Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αν μέχρι τότε δεν έχει εκραγεί το κεφάλι μου σουρ.

*Και μιας και τα λέμε, ξέρει κανείς πώς διάολο μπορώ να μετατρέψω Χ ποσό δραχμών το 1927 σε σημερινές αξίες;

Mια χαρα σε περιμενουμε  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ωραια, ποτε, πειτε. 12 δεν μπορω εχω να παω Επιδαυρο. Πειτε τωρα που γυριζει :lol:

Γιν κανονισε να ρθεις ε.

Εγώ σίγουρα μετά τις 11 μπορώ. Βέβαια, και στις 5 ίσως τα καταφέρω. Δύσκολα μεν, θα το προσπαθήσω όμως.

Καλά, κανονίστε εσείς και αν τυχόν δεν έρθω, ε δε νομίζω να σας κοπεί η όρεξη.

*Και μιας και τα λέμε, ξέρει κανείς πώς διάολο μπορώ να μετατρέψω Χ ποσό δραχμών το 1927 σε σημερινές αξίες;

κανονικά θα πρέπει να ξες τον πληθωρισμό κάθε έτους, κλπ κλπ, γάμησέ τα δηλαδή. Μια πιο απλή αλλά όχι τόσο σωστή λύση είναι ο υπολογισμός σε αξία χρυσού. Τι χρυσό αγόραζες το '27 με χ λεφτά, πόσα θες σήμερα για τον ίδιο χρυσό. Πολύ χοντρικό.

• Moderators

Αν δε βρω πόσο είναι σε σημερινές αξίες 2.000.000 δραχμές το 1927 δεν έρχομαι. Να ξες.

Θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.

• Like 1

ψάξε στην ΕΛ ΣΤΑΤ μπας και βρεις αρχείο τιμών πληθωρισμού, μετά excel και καλό κουράγιο. Πάω να πιω μια μπύρα να δροσιστώ, ίδρωσα μόνο που το σκέφτομαι :)

• Like 1

χμμ χθες έφαγα λίγα αλατισμένα αμύγδαλα και μετά από λίγο με έπιασε ένα μίνι βηχαλακι σαν να είχαν κάτσει τριμματα στο λαιμό.

Και σήμερα το ίδιο έτυχε...περίεργο.... Δεν μου έχει ξανατυχει...

Εχε το νου σου μην ειναι καμια αλλεργια. Προφανως και δεν εχεις αλλεργια σε ξηρους καρπους (αν ειχες δε θα ετρωγες), αλλα καμια φορα η αλλεργια εκδηλωνεται μετα απο επαναλαμβανομενο ερεθισμα.

Αν ειναι θα ξανασυμβει.

• Like 1

ψάξε στην ΕΛ ΣΤΑΤ μπας και βρεις αρχείο τιμών πληθωρισμού, μετά excel και καλό κουράγιο. Πάω να πιω μια μπύρα να δροσιστώ, ίδρωσα μόνο που το σκέφτομαι :)

Θένκιου αγαπημένε λέφτερ.

• Like 1

Ποιος είναι ο ανώνυμος που έκανε συνδρομή; Περιμένει να δει πρώτα συμμετοχή και μετά να δηλώσει;  :mellow:

:shock: Τωρα ειδα πως μπορω να δω ποιοι εχουν συνδρομη στο θεμα!!!!

Άιντε σιγα σιγα θα μαθω και πως να μπανάρω........... :devil:

• Like 2

:shock: Τωρα ειδα πως μπορω να δω ποιοι εχουν συνδρομη στο θεμα!!!!

Άιντε σιγα σιγα θα μαθω και πως να μπανάρω........... :devil:

θέλω να γίνω κι εγώ έντιτορ...

που στέλνω βιογραφικό παίδες για βοηθήστε.

'Οχι.

με τον καινούριο νόμο, λέει, όταν λήγει μια ασφάλεια (οχήματος), λήγει και τέλος. Παλιά υπήρχε κάλυψη για 1 μήνα ακόμα, και επίσης η ανανέωση ήταν αυτόματη, δηλαδή αν ήθελες να διακόψεις έπρεπε να ενημερώσεις, αν ήθελες να συνεχίσεις απλά δεν έκανες τίποτα. Τώρα, το αντίθετο. Αν θες να συνεχίσεις πρέπει να ενημερώσεις, αν θες να διακόψεις απλά δεν κάνεις τίποτα. Ο αρχίδας ο ασφαλιστής μου πήρε λέει τηλέφωνο και δεν απάντησα, και στα @@ του μετά. Έτσι, κυκλοφορώ ανασφάλιστο μηχανάκι από τις 5 Μαΐου! Καλό ε; Και το ανακάλυψα κατα τύχη. Πάλι καλά που δεν σκότωσα καμιά γριούλα σε καμιά διάβαση ενάμιση σχεδόν μήνα τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...