Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατι μου κλειδωσαν το θεμα?εγω τι να κανω?

Έκανες την καλύτερη κίνηση, ήρθες στο κατάλληλο θρεντ.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μ ο μπαμιας θα μου φαει τη γκομενα.πως μπορω να τη πεισω οτι τα παιδια δεν ειναι χαπακι για τη καλή διαθεση?

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μ ο μπαμιας θα μου φαει τη γκομενα.πως μπορω να τη πεισω οτι τα παιδια δεν ειναι χαπακι για τη καλή διαθεση?

TOmalaka

lol1.gif

• Like 1
Δημοσ.

κανε νεο θεμα για το μπαμια.μπορει να εχει καλυτερη τυχη...για το δευτερο αμα εχει παθει πετρια εχει παθει οτι και να πεις..

αυτος δεν ειναι κακος ρε δωστε δευτερη ευκαιρια!!

Δημοσ.

τοοοοσηηηη πολυυυυ ειτηλα.....δεεεεν αντεεεεεχωωωωωωωωωω

ίσως το μετανιώσω αλλά το κομμάτι το έχω στο repeat 10-15 φορές.

Μου θύμισε εποχές 

Και ποιος δεν έβλεπε raccoons

• Like 1
Δημοσ.

Η νύχτα θα είναι μεγάλη. Ακόμα δεν έχει συζητηθεί η εμπειρία των μελών όταν είδαν γυμνή/γυμνό την αδερφή/τον αδερφό τους ή όταν τους είδαν στα κρυφά να φυστικώνονται.

• Like 1
Δημοσ.

Η νύχτα θα είναι μεγάλη. Ακόμα δεν έχει συζητηθεί η εμπειρία των μελών όταν είδαν γυμνή/γυμνό την αδερφή/τον αδερφό τους ή όταν τους είδαν στα κρυφά να φυστικώνονται.

Γυμνό μέλος της οικογένειας θα δεις στην διάρκεια σεισμού όταν κοτέβουν και βγαίνουν από το μπάνιο γυμνοί.Μου έχει συμβεί και ξέρω.

Δημοσ.

Μπάνιο όχι ακόμα, παγωτάκι όμως, ναι.

Aπό τη στιγμή που αναφέρεις κάτι τέτοιο, πρέπει να πεις και για ποιο παγωτό πρόκειται.

Xωρίς να θέλω να κάνεις διαφήμιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...