Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο προφυλακτικά γιατι τα zombie κουβαλάνε αρρώστιες και είμαι έτοιμος να τα γ@μησω όλ@

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τόσα βενζινάδικα υπάρχουν.Για τον θεό δηλαδή.

Συμφωνώ με την ΠΑΟΚΑΡΑ αμμο δεν βρίσκεις εύκολα.Βενζίνα όμως.

paok-re-cunts-london.jpg

71f2c4c4b8a4d4239f16-1428191629.jpg

• Like 1
Δημοσ.

μονο προφυλακτικά γιατι τα zombie κουβαλάνε αρρώστιες και είμαι έτοιμος να τα γ@μησω όλ@

Τότε υποθέτω το body armour θα χρειαστεί σε όλους  :mellow:

Δημοσ.

παιδια μια γρηγορη ερωτηση γιατι καιγομαι. πως στελνω ενα αρχειο 26 MB? Βασικα που μπορω να το ανεβασω για να το δωσω ετσι. μην πειτε google docs το δοκιμασα και τα πηδηξε ολα.

• Moderators
Δημοσ.

Βενζίνη για το αμάξι από πού;

Απο αλλα αυτοκίνητα. Εδω ισως χρησιμεύσει και το σοτγκαν

Βενζίνη για το αμάξι από πού;

Απο αλλα αυτοκίνητα. Εδω ισως χρησιμεύσει και το σοτγκαν

Δημοσ.

avgdBjb_700b.jpg

Για πείτε τί διαλέγετε!

[Θά'παιρνα οπωσδήποτε water purifier, την ματσέτα, τον σκύλο (τον δίνω σαν δόλωμα στα ζόμπια αν τα βρω πολύ σκούρα τα πράματα), και ένα first aid kit.

καπου το εχω ξαναδει αυτο αλλα ηταν σαν aptitude test... either way, λιγα πραγματα μπορουν να ανεβασουν το survival rate σου.

in other news

προλαβαίνω να αγοράσω δίσκους? =ρ

δεν ξερω αλλα και εγω καιγομαι γιατι πρεπει να βρω ενα τροπο να αποθηκευσω τις δημιουργιες μου.

Σπερες 

• Like 2
Δημοσ.

είδα το the messengers , στην αρχή λέω ε νταξ κλασική σειρά του είδους (για περιόδους "ξηρασίας" ) 
αλλα απ τη μέση και μετά ήθελα να δω κ το επόμενο 
ωραίο το cast και ιδικά του

lucifer

, η φάτσα του και η φυσική του έκφραση ειναι all the money , ταιριάζει 100% 

Δημοσ.

Trolling aside

Έπαιξε παρουσίαση (στο part time M.Sc.) για αυτο το θέμα και για καποιο λόγο ειχαν έρθει ενα τσούρμο αμερικανες.

#side_gigger

Μα δεν είναι κάποιο είδος τρολαρίσματος. Αυτά και ακόμα περισσότερο τα videos από Ουκρανία είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Σκεφτείτε να υπήρχε υλικό τέτοιας ποιότητας και λεπτομέρειας από Β'ΠΠ.

Δημοσ.

avgdBjb_700b.jpg

Για πείτε τί διαλέγετε!

[Θά'παιρνα οπωσδήποτε water purifier, την ματσέτα, τον σκύλο (τον δίνω σαν δόλωμα στα ζόμπια αν τα βρω πολύ σκούρα τα πράματα), και ένα first aid kit.

Water purifier για προφανεις λογους, μετα το crossbow γιατι τα οπλα κανουν θορυβο και τραβανε τα zombies, body armor σιγουρα και μετα μαλλον first aid kit για καμια μολυνση η τιποτα τετοιο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

crossbow με την λογική ότι θα έχεις infinite bolts ή ότι θα έχεις το χρόνο και την ευχέρεια να τα μαζεύεις? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...