Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ο Thor βραδιάτικα.... Δεν θα κοιμηθώ!

*drops panties*

ακόμα στοιχειώνουν τα  βράδια μου οι φωνές απ' τα κοριτσάκια να φωνάζουν στις πίσω θέσεις του cinema βλέποντας τον thor να βγάζει την μπλούζα του.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ακόμα στοιχειώνουν τα  βράδια μου οι φωνές απ' τα κοριτσάκια να φωνάζουν στις πίσω θέσεις του cinema βλέποντας τον thor να βγάζει την μπλούζα του.

Τέτοια πράγματα όχι. Απλά τυχαίνει ο πρώην να είναι σχεδόν φτυστός του "Thor" ( χωρίς τα πλούσια μαλλιά βέβαια, αλλά ξανθούλης)

Δημοσ.

Κοιμηθηκα απτις 9 το πρωι μεχρι τς 2 το βραδυ. Νοτ βαδ, νιτ βαδ! Και τωρα;;

Παλι καλα εχει ανοιξει todays store διπλα, παω να φαω 10 λουκανικα!!

Δημοσ.

CDBVJMyWEAAirvy.jpg:large

Έχουν ανεβάσει εξαιρετικά ψηλά τον πήχη, από τα παλιά ερασιτεχνικά videos με vhs κατέληξαν σε μεγάλες παραγωγές υψηλής ποιότητας, που έχουν πλάνα με άποψη και πατάνε πάνω στον υπέρ-ρεαλισμό. Γελάω με όσους θεωρούν κινηματογραφικό μέλλον τον Cameron, το snuff αποτελεί ξεκάθαρα το επόμενο βήμα.

Takbir, αδερφέ!

Δημοσ.

το snuff αποτελεί ξεκάθαρα το επόμενο βήμα.

Όταν ο Νικόλας ο Κλουβής έβγαζε το 8mm αυτό σκεφτόταν.

Δημοσ.

Τέτοια πράγματα όχι. Απλά τυχαίνει ο πρώην να είναι σχεδόν φτυστός του "Thor" ( χωρίς τα πλούσια μαλλιά βέβαια, αλλά ξανθούλης)

Μια διαφορετική ανάγνωση του απο πάνω ειναι: μην πάτε γυμναστήριο για να έχετε το σώμα του Thor μιας and it won't do much

Κοιμηθηκα απτις 9 το πρωι μεχρι τς 2 το βραδυ. Νοτ βαδ, νιτ βαδ! Και τωρα;;

Παλι καλα εχει ανοιξει todays store διπλα, παω να φαω 10 λουκανικα!!

10;

Έχουν ανεβάσει εξαιρετικά ψηλά τον πήχη, από τα παλιά ερασιτεχνικά videos με vhs κατέληξαν σε μεγάλες παραγωγές υψηλής ποιότητας, που έχουν πλάνα με άποψη και πατάνε πάνω στον υπέρ-ρεαλισμό. Γελάω με όσους θεωρούν κινηματογραφικό μέλλον τον Cameron, το snuff αποτελεί ξεκάθαρα το επόμενο βήμα.

Takbir, αδερφέ!

Trolling aside

Έπαιξε παρουσίαση (στο part time M.Sc.) για αυτο το θέμα και για καποιο λόγο ειχαν έρθει ενα τσούρμο αμερικανες.

#side_gigger

Μέρες

Δημοσ.

Κοιμηθηκα απτις 9 το πρωι μεχρι τς 2 το βραδυ. Νοτ βαδ, νιτ βαδ! Και τωρα;;<br><br> Παλι καλα εχει ανοιξει todays store διπλα, παω να φαω 10 λουκανικα!!

Αδερφε, μοσχαρίσιο λοκάνικο με καραμελωμένα ξρεμμύδια,σάλτσα κάρρυ και μπούκοβο . Χοτ ντογκ κίνγκ .

Εν τω μεταξυ

Στελνω email σε καθηγητή μου τη προηγουμενη Πεμπτη και συνειδητοποιώ οτι δεν το εχει δει καν γιατί δε μπαίνει καν στο mail του . Ειναι του τηλεφωνου και της αλληλογραφίας. Ακόμα.

Δημοσ.

τους πήδαγα 

1407183323_109214.jpg

Ρε τι σου χω πει?

Χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε τι σου χω πει?

Χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν.

είμαι στις καλές μου σήμερα , περνάω μανίκια for free 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...