Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

Thresh με vdsl εισαι; πόσο πάει στο ελλαντα και τι ταχύτητες up/down ?

40 euro το μήνα, 50/5 (115/45 max με την χασούρα), για αστικά/υπεραστικά/διεθνή/180λεπτά κινητά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι υπέρτατη μαλακία αυτό το google+;;

Δε μπορώ να κανω customize το url γιατι δεν εχω 10+ ακολουθους. :mad:  Χεστηκα ρε, για την αναζήτηση τα ποστάρω όχι για τους ακολουθους.

40 euro το μήνα, 50/5 (115/45 max με την χασούρα), για αστικά/υπεραστικά/διεθνή/180λεπτά κινητά...

μαλιστα,μια χαρά είναι. Εδώ έχω 120/10 ftth  44ευρώ, το 60/5 απεριόριστο πάει 37ευρω, το 200/10 πάει 52ευρω

συν τηλέφωνο αυτό που λέει στο σποιλερ αλλά δεν το έχω κοιτάξει ποτέ, ούτε καν έχω συσκευή τηλεφώνου.

Home Phone with Freetime World

• Free off-peak local and national fixed landline calls
  • 400 off-peak minutes per month to fixed landline numbers in 22 international destinations and USA and Canadian mobile numbers

Horizon Phone App

• You can now use your free 400 minutes of calls on your smart phone.
  • Simply connect to Wi-Fi and download the Horizon Phone App.
  • Select the person you want to call from your mobile contacts list. Chat and save!

Και μπαίνεις να διαβάσεις το ΟΟΤ να πεις μια καλημέρα. Βλέπεις γκρίνια γιατί δεν πιάνει 20mbps όπως έπιανε παλιά και τι θα κάνει τώρα ρε γαμώτο άντε να βάλουν vdsl στην περιοχή του γιατί παραέγινε πια.

Και σκέφτεσαι πως στη δική σου περιοχή η ταχύτητα δεν περνάει το 1mbps. σωστά διαβάσατε.

e5be4746e9fe0f2e7e3869ed1146ff92cc7cb7d4

• Like 2

• Super Moderators

Και σκέφτεσαι πως στη δική σου περιοχή η ταχύτητα δεν περνάει το 1mbps. σωστά διαβάσατε.

god damn, που ζεις?

• Like 1

Καλημέθρα B)
απο ποια ηλικία και μετά δε μας σηκώνεται χωρίς λόγο ? μέχρι τώρα το παθαίνω 4 φορές τη μέρα στο άκυρο , χωρίς να έχω δει/σκεφτεί /κάνει κάτι ενω στο γυμνάσιο ηταν 24/7
Πότε εξαφανίζεται αυτό και λειτουργείς μόνο στην ώρα σου ? και πότε δε λειτουργείς ?
αν ειναι εδω κανένας γιατρός να μας πει γιατι ειναι το ποιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του άντρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...