Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

EcL9ojJ.gif 

2o-3o ετος σχολη, παμε εργαστηριο για πρωτη φορα καμια 20αρια ατομα. Μας λεει ο καθηγητης καθηστε μπροστα στος υπολογιστες και ανοιξτε τους να ξεκινησουμε. Καθεται μια κοπελα μπροστα απο μια οθονη (σκετη οθονη, δεν ηταν συνδεδεμενη ουτε με pc, ουτε kb/mouse). Πατουσε για κανα 2λεπτο το κουμπι της οθονης να ανοιξει......................

Καταταταταταλα, ειδαμε χθες με την γυναικα το 300 το 2. Ετσι κι ετσι γενικα. Eντυπωση μου εκανε που το εβακι το πρασινο οπου την εχω δει τωρα τελευταια τα πεταει εξω. Οχι μπραβο.

• 4 έτος πληροφορική. Ρωτάει φοιτήτρια στον καθηγητή. Κύριε, τώρα που σύνδεσα το πισι με δυο οθόνες, διπλασιάστηκε η δύναμη του;
  • 3 έτος στο μάθημα ασφάλειας. Δηλαδή κύριε μας κάνουν επίθεση από το ΑΠΘ; (μάθημα περι authentication)
Δημοσ.

3 ετος:μαθητης:γιατι δεν μπαινω στο ιντερνετ?

καθηγητης:μαλλον εχουμε προβλημα.ολοι οι αλλοι ειναι ονλινε. φωναζουν τεχνικο σταματα το μαθημα επι ενα τεταρτο τρια ατομα πανω απο ενα πσ κανεις δεν ειχε δει οτι το δεν ηταν συνδεδεμενο το καλωδιο.το ηξερα απο το πρωτο δευτερο αλλα δεν ειπα κατι.ε τα παρατησαν και ο τυπας πηγε με αλλον μαζι.μετα στη καφετερια με τη παρεα.

6 ατομα ολοι:τι σκατα υπολογιστες που εχουμε,τιποτα δεν λειτουργει.

εγω:ειδατε οτι ειχε βγει το καλωδιο?

ολοι:πιο καλωδιο?

εγω:never mind σκατα υπολογιστες continue...

• Like 1
Δημοσ.

3 ετος:μαθητης:γιατι δεν μπαινω στο ιντερνετ?

καθηγητης:μαλλον εχουμε προβλημα.ολοι οι αλλοι ειναι ονλινε. φωναζουν τεχνικο σταματα το μαθημα επι ενα τεταρτο τρια ατομα πανω απο ενα πσ κανεις δεν ειχε δει οτι το δεν ηταν συνδεδεμενο το καλωδιο.το ηξερα απο το πρωτο δευτερο αλλα δεν ειπα κατι.ε τα παρατησαν και ο τυπας πηγε με αλλον μαζι.μετα στη καφετερια με τη παρεα.

6 ατομα ολοι:τι σκατα υπολογιστες που εχουμε,τιποτα δεν λειτουργει.

εγω:ειδατε οτι ειχε βγει το καλωδιο?

ολοι:πιο καλωδιο?

εγω:never mind σκατα υπολογιστες continue...

Τι σχολή είσαι κούκλα;

Δημοσ.

Θα έλεγα ενδιαφέρον αλλά θα έλεγα ψέματα οπότε θα πάω να την πέσω. Jesus ούτε 12 δεν είναι. Αυτό το γυμναστήριο περίεργη φάση.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι τα γκομπιούτερ είναι μπλιμπλίκια του Σατανά.

Τέλος.

Κατά τα άλλα η κωλοπίτσα ήταν σάπια,προβλέπεται μακρυά νύχτα...

Δημοσ.

Ναι!

Πως βγαίνεις από Αττική οδό,το παίρνεις βόρεια κάπου 2000χλμ και φτάνεις Γιουτλάνδη.

Κάπου εκεί ρωτάς εάν ξέρουν έναν Έλληνα που μπαίνει ινσόμνια και με βρήκες. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...