Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητείται άτομο να καθαρίσει το σπίτι, να πάει σουπερμαρκετ, να μαγειρέψει και να σιδερώσει κάμποσα ρούχα.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι θα γίνει με τα πιθηκια που κάθονται στην αριστερή πλευρά της σκάλας στο μετρό?!?!?!?!?! Έλεος πια 2015 έχουμε, ακόμα να το μάθουν?

Σήμερα καθώς ανέβαινα την σκάλα καθόταν μια κοπέλα στην αριστερή πλευρά και γω βιαζόμουν οπότε, της λέω ευγενικά συγνώμη μπορώ να περάσω. Μου πετάει ένα άσε μας ρε φίλε(!?!?!?) Με το ζόρι κρατήθηκα να μην την πετάξω από την σκάλα...... Και μιλάμε τώρα για 20χρονη όχι καμιά γρια που χρησιμοποιεί το μετρό κάθε 2 χρόνια.....

Δεν υπάρχει σωτηρία ρε πουτι μου 

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα γίνει με τα πιθηκια που κάθονται στην αριστερή πλευρά της σκάλας στο μετρό?!?!?!?!?! Έλεος πια 2015 έχουμε, ακόμα να το μάθουν?

Σήμερα καθώς ανέβαινα την σκάλα καθόταν μια κοπέλα στην αριστερή πλευρά και γω βιαζόμουν οπότε, της λέω ευγενικά συγνώμη μπορώ να περάσω. Μου πετάει ένα άσε μας ρε φίλε(!?!?!?) Με το ζόρι κρατήθηκα να μην την πετάξω από την σκάλα...... Και μιλάμε τώρα για 20χρονη όχι καμιά γρια που χρησιμοποιεί το μετρό κάθε 2 χρόνια.....

Δεν υπάρχει σωτηρία ρε πουτι μου 

α γιαυτο τις σπρωχνετε στην σκαλα;

Δημοσ.

μπορεί να έχεις κάνει κ εσύ κάτι ανάλογο μια μέρα που είχες νεύρα και να μη το θυμάσαι .

Μπορεί να ήταν και μαλακισμένη, υπάρχουν κ τέτοιοι αλλα μη χαλάς τη μέρα σου για κάτι τέτοιο , αυτά τα περιστατικά θα έπρεπε να είναι της στιγμής , έγινε , είπες απο μέσα σου ή απέξω σου ότι ηταν να πεις κ τέλος 

Σκάλες κανονικές δεν έχει στο μετρό? να αποφύγεις κ τον εκνευρισμό δηλαδή 

Ζητείται άτομο να καθαρίσει το σπίτι, να πάει σουπερμαρκετ, να μαγειρέψει και να σιδερώσει κάμποσα ρούχα.

Ευχαριστώ

θα το έκανα αν μου έκανες εσύ η κάποια άλλη δε με νοιάζει κανα 2 ώρες ξύσιμο στο κεφάλι (το επάνω για να προλάβω τους έξυπνους μμ)

δε ξέρω γιατί αλλα θα μπορούσα να κάθομαι να με ξύνουν για ώρες , πέφτω σε νάρκωση  

να υπήρχε καμια συσκευή για μασάζ να τη φοράς στο κεφάλι...   :-(  

Δημοσ.

Ειχα παει σε μια ταβερνα στα Κουφαλια (εξω απο τη Θεσσαλονικη τεσπα) και ηρθε ενας που πουλουσε λαχνους και γινοταν κληρωση και κερδιζες σοκολατες,τραπουλες,μαχαίρια και πίπες .

Ε, ο διπλα κέρδισε μια μηχανη μασάζ που ήταν σαν εκεινους τους δονητες με τη μπαλα στην ακρη που δονείται .

Πω γέλιο

Δημοσ.

μπορεί να έχεις κάνει κ εσύ κάτι ανάλογο μια μέρα που είχες νεύρα και να μη το θυμάσαι .

Μπορεί να ήταν και μαλακισμένη, υπάρχουν κ τέτοιοι αλλα μη χαλάς τη μέρα σου για κάτι τέτοιο , αυτά τα περιστατικά θα έπρεπε να είναι της στιγμής , έγινε , είπες απο μέσα σου ή απέξω σου ότι ηταν να πεις κ τέλος 

Συνήθως τις κανονικές χρησιμοποιώ γιατί είναι και ένας καλός τρόπος να βλέπω αν υπάρχει ελεγκτής :P Απλα σήμερα δεν είχα χρόνο οπότε λέω πάμε από κυλιόμενες.

Το θέμα είναι ότι όσο σκατά να σαι ψυχολογικά απλά λες ένα συγνώμη και πας δεξιά, δεν πας να βγεις και από πάνω... Και γω σήμερα είχα τα νεύρα μου γιατί η μέρα μου ήταν σκατά. Ούτε καν που αντέδρασα με την μαλακία που μου πέταξε. Απλα κάποιοι άνθρωποι είναι γίδια....

Δημοσ.

θα το έκανα αν μου έκανες εσύ η κάποια άλλη δε με νοιάζει κανα 2 ώρες ξύσιμο στο κεφάλι (το επάνω για να προλάβω τους έξυπνους μμ)

δε ξέρω γιατί αλλα θα μπορούσα να κάθομαι να με ξύνουν για ώρες , πέφτω σε νάρκωση  

να υπήρχε καμια συσκευή για μασάζ να τη φοράς στο κεφάλι...   :-(  

Πιστεύω πως τα νύχια μου αρκούν :P

• Like 1
Δημοσ.

να υπήρχε καμια συσκευή για μασάζ να τη φοράς στο κεφάλι... :-(

Πιστεύω πως τα νύχια μου αρκούν :P

Ασχετο αλλα προ 2 μηνου ανακαλυψα την ευεγερτικη επιδραση του ελαφρου γρατσουνισματος των γυναικείων νυχιών στο δερμα.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...