Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω κατι καμμενους δημοσιογραφους... με τιποτα. Ερχεται ο αλλος να προμοταρει ταινια και να κανει χαβαλε και τον ρωταει αν ειναι liberal, για την φυλακη και την σχεση με τον πατερα του.

Ασε καθοταν και στην ανασταση απεναντι μου στην εκκλησια (ναι, πηγα) ενας τυπος που ηταν σαν τον Μπογδανο με γενια. Σοκ.

Δημοσ.

ζωγραφικη φορ εβερ

το πρόσωπο ειναι περίεργο , απ την ταινία του mr bean ειναι ? ενω είμαι πανέμορφος,  τα χέρια μου ειναι 2πλάσια απο την κλίμακα που έφτιαξες, αφού και 2 νούμερα μεγαλύτερα μπλουζάκια να φορέσω μαγκώνουν και ξεχειλώνουν στα χέρια , γιαυτό φοράω συχνά αμάνικες. 

Και τώρα μπλουζάκια φοράω κ όπου πάω γυρνάνε όλες οι γκόμενες και με κοιτάζουν , ακόμα κ όταν ειναι με το γκόμενο τους

τσαντίζονται οι κακομοίρηδες αλλα δε μπορούν κ να μου πουν τίποτα (ε δε τους αδικώ ).

ο αλτήρας έπρεπε να λέει τουλάχιστον 15kg επάνω , μικρότερους δεν ακουμπάω 

Και το σχήμα του σώματος ειναι λάθος , η πλάτη μου κάτω απο τα χέρια έχει "φτερά", το σώμα έπρεπε να έχει σχήμα V

καλή προσπάθεια αλλα δεν σου πέτυχε αχχαχαχαχ

τώρα που θα αρχίσω κ θεωρεία σε ενα πρόγραμμα που μπήκα θα τις τρελάνω , αν έχει γκόμενες εκει μέσα θα έχει φάση , όπως στο προηγούμενο.

αν ενδιαφέρεσαι πως να γίνεις και εσύ alpha male, top of the top κ να αφήσεις τους φλώρους κ τους ασχημούλιδες πίσω ρίξε pm με την φωτογραφία σου για να σου δώσω directions 

• Moderators
Δημοσ.

αυτο το You know nothing εχει γινει πολυ viral στις σειρες τωρα τελευταια!

Περα απο το GoT το ειπαν και στον John Diggle και στο CSI Cyber!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...