Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mε μια CF Lexar 1066x δεν νοιωθει....... :-D

Σίγουρο αυτό; επεισης να φανταστω ότι μιλάμε για jpg και όχι για raw;

Δημοσ.

Εσύ που είσαι πολυταξιδεμενο αγόρι, πώς είναι οι τιμές στα UAE και τριγύρω στα προϊόντα τεχνολογίας?

Are-you-talking-to-me.gif

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχα, γαματοοοο.....!!!

οταν το ειχα δει πρωτη φορα εκει που πεταει το φλας λεω απο μεσα μου " οχι το φλαααας"

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρο αυτό; επεισης να φανταστω ότι μιλάμε για jpg και όχι για raw;

150 raw σε 30 second burst mode.....

Hot as hell..... :devil: :devil: :devil:

Γιες μπρο

Απο UAE εχω παει ελαχιστες φορες, και απο αυτες εχει τυχει μερικες φορες απλα να κατσω κατι ωρες.... οποτε δεν γνωριζω κατι παραπανω... :-)

Εχω εναν συναδελφο στο γραφειο απο κεινα τα μερη , αν θες κατι συγκεκριμενο, τον ρωταω παντως.... :-D

Δημοσ.

150 raw σε 30 second burst mode.....

Hot as hell..... :devil: :devil: :devil:

Απο UAE εχω παει ελαχιστες φορες, και απο αυτες εχει τυχει μερικες φορες απλα να κατσω κατι ωρες.... οποτε δεν γνωριζω κατι παραπανω... :-)

Εχω εναν συναδελφο στο γραφειο απο κεινα τα μερη , αν θες κατι συγκεκριμενο, τον ρωταω παντως.... :-D

Μπα,περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρωτουσα για το ύψος των τιμών, δεν είμαι για αλλά έξοδα. Πήρα λάπτοπ, κοστουμι, πλήρωσα κάτι αμησιατικα για το γατί, εχω και τον γάμο, τώρα τα κεφάλια μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι mirrorless ειναι το μελλον!

Μεχρι να φτιαξουν αυτο το καταραμμενο autofocus, που ειναι πιο αργο και απο replay, εχουν ακομα δρομο..... 

Δημοσ.

Το πρωί ήρθαν και μου καθάρισαν τα τζάμια στο μαγαζί. Έρχεται τώρα ένας παππούς με ρωτάει κάτι και στρίβει να φύγει. Βαράει μια την πόρτα με το κεφάλι που μάτωσε.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΩ. Το πρωί τα καθαρίσαμε. Να πέσει να έχουμε και άλλα 

• Like 5
Δημοσ.

Το πρωί ήρθαν και μου καθάρισαν τα τζάμια στο μαγαζί. Έρχεται τώρα ένας παππούς με ρωτάει κάτι και στρίβει να φύγει. Βαράει μια την πόρτα με το κεφάλι που μάτωσε.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΩ. Το πρωί τα καθαρίσαμε. Να πέσει να έχουμε και άλλα 

Τουλάχιστον ξέρεις ότι κάνουν σωστή δουλειά, την καθαρίσανε τόσο καλά που δεν την πρόσεξε καν.

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον ξέρεις ότι κάνουν σωστή δουλειά, την καθαρίσανε τόσο καλά που δεν την πρόσεξε καν.

Αρχή καταρράχτη και γλαύκωμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...