Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Aν το "παιδι" ειναι κάτω απο κιλό πσακσου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 έφαγα μία πίτσα 500 γραμμαρίων και μισό κιλό κεράσα. Καλή μου τύχη! Σιγά, το πιο πολύ ήταν τα κουκούτσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Mεφεραν εναν εξωτερικο σκληρο usb. Τον βαζω, τον αναγνωριζει αλλά δεν τον εμφανιζει στους σκληρους. Καμια ιδεα; http://www.hgst.com/support/faqs/my-external-hard-drive-not-recognized-my-computer Το χω κάνει και σε δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 πσσστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μουτς μουτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Υποχρεωτικά ομαδική εργασία σου λέει ο καθηγητής. Και σε μπάζει με το ζόρι σε ομάδα. Και βρίσκεσαι με τους άλλους και χωρίζετε την εργασία. Και σου στέλνει στο τέλος ο άλλος το κομμάτι του, 8 σελίδες, και δεν έχει καταφέρει ούτε το τίτλο να μεταφράσει σωστά."Τσέκαρε το και συ και αύριο το στέλνουμε"Ρε δε πα να δεις αν έρχομαι καλύτερα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Θα με φάει η βραδινή C# #nistazzzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τοποθεσία: δωματιο μου ωρα: 03.25 βραδυ του Ιούλη..ζεστη..ησυχία πολλή..είναι πολύ υποπτο.. διαβαζω συστηματα ανακτησης πληροφοριων..ο καθηγητης κλασσικός ταβερνιαρης.. διαβαζω..δε καταλαβαινω πολλα..ονειρα κ σκεψεις για το μελλον ωπ, ας κανω setup τα καναλια στο media center.check fb,check 9gag, insomnia... διαβαζω..κατι ακουω...... γυριζω το βλεμα δεξια και βλέπω πανω στο γραφειο μου πεταγομαι πισω ,ανατριχιαζω ,κανω σα κοριτσακι που το αφησανε μονο στο δασος την 1η μερα της 1ης περιοδου ειμαι ορθιος ,αποφασισμενος να βαλω ενα τελος. παιρνω την παντοφλα μου..... νουμερο 42, σαν τα ντραμς του παντελιδη στο δε ταιριαζετε σου λεω.. παω να κανω το βημα και πετάει στο κρεβατι. πετάει πετάει πετάει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τη σκοτωνω με αιφνιδιαστικες κινησεις..βριζω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει τις δινω χαριστικες βολες για να ειμαι σιγουρος... βλεπετε,είμαι θρυλικος παιχτης στο team fortress 2...δεν ηξερε με ποιον εμπλεκε καθομαι να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια #κατσαριδων-1 ΑΥΡΙΟ: -καθηγητης: διαβασες? -εγω: οχι -καθηγητης:γιατι? εγω: τι να σου λεω τωρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τοποθεσία: δωματιο μου ωρα: 03.25 βραδυ του Ιούλη..ζεστη..ησυχία πολλή..είναι πολύ υποπτο.. διαβαζω συστηματα ανακτησης πληροφοριων..ο καθηγητης κλασσικός ταβερνιαρης.. διαβαζω..δε καταλαβαινω πολλα..ονειρα κ σκεψεις για το μελλον ωπ, ας κανω setup τα καναλια στο media center.check fb,check 9gag, insomnia... διαβαζω..κατι ακουω...... γυριζω το βλεμα δεξια και βλέπω πανω στο γραφειο μου πεταγομαι πισω ,ανατριχιαζω ,κανω σα κοριτσακι που το αφησανε μονο στο δασος την 1η μερα της 1ης περιοδου ειμαι ορθιος ,αποφασισμενος να βαλω ενα τελος. παιρνω την παντοφλα μου..... νουμερο 42, σαν τα ντραμς του παντελιδη στο δε ταιριαζετε σου λεω.. παω να κανω το βημα και πετάει στο κρεβατι. πετάει πετάει πετάει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τη σκοτωνω με αιφνιδιαστικες κινησεις..βριζω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει τις δινω χαριστικες βολες για να ειμαι σιγουρος... βλεπετε,είμαι θρυλικος παιχτης στο team fortress 2...δεν ηξερε με ποιον εμπλεκε καθομαι να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια #κατσαριδων-1 ΑΥΡΙΟ: -καθηγητης: διαβασες? -εγω: οχι -καθηγητης:γιατι? εγω: τι να σου λεω τωρα Πες του οτι είδες μια μεγάλη κατσαρίδα. Αν δεν σε πιστέψει τότε δειξτου την απο κάτω pic Μέρες Edit Χμμμ http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/34415/apati-mamoyth-apo-idiotiko-iek-pou-drastiriopoieitai-20-xronia-stin-ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τα κουκούτσια απο το καρπούζι τα τρώτε ειναι ωραία τα μασάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κλανιά μυδράλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Lucifer τι έχεις να πεις για την μεταγραφή του Navas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κλανιά μυδράλιο. επηρεάζουν την κλανιά ? γιατι γιατρέ δεν κλάνω πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τώρα τελευταία κάνω πολλές καλές πράξεις σε αγνώστους στον δρόμο και φοβάμαι οτι θα μου γυρίσει μπούμεραγκ, μάλλον γιαυτό έχασα το MW600 και τα ακουστικά που είχα... Viper μάθε το όνομα του ΙΕΚ... Μετασεισμός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δομή νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις