nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 in other news..... μολις περασε απο μπροστα μου ενα cheque αρκετων ψηφιων........ ισα που το ακουμπησα...... https://www.youtube.com/watch?v=CQt6yEHK99o 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καλα μωρή καργια, πατήσες φρένο πάνω στην στροφή της λεωφόρου (επειδη δεν ήξερες που να πας) και αναρωτιέσαι γιατι σε στόλισα; Με δουλεύεις; Σπερες Σημερα ο κοσμος δεν παει καλα στους δρομους. Ειμαι στα τουρκοβουνια στη λεωφορο Αττικου Αλσους λιγο πριν το δρομο που βγαζει στο Ζεπελιν και λιγο μετα τη διασταυρωση του υψους της Πρωτοπαπαδακη για οσους ξερουν. Για οσους δεν ξερουν, σε μια στροφη χωρις τρελη ορατοτητα. Και η τυπα που οδηγει το μπροστινο αυτοκινητο το κοκκαλωνει. Και κανει οπισθεν. ΟΠΙΣΘΕΝ. Στο ασχετο. Κατα τυχη την ειδα καθως επιταχυνα. Το τι μπινελικι ακουσε δεν υπαρχει. Πα να φυγω.
Unabomber Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CQt6yEHK99o Θα τη χουφτωνα, αλλα εχε χαρη που ενα μερος της θα παει στο team μου και κατ'επεκταση στην τσεπουλα μου..... 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Θα τη χουφτωνα, αλλα εχε χαρη που ενα μερος της θα παει στο team μου και κατ'επεκταση στην τσεπουλα μου..... 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 in other news..... μολις περασε απο μπροστα μου ενα cheque αρκετων ψηφιων........ ισα που το ακουμπησα...... Περιμένω φώτο με διασημότητα. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Σημερα ο κοσμος δεν παει καλα στους δρομους. Ειμαι στα τουρκοβουνια στη λεωφορο Αττικου Αλσους λιγο πριν το δρομο που βγαζει στο Ζεπελιν και λιγο μετα τη διασταυρωση του υψους της Πρωτοπαπαδακη για οσους ξερουν. Για οσους δεν ξερουν, σε μια στροφη χωρις τρελη ορατοτητα. Και η τυπα που οδηγει το μπροστινο αυτοκινητο το κοκκαλωνει. Και κανει οπισθεν. ΟΠΙΣΘΕΝ. Στο ασχετο. Κατα τυχη την ειδα καθως επιταχυνα. Το τι μπινελικι ακουσε δεν υπαρχει. Πα να φυγω. και πριν απο λιγο ειχα και αλλο, στην λεωφορο ειχε μια στροφη που δεν εχεις καθολου ορατοτητα και με αποτελεσμα ολοι οσοι εχουν την εσωτερικη να προσεχουν λιγο παραπανω. Ειχα την εσωτερικη σημερα και ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι οριζοντια επειδη fuck you κατι περιμενε... Φυσικα και χορεψα μεχρι να σταματησω δεν παει καλα ο κοσμος
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 και πριν απο λιγο ειχα και αλλο, στην λεωφορο ειχε μια στροφη που δεν εχεις καθολου ορατοτητα και με αποτελεσμα ολοι οσοι εχουν την εσωτερικη να προσεχουν λιγο παραπανω. Ειχα την εσωτερικη σημερα και ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι οριζοντια επειδη fuck you κατι περιμενε... Φυσικα και χορεψα μεχρι να σταματησω δεν παει καλα ο κοσμος Πήγαινε δες κάνα hentai όπως κάνουν οι υπόλοιποι του manga/anime thread να χαρμανιάσεις.
viper2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πήγαινε δες κάνα hentai όπως κάνουν οι υπόλοιποι του manga/anime thread να χαρμανιάσεις. πηγαινε και κλαψε στο ποδηλατακι σου μικρε 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 πηγαινε και κλαψε στο ποδηλατακι σου μικρε Ο θεός ξέρει τι έβλεπες
nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 πάλι κούρεμα χμμμ , θα πάω για φρεσκάρισμα να ξυρίσω στο πλάι αλλα μαλακία , αυτό το έκανα κ μόνος μ , θα δω μη πάρω καμια κουρευτική για τα φρεσκαρίσματα
Valerie_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 νικο τι κούρεμα είναι αυτό καλέ;;; ένα τέτοιο είχε το πρώτο αίσθημα,καβαλούσε ένα καγκουρο ktm χουχουχου #γεράματα 2
Adon1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 πάλι κούρεμα χμμμ , θα πάω για φρεσκάρισμα να ξυρίσω στο πλάι αλλα μαλακία , αυτό το έκανα κ μόνος μ , θα δω μη πάρω καμια κουρευτική για τα φρεσκαρίσματα malim.jpg ζωγραφικη φορ εβερ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις