Nikosgiann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 that feeling οταν περνας ενα μαθημα..6 για πτυχιο.. σας αγαπαω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Thresh με vdsl εισαι; πόσο πάει στο ελλαντα και τι ταχύτητες up/down ? 40 euro το μήνα, 50/5 (115/45 max με την χασούρα), για αστικά/υπεραστικά/διεθνή/180λεπτά κινητά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αδελφή:Έφερα δύο σακούλες νούντλ για τον ...(εμένα) από Κορέα. Μάνα:[κοιτάει την συσκευασία καλά καλά]Τι είναι αυτά, γαριδάκια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 that feeling οταν περνας ενα μαθημα..6 για πτυχιο.. σας αγαπαω Στο τέλος η ταχυτητα μειώνεται εκθετικά. 2 ή 1 για πτυχίο (θα δειξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 τι σημαίνει "αυτό το αντιπαντρέυομαι" ?υπάρχει τέτοια έκφραση ???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Υπάρχει, στη Φατσέικη διάλεκτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τι υπέρτατη μαλακία αυτό το google+;; Δε μπορώ να κανω customize το url γιατι δεν εχω 10+ ακολουθους. Χεστηκα ρε, για την αναζήτηση τα ποστάρω όχι για τους ακολουθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 40 euro το μήνα, 50/5 (115/45 max με την χασούρα), για αστικά/υπεραστικά/διεθνή/180λεπτά κινητά... μαλιστα,μια χαρά είναι. Εδώ έχω 120/10 ftth 44ευρώ, το 60/5 απεριόριστο πάει 37ευρω, το 200/10 πάει 52ευρω συν τηλέφωνο αυτό που λέει στο σποιλερ αλλά δεν το έχω κοιτάξει ποτέ, ούτε καν έχω συσκευή τηλεφώνου. Home Phone with Freetime World Free off-peak local and national fixed landline calls 400 off-peak minutes per month to fixed landline numbers in 22 international destinations and USA and Canadian mobile numbers Check out our International call destinations. Horizon Phone App You can now use your free 400 minutes of calls on your smart phone. Simply connect to Wi-Fi and download the Horizon Phone App. Select the person you want to call from your mobile contacts list. Chat and save! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μια χαρά! περιμένω κι εγώ μπας και δώσουν σε 1-2 χρόνια πακέτο πάνω από 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εγώ περιμένω μπας και δώσουν ποτέ vdsl στα Πετράλωνα =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και μπαίνεις να διαβάσεις το ΟΟΤ να πεις μια καλημέρα. Βλέπεις γκρίνια γιατί δεν πιάνει 20mbps όπως έπιανε παλιά και τι θα κάνει τώρα ρε γαμώτο άντε να βάλουν vdsl στην περιοχή του γιατί παραέγινε πια. Και σκέφτεσαι πως στη δική σου περιοχή η ταχύτητα δεν περνάει το 1mbps. σωστά διαβάσατε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και σκέφτεσαι πως στη δική σου περιοχή η ταχύτητα δεν περνάει το 1mbps. σωστά διαβάσατε. Ευτυχισμένο το 2003! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μα ολοι σε αδεια; Τι να πεις. Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και σκέφτεσαι πως στη δική σου περιοχή η ταχύτητα δεν περνάει το 1mbps. σωστά διαβάσατε. god damn, που ζεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλημέθρα απο ποια ηλικία και μετά δε μας σηκώνεται χωρίς λόγο ? μέχρι τώρα το παθαίνω 4 φορές τη μέρα στο άκυρο , χωρίς να έχω δει/σκεφτεί /κάνει κάτι ενω στο γυμνάσιο ηταν 24/7Πότε εξαφανίζεται αυτό και λειτουργείς μόνο στην ώρα σου ? και πότε δε λειτουργείς ?αν ειναι εδω κανένας γιατρός να μας πει γιατι ειναι το ποιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του άντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις