Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gatokoritso, τι άποψη έχεις για τα webms, τι σκοπεύεις να κάνεις για να γίνει ομαλά η μετάβαση και πώς ακριβώς θα αποχωριστείς την τεράστια συλλογή σου;

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

crossbow με την λογική ότι θα έχεις infinite bolts ή ότι θα έχεις το χρόνο και την ευχέρεια να τα μαζεύεις? :P

Θα τα μαζεύω ξανα και εννοείται aimbot στυλ walking dead οποτε πρακτικα infinite ammo. :P 

Δημοσ.

Δώστε και σώστε.

http://www.insomnia.gr/topic/566932-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-orientationacer-tab-8w-win81/

Κατά τα άλλα στα ζόμπια θέλω μια βάρκα, ένα νησί, η γκομενάρα, εγώ και αυτή.

Και άσε τους άλλους να το παίζουν hunter-killa.

plot twist: η γκομενάρα γίνετε zombie την ώρα που πάτε με την βάρκα στο νησί

-

-

-

R.I.P

• Like 1
Δημοσ.

plot twist: η γκομενάρα γίνετε zombie την ώρα που πάτε με την βάρκα στο νησί

-

-

-

R.I.P

Ντοντ κερ,χαντ ζεχ. :lol:

Για αυτό υπάρχει η βάρκα. :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Ντοντ κερ,χαντ ζεχ. :lol:

Για αυτό υπάρχει η βάρκα. :ph34r:

σεκς* 

μάθε ορθογραφία ρε άμυαλε ο,ο 

Και που λέτε δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Να κάνω μακαρόνια κοντά η μακριά? 

Δημοσ.

gatokoritso, τι άποψη έχεις για τα webms, τι σκοπεύεις να κάνεις για να γίνει ομαλά η μετάβαση και πώς ακριβώς θα αποχωριστείς την τεράστια συλλογή σου;

σε ευχαριστω φιλτατε slipknot που μου εδωσες το βήμα για να απαντησω σε αυτο το φλεγον ζητημα.τα webms οπως και τα gifv ειναι το μελλον.αρχικα θα τα εχω και τα δυο να παιζουν μπαλα και μετα βλεπουμε.ε δεν γινεται να  αποχωριστώ ετσι απλα τη συλλογη.οτι και να γινει θα την εχω για μια γλυκια αναμνηση.το θεμα ειναι ενα:το ινσομνια ποτε θα περασει το κωδικα για να εμφανιζονται?για να ξεκινησω και εγω δυναμικά.

mariwink.gif

• Like 1
Δημοσ.

σεκς* 

μάθε ορθογραφία ρε άμυαλε ο,ο 

Και που λέτε δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Να κάνω μακαρόνια κοντά η μακριά? 

Είναι ζεχ αστοιχείωτε επειδή βγαίνει από το ζέχνει,εφόσον είναι ζόμπι-νεκροφιλία. -_-

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλτατε slipknot που μου εδωσες το βήμα για να απαντησω σε αυτο το φλεγον ζητημα.τα webms οπως και τα gifv ειναι το μελλον.αρχικα θα τα εχω και τα δυο να παιζουν μπαλα και μετα βλεπουμε.ε δεν γινεται να  αποχωριστώ ετσι απλα τη συλλογη.οτι και να γινει θα την εχω για μια γλυκια αναμνηση.το θεμα ειναι ενα:το ινσομνια ποτε θα περασει το κωδικα για να εμφανιζονται?για να ξεκινησω και εγω δυναμικά.

mariwink.gif

^ Την νένυ μου θυμίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...