Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ακράδαντα πως οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά ενοχλούνται απ' την κυτταρίτιδα είναι οι ίδιες οι γυναίκες και οι κακές αδερφές.

• Like 10
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ότι έχουν καλό σώμα ή γενικότερα είναι όμορφοι δεν σημαίνει ότι θα έχουν  γκομενάρες δίπλα τους.

Το αντίθετο είναι πιο πιθανό.

Όσα ντούκια ξέρω είναι με κάτι μίζερα 5άρια που ούτε θα τα έφτυνες.

απλά μου κάνει εντύπωση , τους πέφτουν κοντά κάτι γκόμενες μοντέλα κ αυτοί είναι με τις 50ρες τις άσχημες 

δεν σου κάνει περίεργο ? καλά οτι ο ένας έχει 500φευγα φίλους στο fb και είναι σχεδόν όλες 50-60ρες 

κ όλο αυτό το παρεάκι έχει ενα θέμα με το dubai, λολ

Πιστεύω ακράδαντα πως οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά ενοχλούνται απ' την κυτταρίτιδα είναι οι ίδιες οι γυναίκες και οι κακές αδερφές.

προσωπικά δεν ειναι κάτι που θα προσεχα , αλλα εγώ δεν πιάνομαι γιατι είμαι σαν ζέβρα απ τις άσπρες ραγάδες οπότε οι "ατέλειες" δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Εδώ  κάτω απ το αφτί έβγαλα μια ελιά και άφησε σημάδι , σαν αράχνη είναι και δεν με ενοχλεί , αντιθέτος μ αρέσει , πάει καλά με το pierce xD

• Like 1
Δημοσ.

απλά μου κάνει εντύπωση , τους πέφτουν κοντά κάτι γκόμενες μοντέλα κ αυτοί είναι με τις 50ρες τις άσχημες 

δεν σου κάνει περίεργο ? καλά οτι ο ένας έχει 500φευγα φίλους στο fb και είναι σχεδόν όλες 50-60ρες 

κ όλο αυτό το παρεάκι έχει ενα θέμα με το dubai, λολ

προσωπικά δεν ειναι κάτι που θα προσεχα , αλλα εγώ δεν πιάνομαι γιατι είμαι σαν ζέβρα απ τις άσπρες ραγάδες οπότε οι "ατέλειες" δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Εδώ  κάτω απ το αφτί έβγαλα μια ελιά και άφησε σημάδι , σαν αράχνη είναι και δεν με ενοχλεί , αντιθέτος μ αρέσει , πάει καλά με το pierce xD

αμπραβο , το εβλεπα οταν εκανα τη ζωγραφια σου και νομιζα κανα αρτιφακτ θαναι

• Like 1
Δημοσ.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Κοινώς υπάρχουν και ανώμαλοι .

Τώρα 2 ώρες σαρώνω το skroutz....

6 βερμούδες και καμιά 10άρια tshirtάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

Kαλή καρδιά και μεγάλα βυζιά.

/talktothehand

υπάρχουν και τα κρυφα ταλεντα , τα φαινομενικα μεσαιομικρα για τα οποία ισχύει το φαινομενο του παγοβουνου.Αυτο που βλεπεις ειναι το 1/3 του πραγματικου.Και τα αλλα 2/3 ειναι θεσπεσια.

Μην τα υποτιμας.

Είναι πιστά,στη θέση και τις αξίες τους.Δε θα σε προδωσουν ποτε.Θα ειναι εκει,στο υψος τους.

Τα μεγαλα αντιθετα...

#NoToRacism

• Like 3
Δημοσ.

υπάρχουν και τα κρυφα ταλεντα , τα φαινομενικα μεσαιομικρα για τα οποία ισχύει το φαινομενο του παγοβουνου.Αυτο που βλεπεις ειναι το 1/3 του πραγματικου.Και τα αλλα 2/3 ειναι θεσπεσια.

Μην τα υποτιμας.

Είναι πιστά,στη θέση και τις αξίες τους.Δε θα σε προδωσουν ποτε.Θα ειναι εκει,στο υψος τους.

Τα μεγαλα αντιθετα...

#NoToRacism

Μοιάζεις να έχεις κάνει διατριβή πάνω στο θέμα, δεν μου αφήνεις περιθώριο να σε αμφισβητήσω.

Δημοσ.

Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές σε τι φόρουμ βρίσκομαι, απάντηση δεν πήρα.. τυχαίο; δε νομίζω τζάλκη.

Δημοσ.

Μπαίνει ο michael92 στο τρολοthread με τις περισσότερες σελίδες στο insomnia να μου κάνει μαμουνιές για την κοακόλα.

Που πας.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και το 90% των θεμάτων που απασχολούν τα γυναικεία περιοδικά/websites. Κλασσικά:

jgmeqq.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...