GreekMonkey Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εγώ είχα βρει που έκρυβε τις τσόντες (περιοδικά,cd) ο πατέρας μου, και πήγαινα και τις έπαιρνα για προσωπική χρήση. Κάποτε πρέπει να το πήρε πρέφα βέβαια γιατί ένα cd ήταν πολύ καλό και το κράτησα στο δωμάτιο και δεν το επέστρεψα ποτέ. 3
nicoc89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 13 χρόνια. δηλαδή πρέπει να είναι 55+ και να υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος? lel! περίμενα να μου πεις κανένα 30ρι
revolver1990 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εγώ είχα βρει που έκρυβε τις τσόντες (περιοδικά,cd) ο πατέρας μου, και πήγαινα και τις έπαιρνα για προσωπική χρήση. Κάποτε πρέπει να το πήρε πρέφα βέβαια γιατί ένα cd ήταν πολύ καλό και το κράτησα στο δωμάτιο και δεν το επέστρεψα ποτέ. χαχαχαχαχα βλάκα.
GreekMonkey Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 χαχαχαχαχα βλάκα. γυμνάσιο + νο ιντερνετ. δεν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.
Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δηλαδή πρέπει να είναι 55+ και να υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος? lel! περίμενα να μου πεις κανένα 30ρι 56 για την ακρίβεια και έχει ακόμα περίοδο,οπότε ναι,υπάρχει πε΄ριπτωση να μείνει
nicoc89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εγώ είχα βρει που έκρυβε τις τσόντες (περιοδικά,cd) ο πατέρας μου, και πήγαινα και τις έπαιρνα για προσωπική χρήση. Κάποτε πρέπει να το πήρε πρέφα βέβαια γιατί ένα cd ήταν πολύ καλό και το κράτησα στο δωμάτιο και δεν το επέστρεψα ποτέ. εμένα όταν ήμασταν μικροί τα αδέρφια μου ειχαν βρει το stash με τα φράγκα και παίρνανε για καμια σοκοφρέτα , δεν το έπαιρνε χαμπάρι κανείς , πήγα εγώ και σάρωσα τα πάντα , ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 56 για την ακρίβεια και έχει ακόμα περίοδο,οπότε ναι,υπάρχει πε΄ριπτωση να μείνει damn κ άλλες δε μπορούν να κάνουν παιδί στα 40 τους dont tell em
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Wow τί ακούω ρε με κάνετε ν'ανησυχώ και τώρα στα γεράματα μη μου σκάσουν κανα κουτσούβελο. Ω ρε φίλε!
Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 damn κ άλλες δε μπορούν να κάνουν παιδί στα 40 τους dont tell em όταν έχεις κάνει ήδη είναι πιθανό να κάνεις ,όταν ξεκινάς προσπάθειες στα 40 είναι πιο δύσκολο λογικό. ρε nenya δεν γίνεται στα γεράματα να κάνεις μωρό,ποιος παιρνει τέτοιο ρίσκο..
*nenya* Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 'Γεράματα' τους λέω εγώ. Αλλά η μάνα μου είναι 46
nicoc89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 όταν έχεις κάνει ήδη είναι πιθανό να κάνεις ,όταν ξεκινάς προσπάθειες στα 40 είναι πιο δύσκολο λογικό. ρε nenya δεν γίνεται στα γεράματα να κάνεις μωρό,ποιος παιρνει τέτοιο ρίσκο.. holy shit ! 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 holy shit ! άι χέσου ρε με τρολάρεις κι εγώ απαντάω σοβαρά ΒΛΑΚΑ 1
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ημουν στο λαπτοπ και εδειχνα στη μανα μου και 2 φιλες της πωπς να μπαίνουν στο ebay και τι να πατανε . Ήρθε μετά και η νονά μ που ξέρει απο υπολογιστές (αντιθετα με τις αλλες) και εφυγα . Γυρναω σε κανα 10λεπτο και ειχαν μπει σε σαϊτ με εσωρουχα,δικτυωτά,στριγκ αυτοκινητου κλπ και καποια στιγμή (δε με ειδαν οτι πέρασα) λεει η μια (ολες γυρω στα 50) οτι εχει ονειρο ζωης να κανει τριο με τον αντρα της και αλλη 1 γυναικα . Με ελουσε ξρυος ιδρωτας,μεταβολή και εφυγα 3
Pa0ki Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 λεει η μια (ολες γυρω στα 50) οτι εχει ονειρο ζωης να κανει τριο με τον αντρα της και αλλη 1 γυναικα . Καλή καλή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις