία στην μάπα για μια ώρα τώρα.
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 επαιζα ενα game και νιώθω κάτι στο πόδι μου οπως καθόμουν σταυροπόδι κάτι και χωρίς να το καταλάβω το έβαλα στο στόμα και το μάσησα και έκανε κριτσι κριτσι , το καταλαβαίνω κ λέω wtf! το φτήνο στο χέρι μου και ηταν μυρμηγκι απο τα μεγάλα :mellow: :mellow: :mellow: .....................................
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η γκομενα που γουσταρω μου τη σπαει. ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ .Τι να τη κανω ρε πουστη μου να τη στειλω στο διαλο, να την αρχισω στα κλωτσιδια? Να το προχωρησω ή οχι? Δεν ειναι οτι μου τη σπαει για ασημαντα (επειδη ξερω γω ακουμε αλλη μουσικη). Μου τη σπαει επειδη με κρινει χωρις να με ξερει. Ηλιθια. Ηλιθιες. Παω να αλλαξω πλανητη !!! @nicoc Μα και συ να το μασησεις βρηκες? Αφου δεν ηταν κατσαριδα, παλι καλα
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γαμησέ την. Κυριολεκτικά. Γκόμενα είναι. Μην περιμένεις μυαλό από δαύτην. Η χάρη τους είναι σε άλλα πράγματα.
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 @nicoc Μα και συ να το μασησεις βρηκες? Αφου δεν ηταν κατσαριδα, παλι καλα δεν κατάλαβα τι έκανα , ημουν αφοσιωμένος στο ΣΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙ
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ρε συ σκλεναρικοβα καλύτερα ετσι, θα κανεις και ραφ σεχ, θα κατεβαζεις και κανα καντηλι.. Μια χαρα. 2
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 βρήκα μια δροσερή φωτογραφία αλλα έχει γυμνή γυναίκα δε φαίνονται ρόγες και χαραμάδεςνα την ανεβάσω?επιτρέπεται ? α?
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 @Voziniotis Ναι ρε μαν, αλλα η συγκεκριμενη εχει ΚΑΙ μυαλο.Αλλιως δε θα με ενοιαζε... @nicoc Καμια δικαιολογια. Κατσαριδα. Τελος. Γιορ αργκιουμεντ ιζ ινβαλιντ @Chrisxxx Ποιο σεχ? Δε "τα εχουμε" , ακομα στο ψηστιρι ειμαι.Και ειναι Site:
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η γκομενα που γουσταρω μου τη σπαει. ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ .Τι να τη κανω ρε πουστη μου να τη στειλω στο διαλο, να την αρχισω στα κλωτσιδια? Να το προχωρησω ή οχι? Δεν ειναι οτι μου τη σπαει για ασημαντα (επειδη ξερω γω ακουμε αλλη μουσικη). Μου τη σπαει επειδη με κρινει χωρις να με ξερει. Ηλιθια. Ηλιθιες. Παω να αλλαξω πλανητη !!! @nicoc Μα και συ να το μασησεις βρηκες? Αφου δεν ηταν κατσαριδα, παλι καλα QFE
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σου τη σπάνε οι άνθρωποι που ακούτε άλλη μουσική. αυτό.
slevinkelevra Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σου τη σπάνε οι άνθρωποι που ακούτε άλλη μουσική. αυτό. Οχι αυτο το θεωρω ασημαντο. Αυτο που μου τη δινει οτι βγαζει ευκολα συμπερασματακια χωρις να ξερει τι παιζει με τη παρτη μου/ζωη μου 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βλέπω ντοκιμαντέρ για το ανοιχτό λογισμικό. Στα 21 τους οι άλλοι στην άλλη μεριά του ατλαντικού προγραμμάτιζαν λειτουργικά συστήματα και η ζωή τους ήταν το κομπιούτερ, ενώ εμάς είναι η ΠΟΖΕΡΙΑ και τα γκομενικά. Πραγματικά το πιστεύω, αυτή η γενία με το ιντερνετ και το facebook είναι η γενία της ποζερίας. Στα πάντα. Από το διάβασμα μέχρι το επάγγελμα. Διαβάζει ο άλλος για να πουλήσει την άλλη μέρα μούρη για τις γνώσεις του. Για να βοηθήσει την γκόμενα που κλασσικά σαν γκόμενα δεν σκαμπάζει γρι, για να την πηδήξει. Όλοι και όλες με ένα ηλίθιο χαμόγελο και υφάκι 1000 καρδιλίων (έτσι γράφεται; χέστηκα αν είναι λάθος). Το μπούλο όλοι σας ζωάδια ούγκανοι, πάω να διαβάσω λειτουργικά στα μέσα Ιουλίου. Κλάστε τα παπάρια μεταξύ σας έτσι όπως σφύγγεστε στις παραλίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις