Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ω τι του είπε...

δεν παρεξηγώ avatars  ;) 

plus τριλοβίτσ = δερφούλησμ οπότε δε τον παρεξηγώ χ2

• Like 1
Δημοσ.

Χοχοχο

τι επαθες ρει

δεν παρεξηγώ avatars  ;) 

plus τριλοβίτσ = δερφούλησμ οπότε δε τον παρεξηγώ χ2

νικοτς ο φαμιλια μαν

• Like 1
Δημοσ.

νικοτς ο φαμιλια μαν

internetικά ναι , IRL ούτε καν,  χωρίς σταθερή δουλεια ? λες να μη θέλω να κάνω 5-6 παιδιά τώρα να τα έχω εδω γύρω να τρέχουνε και να γατσουλάνε τα έπιπλα ? κρίση βίπερ .. κρίση ...

Δημοσ.

internetικά ναι , IRL ούτε καν,  χωρίς σταθερή δουλεια ? λες να μη θέλω να κάνω 5-6 παιδιά τώρα να τα έχω εδω γύρω να τρέχουνε και να γατσουλάνε τα έπιπλα ? κρίση βίπερ .. κρίση ...

Που θα βρεις ρε γυναίκα να θέλει να κάνει 5-6 παιδιά;

Δημοσ.

Που θα βρεις ρε γυναίκα να θέλει να κάνει 5-6 παιδιά;

ειναι ανάγκη να τα κάνω με μια ?

Δημοσ.

@nicoc89

Πριν 5 χρόνια ήρθα απτα μέρη σου

πως λέγεται ενα κλαπίδι προς την Αγ.Νικολάου,που ειναι σε ενα στενό ανηφορικό,το οποίο καταλήγει σε αδιέξοδο,και που πριν φτάσεις στο αδιέξοδο βρίσκεται αυτό το κλαπίδι ; Ανεβαίνοντας το στενο αυτό,η πόρτα είναι στα δεξιά.

Δημοσ.

κουραστηκα μονο που το ακουσα

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που λέτε για παιδάκια:

Το μεσημέρι ήμουν καλεσμένη σε τραπέζι όπου είδα ένα από τα πιο όμορφα μωρά έβερ <3 Ξανθό, γαλανομάτικο με αφράτα ροζ μαγουλάκια. Πλησίασα να το αγαπήσω λίγο λέγοντας στον άντρα που το κρατούσε ότι είναι ο πιο τυχερός παππούς. Με διόρθωσε μιας και ήταν ο πατέρας του. Ντράπηκα πολύ και φεύγοντας στραμπούλιξα το πόδι μου επειδή με καταράστηκε ο παππουδοπατήρ για το κομπλιμάν που του έκανα. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...