WorldOfGlass Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 pffff έχει καλύτερα μούσια από μένα..... 1
LongTom Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B5%CE%BE Αρχίστε Για κάτι τέτοια αγαπώ την Επιστήμη. Ηλιόλουστες καλημέρες.
WorldOfGlass Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Για κάτι τέτοια αγαπώ την Επιστήμη. Ηλιόλουστες καλημέρες. Μμμμμ χαρουμενο σε βλέπω, στοματικό σέκς έκανες?
Valerie_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πολλή ησυχία βλέπω, Καλησπέρα μικρά μου πόνυ 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 που λέτε θέλω να παίξω ενα καλό rpg , αλλα τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχα υπομονή με τους διαλόγους κλπ , αλλα είπα να δοκιμάσω κάτι. το Baldur Gate 2 Enhanced είναι καλό , ξέρω αλλα είναι υπερβολικά πολύπλοκο ?βασικά με κουράζει κ μόνο η ιδέα στο class combination , γιατι αν κάνω μαλακία μετά τι ? θα reroll απ την αρχή ή ...το icewind dale Enhanced επίσης τι λέει ? τα κοιτάζω τώρα γιατι αν και μ άρεσε η ιδέα να τα παίξω είχα δοκιμάσει diablo 2 και έβγαλα τα μάτια μου , δεν έχω θέμα με παλιά γραφικά αλλα με κουράζουν στο μάτι. tbh έψαχνα κάτι με shining armor/weps etc , τα μαμημένα(αλλα αγαπημένα <3) τα mmo μας κατέστρεψαν , δε μπορώ να βλέπω τον hero μου ίδιο κατα τη διάρκεια του game Πολλή ησυχία βλέπω, Καλησπέρα μικρά μου πόνυ με πρόλαβες πριν σπάσω τη σιωπή μουκαλησπέρες 1
LongTom Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 που λέτε θέλω να παίξω ενα καλό rpg , αλλα τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχα υπομονή με τους διαλόγους κλπ , αλλα είπα να δοκιμάσω κάτι. το Baldur Gate 2 Enhanced είναι καλό , ξέρω αλλα είναι υπερβολικά πολύπλοκο ?βασικά με κουράζει κ μόνο η ιδέα στο class combination , γιατι αν κάνω μαλακία μετά τι ? θα reroll απ την αρχή ή ... το icewind dale Enhanced επίσης τι λέει ? τα κοιτάζω τώρα γιατι αν και μ άρεσε η ιδέα να τα παίξω είχα δοκιμάσει diablo 2 και έβγαλα τα μάτια μου , δεν έχω θέμα με παλιά γραφικά αλλα με κουράζουν στο μάτι. tbh έψαχνα κάτι με shining armor/weps etc , τα μαμημένα(αλλα αγαπημένα <3) τα mmo μας κατέστρεψαν , δε μπορώ να βλέπω τον hero μου ίδιο κατα τη διάρκεια του game με πρόλαβες πριν σπάσω τη σιωπή μου καλησπέρες Τα κλασσικά είναι περίπλοκα και κάπως γερασμένα με τα σημερινά στάνταρτ.Εάν θέλεις να τα παίξεις για το λολς κάντο,απλά εφόσον δεν πολύγουστάρεις το διάβασμα δεν είναι ότι καλύτερο. Εάν θέλεις έναν τύπο-μια κλάση παίξε το The Witcher.Δεν μπορεί να αποτύχεις στο class creation και το 3 θα έχει γαμάτα γραφικά=καλή όραση... 1
linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Android 5.1 στο Nexus 4.Για να δούμε. Μια χαρα το παει. Μαθε τεχνη και αστηνε. (ποιος ειναι ο 2ος?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (ποιος ειναι ο 2ος?) σωστός, για ξεκάρφωμα! 2
Unabomber Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Morning people..... Αλλη μια γεματη μερα ξεκιναει..... #θα_λιωσω_παλι_σημερα......
nicoc89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τα κλασσικά είναι περίπλοκα και κάπως γερασμένα με τα σημερινά στάνταρτ.Εάν θέλεις να τα παίξεις για το λολς κάντο,απλά εφόσον δεν πολύγουστάρεις το διάβασμα δεν είναι ότι καλύτερο. Εάν θέλεις έναν τύπο-μια κλάση παίξε το The Witcher.Δεν μπορεί να αποτύχεις στο class creation και το 3 θα έχει γαμάτα γραφικά=καλή όραση... θα παίξω λίγο Baldur Gate να δω γιατι παλιά έπαιζα τέτοια games. Απλά όταν ειναι τέτοιου τύπου γραφικά-χρώματα και πρέπει να διαβάζω πολύ (δεν έχει αρκετό voice) με πιάνουν τα μάτια μου και τα παρατάω για να δούμε
linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 σωστός, για ξεκάρφωμα! Αχαχαχα, οχι ρε, μπεσα. Με τον πρωτο εχουμε συστηθει αρκετες φορες αλλα οντως ο 2ος δεν ξερω ποιος ειναι! Να υποθεσω στον ιδιο χωρο κινειται και αυτος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ε ναι, κάνε right click στην photo αν έχεις chrome και search google for this image...
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αχαχαχα, οχι ρε, μπεσα. Με τον πρωτο εχουμε συστηθει αρκετες φορες αλλα οντως ο 2ος δεν ξερω ποιος ειναι! Να υποθεσω στον ιδιο χωρο κινειται και αυτος? Μανώλης. 1
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Σήμερα μας τον χώνουν όλη μέρα χωρίς μπέιμπι όιλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις