Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά αυτός ο thegame 24/7 στο fb είναι ? λολ ! και του γράφουν τι κάνεις εδω μέσα όλη μέρα , δεν έχεις να γράψεις μουσική ? 
χαχχαχαχαχα
την σελίδα την τρέχει ο ίδιος μμ 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πού ήσουν και τι έκανες.

έπαιζα παιχνίδια για 5 λεπτά κ τα έκανα delete με το φάκελο , ούτε uninstal δεν άξιζαν

Κλασική ατάκα ξεκαρφώματος

ότι ? τιιιιι? μμμ

Μην κανεις πως δε θυμασαι.......

τι έκαμα? αμα άφησα καμία έγκυο το παιδί δεν ειναι δικό μου, ήταν ο δίδυμος αδερφός μου :o

--------------------------------------------------------------

κατέβασα google translator στο κινητό και έχει αναγνώριση με κάμερα , με μικρόφωνο, μετάφραση σε άλλες γλώσσες με φωνή κανονικά! omfg θα παίρνω τηλέφωνα σε δημόσιες υπηρεσίες του hong kong και θα πιάνω κουβέντα λολ 

Δημοσ.

σκατά, σχολείο πάλι αύριο γαμώ το σχολείο μου μέσα...

Και δίαιτα επίσης, και λίγο τρεξιματάκι επίσης επισης...

Δημοσ.

όποιος δει το παρακάτω βίντεο, νομίζω μπορεί μετά να κλείσει το ίντερνετ και να μην το ξανανοίξει.

Αν ξαναπήγαινες σχολείο φίλε gtr, θα έλεγες ¨τι μαλάκας ήμουν που ήθελα να ξαναπάω... "

• Like 3
Δημοσ.

όποιος δει το παρακάτω βίντεο, νομίζω μπορεί μετά να κλείσει το ίντερνετ και να μην το ξανανοίξει.

Αν ξαναπήγαινες σχολείο φίλε gtr, θα έλεγες ¨τι μαλάκας ήμουν που ήθελα να ξαναπάω... "

Δε καταλαβαίνω τί φάση με αυτό το βιντεο.

ΟΚ, κάποιο σατυρικό λογικά θα είναι ( ;; ) πατώντας σε ρετρό έδαφος,ξεκάθαρα το 80' .

Τώρα μόνο 2 συμβολισμούς καταλαβαίνω.

Καταρχάς αυτός που τραγουδάει είναι γνωστή φάτσα,αν δε κάνω απο το Baywatch . Τώρα τι φάση με τα όπλα κλπ δε καταλαβαίνω.

Μετά πετάγεται ο "Χίτλερ" ενω οι καρατιές με την κόμπρα ξεκάθαρα πρόκειται για Karate Kid .

Τώρα ολα τα άλλα wtf ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...