Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Καλα μωρή καργια, πατήσες φρένο πάνω στην στροφή της λεωφόρου (επειδη δεν ήξερες που να πας) και αναρωτιέσαι γιατι σε στόλισα; Με δουλεύεις;

Σπερες

Σημερα ο κοσμος δεν παει καλα στους δρομους.

Ειμαι στα τουρκοβουνια στη λεωφορο Αττικου Αλσους λιγο πριν το δρομο που βγαζει στο Ζεπελιν και λιγο μετα τη διασταυρωση του υψους της Πρωτοπαπαδακη για οσους ξερουν. Για οσους δεν ξερουν, σε μια στροφη χωρις τρελη ορατοτητα.

Και η τυπα που οδηγει το μπροστινο αυτοκινητο το κοκκαλωνει. Και κανει οπισθεν. ΟΠΙΣΘΕΝ. Στο ασχετο. Κατα τυχη την ειδα καθως επιταχυνα. Το τι μπινελικι ακουσε δεν υπαρχει.

Πα να φυγω.

Δημοσ.

Θα τη χουφτωνα, αλλα εχε χαρη που ενα μερος της θα παει στο team μου και κατ'επεκταση στην τσεπουλα μου..... :devil:

pi_1_100177_6.jpg

• Like 1
Δημοσ.

in other news.....

μολις περασε απο μπροστα μου ενα cheque αρκετων ψηφιων........  ισα που το ακουμπησα......   :)

Περιμένω φώτο με διασημότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ο κοσμος δεν παει καλα στους δρομους.

Ειμαι στα τουρκοβουνια στη λεωφορο Αττικου Αλσους λιγο πριν το δρομο που βγαζει στο Ζεπελιν και λιγο μετα τη διασταυρωση του υψους της Πρωτοπαπαδακη για οσους ξερουν. Για οσους δεν ξερουν, σε μια στροφη χωρις τρελη ορατοτητα.

Και η τυπα που οδηγει το μπροστινο αυτοκινητο το κοκκαλωνει. Και κανει οπισθεν. ΟΠΙΣΘΕΝ. Στο ασχετο. Κατα τυχη την ειδα καθως επιταχυνα. Το τι μπινελικι ακουσε δεν υπαρχει.

Πα να φυγω.

και πριν απο λιγο ειχα και αλλο, στην λεωφορο ειχε μια στροφη που δεν εχεις καθολου ορατοτητα και με αποτελεσμα ολοι οσοι εχουν την εσωτερικη να προσεχουν λιγο παραπανω. Ειχα την εσωτερικη σημερα και ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι οριζοντια επειδη fuck you κατι περιμενε... Φυσικα και χορεψα μεχρι να σταματησω

δεν παει καλα ο κοσμος 

Δημοσ.

και πριν απο λιγο ειχα και αλλο, στην λεωφορο ειχε μια στροφη που δεν εχεις καθολου ορατοτητα και με αποτελεσμα ολοι οσοι εχουν την εσωτερικη να προσεχουν λιγο παραπανω. Ειχα την εσωτερικη σημερα και ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι οριζοντια επειδη fuck you κατι περιμενε... Φυσικα και χορεψα μεχρι να σταματησω

δεν παει καλα ο κοσμος 

Πήγαινε δες κάνα hentai όπως κάνουν οι υπόλοιποι του manga/anime thread να χαρμανιάσεις.

Δημοσ.

Πήγαινε δες κάνα hentai όπως κάνουν οι υπόλοιποι του manga/anime thread να χαρμανιάσεις.

πηγαινε και κλαψε στο ποδηλατακι σου μικρε

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε και κλαψε στο ποδηλατακι σου μικρε

Ο θεός ξέρει τι έβλεπες :P

Δημοσ.

πάλι κούρεμα χμμμ , θα πάω για φρεσκάρισμα να ξυρίσω στο πλάι 
αλλα μαλακία , αυτό το έκανα κ μόνος μ , θα δω μη πάρω καμια κουρευτική για τα φρεσκαρίσματα 

post-212651-0-99357700-1429734669_thumb.jpg
Δημοσ.

νικο τι κούρεμα είναι αυτό καλέ;;;

ένα τέτοιο είχε το πρώτο αίσθημα,καβαλούσε ένα καγκουρο ktm χουχουχου

#γεράματα

• Like 2
Δημοσ.

πάλι κούρεμα χμμμ , θα πάω για φρεσκάρισμα να ξυρίσω στο πλάι 

αλλα μαλακία , αυτό το έκανα κ μόνος μ , θα δω μη πάρω καμια κουρευτική για τα φρεσκαρίσματα 

attachicon.gifmalim.jpg

ζωγραφικη φορ εβερ

post-190624-0-22876200-1429739344_thumb.jpg

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...