viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Mε μια CF Lexar 1066x δεν νοιωθει....... Σίγουρο αυτό; επεισης να φανταστω ότι μιλάμε για jpg και όχι για raw;
Unabomber Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εσύ που είσαι πολυταξιδεμενο αγόρι, πώς είναι οι τιμές στα UAE και τριγύρω στα προϊόντα τεχνολογίας?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Χαχαχαχα, γαματοοοο.....!!! οταν το ειχα δει πρωτη φορα εκει που πεταει το φλας λεω απο μεσα μου " οχι το φλαααας" 1
Unabomber Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σίγουρο αυτό; επεισης να φανταστω ότι μιλάμε για jpg και όχι για raw; 150 raw σε 30 second burst mode..... Hot as hell..... :devil: Γιες μπρο Απο UAE εχω παει ελαχιστες φορες, και απο αυτες εχει τυχει μερικες φορες απλα να κατσω κατι ωρες.... οποτε δεν γνωριζω κατι παραπανω... Εχω εναν συναδελφο στο γραφειο απο κεινα τα μερη , αν θες κατι συγκεκριμενο, τον ρωταω παντως....
viper2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οι mirrorless ειναι το μελλον! Ναι αλλά έχουμε ακόμα μέλλον 2
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 150 raw σε 30 second burst mode..... Hot as hell..... :devil: Απο UAE εχω παει ελαχιστες φορες, και απο αυτες εχει τυχει μερικες φορες απλα να κατσω κατι ωρες.... οποτε δεν γνωριζω κατι παραπανω... Εχω εναν συναδελφο στο γραφειο απο κεινα τα μερη , αν θες κατι συγκεκριμενο, τον ρωταω παντως.... Μπα,περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρωτουσα για το ύψος των τιμών, δεν είμαι για αλλά έξοδα. Πήρα λάπτοπ, κοστουμι, πλήρωσα κάτι αμησιατικα για το γατί, εχω και τον γάμο, τώρα τα κεφάλια μέσα. 1
Unabomber Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οι mirrorless ειναι το μελλον! Μεχρι να φτιαξουν αυτο το καταραμμενο autofocus, που ειναι πιο αργο και απο replay, εχουν ακομα δρομο.....
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το πρωί ήρθαν και μου καθάρισαν τα τζάμια στο μαγαζί. Έρχεται τώρα ένας παππούς με ρωτάει κάτι και στρίβει να φύγει. Βαράει μια την πόρτα με το κεφάλι που μάτωσε. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΩ. Το πρωί τα καθαρίσαμε. Να πέσει να έχουμε και άλλα 5
slipknot Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το πρωί ήρθαν και μου καθάρισαν τα τζάμια στο μαγαζί. Έρχεται τώρα ένας παππούς με ρωτάει κάτι και στρίβει να φύγει. Βαράει μια την πόρτα με το κεφάλι που μάτωσε. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΩ. Το πρωί τα καθαρίσαμε. Να πέσει να έχουμε και άλλα Τουλάχιστον ξέρεις ότι κάνουν σωστή δουλειά, την καθαρίσανε τόσο καλά που δεν την πρόσεξε καν. 2
revolver1990 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τουλάχιστον ξέρεις ότι κάνουν σωστή δουλειά, την καθαρίσανε τόσο καλά που δεν την πρόσεξε καν. Αρχή καταρράχτη και γλαύκωμα.
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δε σας χάλασε http://luben.tv/nihilpop/muse/55731 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις