Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

που λέτε θέλω να παίξω ενα καλό rpg , αλλα τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχα υπομονή με τους διαλόγους κλπ , αλλα είπα να δοκιμάσω κάτι. το Baldur Gate 2 Enhanced είναι καλό , ξέρω αλλα είναι υπερβολικά πολύπλοκο ?βασικά με κουράζει κ μόνο η ιδέα στο class combination , γιατι αν κάνω μαλακία μετά τι ? θα reroll απ την αρχή ή ...
το icewind dale Enhanced επίσης τι λέει ? 

τα κοιτάζω τώρα γιατι αν και μ άρεσε η ιδέα να τα παίξω είχα δοκιμάσει diablo 2 και έβγαλα τα μάτια μου , δεν έχω θέμα με παλιά γραφικά αλλα με κουράζουν στο μάτι. 

tbh έψαχνα κάτι με shining armor/weps etc , τα μαμημένα(αλλα αγαπημένα <3)  τα mmo μας κατέστρεψαν , δε μπορώ να βλέπω τον hero μου ίδιο κατα τη διάρκεια του game 

Πολλή ησυχία βλέπω,

Καλησπέρα μικρά μου πόνυ

με πρόλαβες πριν σπάσω τη σιωπή μου
καλησπέρες :P

• Like 1
Δημοσ.

που λέτε θέλω να παίξω ενα καλό rpg , αλλα τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχα υπομονή με τους διαλόγους κλπ , αλλα είπα να δοκιμάσω κάτι. το Baldur Gate 2 Enhanced είναι καλό , ξέρω αλλα είναι υπερβολικά πολύπλοκο ?βασικά με κουράζει κ μόνο η ιδέα στο class combination , γιατι αν κάνω μαλακία μετά τι ? θα reroll απ την αρχή ή ...

το icewind dale Enhanced επίσης τι λέει ? 

τα κοιτάζω τώρα γιατι αν και μ άρεσε η ιδέα να τα παίξω είχα δοκιμάσει diablo 2 και έβγαλα τα μάτια μου , δεν έχω θέμα με παλιά γραφικά αλλα με κουράζουν στο μάτι. 

tbh έψαχνα κάτι με shining armor/weps etc , τα μαμημένα(αλλα αγαπημένα <3)  τα mmo μας κατέστρεψαν , δε μπορώ να βλέπω τον hero μου ίδιο κατα τη διάρκεια του game 

με πρόλαβες πριν σπάσω τη σιωπή μου

καλησπέρες :P

Τα κλασσικά είναι περίπλοκα και κάπως γερασμένα με τα σημερινά στάνταρτ.Εάν θέλεις να τα παίξεις για το λολς κάντο,απλά εφόσον δεν πολύγουστάρεις το διάβασμα δεν είναι ότι καλύτερο.

Εάν θέλεις έναν τύπο-μια κλάση παίξε το The Witcher.Δεν μπορεί να αποτύχεις στο class creation και το 3 θα έχει γαμάτα γραφικά=καλή όραση...

• Like 1
Δημοσ.

Android 5.1 στο Nexus 4.Για να δούμε.

Μια χαρα το παει.

aXpeZXz_700b_v2.jpg

53516515.jpg

Μαθε τεχνη και αστηνε.

(ποιος ειναι ο 2ος?)

Δημοσ.

Τα κλασσικά είναι περίπλοκα και κάπως γερασμένα με τα σημερινά στάνταρτ.Εάν θέλεις να τα παίξεις για το λολς κάντο,απλά εφόσον δεν πολύγουστάρεις το διάβασμα δεν είναι ότι καλύτερο.

Εάν θέλεις έναν τύπο-μια κλάση παίξε το The Witcher.Δεν μπορεί να αποτύχεις στο class creation και το 3 θα έχει γαμάτα γραφικά=καλή όραση...

θα παίξω λίγο Baldur Gate να δω γιατι παλιά έπαιζα τέτοια games. Απλά όταν ειναι τέτοιου τύπου γραφικά-χρώματα και πρέπει να διαβάζω πολύ (δεν έχει αρκετό voice) με πιάνουν τα μάτια μου και τα παρατάω 

για να δούμε 

Δημοσ.

σωστός, για ξεκάρφωμα!

Αχαχαχα, οχι ρε, μπεσα. Με τον πρωτο εχουμε συστηθει αρκετες φορες αλλα οντως ο 2ος δεν ξερω ποιος ειναι!  :-)  :-)

Να υποθεσω στον ιδιο χωρο κινειται και αυτος?  :-D  :-D

Δημοσ.

Αχαχαχα, οχι ρε, μπεσα. Με τον πρωτο εχουμε συστηθει αρκετες φορες αλλα οντως ο 2ος δεν ξερω ποιος ειναι!  :-)  :-)

Να υποθεσω στον ιδιο χωρο κινειται και αυτος?  :-D  :-D

Μανώλης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...