Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ναι , έκανα λάθος στο εύρος. τα 30-40 ειναι καλή φάση , αλλά και πάλι επειδή ξέρεις οτι ήδη στα 40 παρα είσαι κοντά στην σεξουαλική σύνταξη , οπότε λες "ας κανω θθεαματικη εξοδο"

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στα 35 τους είναι στην καλύτερη φάση από άποψη σεξουαλικότητας μη σου πω και στα 40 μη λέτε ότι να ναι.

#οχιδενείμαι35άραμηναρχίσετε

Storm approves this post και τα σχετικά.

=]

• Like 2
Δημοσ.

Που να μπεις στο twitter. 35+ και όλες ψάχνουν για αγάπη...

Και γιατί με είχατε αποθαρρύνει εσύ με τον άλλον να γίνω twitty?

#ηγγικενηωρα

• Like 1
Δημοσ.

στα 35 τους είναι στην καλύτερη φάση από άποψη σεξουαλικότητας μη σου πω και στα 40 μη λέτε ότι να ναι.

Προσυπογράφω. Η μόνη μαλακία είναι ότι στα 40 έχουν γίνει πλέον σαν φάλαινες, μουχαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

για 50-60ρες μίλησα 

δεν μ κάνει εντύπωση η σεξουαλικότητα τους η whatever , αλλα το οτι συμπεριφέρονται με τρόπο που γίνονται ρεζίλι , δηλαδή βλέπεις την άλλη 50 χρονών με εγγόνια να λέει "παπάω σεεεεε !!!1111 " "azapooolinoOoOOO!!!1" και ειναι περίεργο 

Δημοσ.

για 50-60ρες μίλησα 

δεν μ κάνει εντύπωση η σεξουαλικότητα τους η whatever , αλλα το οτι συμπεριφέρονται με τρόπο που γίνονται ρεζίλι , δηλαδή βλέπεις την άλλη 50 χρονών με εγγόνια να λέει "παπάω σεεεεε !!!1111 " "azapooolinoOoOOO!!!1" και ειναι περίεργο 

στον άδωνη απάντησα βασικά :P

• Like 1
Δημοσ.

εντομεταξύ το άλλο το περίεργο , ξέρω 2-3 άτομα με τρελά σώματα σε φάση fitness model και παραπέρα και τους βλέπεις με άσχημες 50ρες κ γενικά μόνο τέτοιες τους περιτριγυρίζουν . τι φάση? xD

μιλάμε για κατάσταση σαν αυτή

Χαρτζιλίκι βγάζουν τα παλικάρια

Δημοσ.

στον άδωνη απάντησα βασικά :P

με μπέρδεψε ο πληθυντικός μμ 

Χαρτζιλίκι βγάζουν τα παλικάρια

#με τον ιδρώτα τους 

Δημοσ.

Morning……..

Vampire mode on…..  :-D

in other news…..  

410euros for Champions League Final @ Berlin…… πφφφφφ…..

Παλι καλα που εχουμε κατι φιλαρακια να μας φιλοξενησουν…… Τζαμπανταν θα τη βγαλουμε….  :-D

EcL9ojJ.gif 

παρακολουθείς σεμινάριο και δεν έχεις ιδέα να γράψεις ένα word αρχείο,να κάνεις μία αναζήτηση στο γκουγκλ

ήμαρτο ρε πούστη μου

ΉΜΑΡΤΟ

2o-3o ετος σχολη, παμε εργαστηριο για πρωτη φορα καμια 20αρια ατομα. Μας λεει ο καθηγητης καθηστε μπροστα στος υπολογιστες και ανοιξτε τους να ξεκινησουμε. Καθεται μια κοπελα μπροστα απο μια οθονη (σκετη οθονη, δεν ηταν συνδεδεμενη ουτε με pc, ουτε kb/mouse). Πατουσε για κανα 2λεπτο το κουμπι της οθονης να ανοιξει......................

Καταταταταταλα, ειδαμε χθες με την γυναικα το 300 το 2. Ετσι κι ετσι γενικα. Eντυπωση μου εκανε που το εβακι το πρασινο οπου την εχω δει τωρα τελευταια τα πεταει εξω. Οχι μπραβο.

• Like 2
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά, πότε και γιατί έπεσε ban στον MiDi_MiLiZ ; :shock:

Μέγα τρολ....αναμενόμενο.

Αθλητικά και στοίχημα το οπιο του Λαού;

7 χρόνια έχω να δω μπαλίτσα.

Αγάπη.

εντομεταξύ το άλλο το περίεργο , ξέρω 2-3 άτομα με τρελά σώματα σε φάση fitness model και παραπέρα και τους βλέπεις με άσχημες 50ρες κ γενικά μόνο τέτοιες τους περιτριγυρίζουν . τι φάση? xD 

Το ότι έχουν καλό σώμα ή γενικότερα είναι όμορφοι δεν σημαίνει ότι θα έχουν  γκομενάρες δίπλα τους.

Το αντίθετο είναι πιο πιθανό.

Όσα ντούκια ξέρω είναι με κάτι μίζερα 5άρια που ούτε θα τα έφτυνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...