GreekMonkey Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 2o-3o ετος σχολη, παμε εργαστηριο για πρωτη φορα καμια 20αρια ατομα. Μας λεει ο καθηγητης καθηστε μπροστα στος υπολογιστες και ανοιξτε τους να ξεκινησουμε. Καθεται μια κοπελα μπροστα απο μια οθονη (σκετη οθονη, δεν ηταν συνδεδεμενη ουτε με pc, ουτε kb/mouse). Πατουσε για κανα 2λεπτο το κουμπι της οθονης να ανοιξει...................... Καταταταταταλα, ειδαμε χθες με την γυναικα το 300 το 2. Ετσι κι ετσι γενικα. Eντυπωση μου εκανε που το εβακι το πρασινο οπου την εχω δει τωρα τελευταια τα πεταει εξω. Οχι μπραβο. 4 έτος πληροφορική. Ρωτάει φοιτήτρια στον καθηγητή. Κύριε, τώρα που σύνδεσα το πισι με δυο οθόνες, διπλασιάστηκε η δύναμη του; 3 έτος στο μάθημα ασφάλειας. Δηλαδή κύριε μας κάνουν επίθεση από το ΑΠΘ; (μάθημα περι authentication)
gatokoritso Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 3 ετος:μαθητης:γιατι δεν μπαινω στο ιντερνετ? καθηγητης:μαλλον εχουμε προβλημα.ολοι οι αλλοι ειναι ονλινε. φωναζουν τεχνικο σταματα το μαθημα επι ενα τεταρτο τρια ατομα πανω απο ενα πσ κανεις δεν ειχε δει οτι το δεν ηταν συνδεδεμενο το καλωδιο.το ηξερα απο το πρωτο δευτερο αλλα δεν ειπα κατι.ε τα παρατησαν και ο τυπας πηγε με αλλον μαζι.μετα στη καφετερια με τη παρεα. 6 ατομα ολοι:τι σκατα υπολογιστες που εχουμε,τιποτα δεν λειτουργει. εγω:ειδατε οτι ειχε βγει το καλωδιο? ολοι:πιο καλωδιο? εγω:never mind σκατα υπολογιστες continue... 1
GreekMonkey Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 3 ετος:μαθητης:γιατι δεν μπαινω στο ιντερνετ? καθηγητης:μαλλον εχουμε προβλημα.ολοι οι αλλοι ειναι ονλινε. φωναζουν τεχνικο σταματα το μαθημα επι ενα τεταρτο τρια ατομα πανω απο ενα πσ κανεις δεν ειχε δει οτι το δεν ηταν συνδεδεμενο το καλωδιο.το ηξερα απο το πρωτο δευτερο αλλα δεν ειπα κατι.ε τα παρατησαν και ο τυπας πηγε με αλλον μαζι.μετα στη καφετερια με τη παρεα. 6 ατομα ολοι:τι σκατα υπολογιστες που εχουμε,τιποτα δεν λειτουργει. εγω:ειδατε οτι ειχε βγει το καλωδιο? ολοι:πιο καλωδιο? εγω:never mind σκατα υπολογιστες continue... Τι σχολή είσαι κούκλα;
GreekMonkey Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Θα έλεγα ενδιαφέρον αλλά θα έλεγα ψέματα οπότε θα πάω να την πέσω. Jesus ούτε 12 δεν είναι. Αυτό το γυμναστήριο περίεργη φάση.
LongTom Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ξαναλέω ότι τα γκομπιούτερ είναι μπλιμπλίκια του Σατανά. Τέλος. Κατά τα άλλα η κωλοπίτσα ήταν σάπια,προβλέπεται μακρυά νύχτα...
LongTom Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ναι! Πως βγαίνεις από Αττική οδό,το παίρνεις βόρεια κάπου 2000χλμ και φτάνεις Γιουτλάνδη. Κάπου εκεί ρωτάς εάν ξέρουν έναν Έλληνα που μπαίνει ινσόμνια και με βρήκες.
Lucifer Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Όου, νόμιζα ότι είσαι Ζεελάνδη και ρωτούσα μήπως είχα καμιά δοκιμασμένη να προτείνω. Φευ!
Adon1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πηγή: Σχετικά με τις μεγάλες που λέγαμε νωρίτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις