nicoc89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 καλά αυτός ο thegame 24/7 στο fb είναι ? λολ ! και του γράφουν τι κάνεις εδω μέσα όλη μέρα , δεν έχεις να γράψεις μουσική ? χαχχαχαχαχατην σελίδα την τρέχει ο ίδιος μμ
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Nεο Orphan Black... Thank you internet 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πού ήσουν και τι έκανες. έπαιζα παιχνίδια για 5 λεπτά κ τα έκανα delete με το φάκελο , ούτε uninstal δεν άξιζαν Κλασική ατάκα ξεκαρφώματος ότι ? τιιιιι? μμμ Μην κανεις πως δε θυμασαι....... τι έκαμα? αμα άφησα καμία έγκυο το παιδί δεν ειναι δικό μου, ήταν ο δίδυμος αδερφός μου -------------------------------------------------------------- κατέβασα google translator στο κινητό και έχει αναγνώριση με κάμερα , με μικρόφωνο, μετάφραση σε άλλες γλώσσες με φωνή κανονικά! omfg θα παίρνω τηλέφωνα σε δημόσιες υπηρεσίες του hong kong και θα πιάνω κουβέντα λολ
leftermann Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 σκατά, σχολείο πάλι αύριο γαμώ το σχολείο μου μέσα... Και δίαιτα επίσης, και λίγο τρεξιματάκι επίσης επισης...
leftermann Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 όποιος δει το παρακάτω βίντεο, νομίζω μπορεί μετά να κλείσει το ίντερνετ και να μην το ξανανοίξει. Αν ξαναπήγαινες σχολείο φίλε gtr, θα έλεγες ¨τι μαλάκας ήμουν που ήθελα να ξαναπάω... " 3
Adon1s Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 όποιος δει το παρακάτω βίντεο, νομίζω μπορεί μετά να κλείσει το ίντερνετ και να μην το ξανανοίξει. Αν ξαναπήγαινες σχολείο φίλε gtr, θα έλεγες ¨τι μαλάκας ήμουν που ήθελα να ξαναπάω... " Δε καταλαβαίνω τί φάση με αυτό το βιντεο. ΟΚ, κάποιο σατυρικό λογικά θα είναι ( ;; ) πατώντας σε ρετρό έδαφος,ξεκάθαρα το 80' . Τώρα μόνο 2 συμβολισμούς καταλαβαίνω. Καταρχάς αυτός που τραγουδάει είναι γνωστή φάτσα,αν δε κάνω απο το Baywatch . Τώρα τι φάση με τα όπλα κλπ δε καταλαβαίνω. Μετά πετάγεται ο "Χίτλερ" ενω οι καρατιές με την κόμπρα ξεκάθαρα πρόκειται για Karate Kid . Τώρα ολα τα άλλα wtf ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις