Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πως έπρεπε να το πάρω;

Με περισσότερο cringing;

Ειλικρινά δεν ξέρω,είναι κάτι έξω από τις εμπειρίες μου,είναι αργά(δεν έχω τελειώσει ακόμη την μ@λ@κι@ στο project της δουλειάς) και έχω ψιλομπλοκάρει.  :P  

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα διάβασα τα ποστ...Αν ξέρατε τι κάνουν και τι λένε οι δικοί μου...Μύκονος είναι μόνιμος καλοκαιρινός προορισμός.Έχουν ξεφύγει οι πορνόγεροι.

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς με τον πατέρα μου έχουμε μία εξαιρετική σχέση, πολύ ανοιχτόμυαλοι και οι 2, και μιλάμε ανοιχτά για πολλά πράγματα (νταξει όχι τι στάσεις μου αρέσουν κτλ) αλλά μου έχει μιλήσει για πολλάααα πράγματα. Ελπίζω να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα..

• Like 3
Δημοσ.

αφήστε τους ρε να χαρούν , αν δεν χαρούν δεν θα αφήνουν κ εσάς να χαρείτε 

• Like 3
Δημοσ.

Τί μου θυμίσατε!

Πριν κάμποσα χρόνια, δημοτικό πρέπει νά'μουν, ψαχούλευα το συρτάρι του πατέρα μου να βρω κάτι ακουστικά. Και τσουπ βρήκα ένα πακέτο προφυλακτικά.

Η χαρά μου δεν περιγράφεται που διαπίστωσα ότι θα γλίτωνα και δεν θα μού'καναν αδελφάκι :D :D :D

Δημοσ.

Ευτυχώς με τον πατέρα μου έχουμε μία εξαιρετική σχέση, πολύ ανοιχτόμυαλοι και οι 2, και μιλάμε ανοιχτά για πολλά πράγματα (νταξει όχι τι στάσεις μου αρέσουν κτλ) αλλά μου έχει μιλήσει για πολλάααα πράγματα. Ελπίζω να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα..

Εγώ παλι με τον δικο μου δεν αντεχουμε ο ένας τον άλλο
Δημοσ.

Α,ευτυχώς.

Πάντως χαρά στο κουράγιο σου να κάμεις και πλάκα.

Όπως είπα προσωπικά θα έκανα ότι ποτέ δεν έμαθα κάτι δια τον φόνο. :ph34r:  :mellow:

τσόντα βλέπει ρε φίλε, δεν πηγαίνει με μαύρο στο δωμάτιο του άντρα της. Ήμαρτον.

• Like 1
Δημοσ.

Τί μου θυμίσατε!

Πριν κάμποσα χρόνια, δημοτικό πρέπει νά'μουν, ψαχούλευα το συρτάρι του πατέρα μου να βρω κάτι ακουστικά. Και τσουπ βρήκα ένα πακέτο προφυλακτικά.

Η χαρά μου δεν περιγράφεται που διαπίστωσα ότι θα γλίτωνα και δεν θα μού'καναν αδελφάκι :D :D :D

αυτό δεν είναι τίποτα,πριν λίγο καιρό είχε ένα θέμα με τα γυναικολογικά και πήγε στον γιατρό, ε την παίρνω στο κινητο να μάθω τι έγινε

-έλα με έστειλε για αιματολογικές

-τι αιματολογικές τι έγινε,είδε κάτι;

-όχι να δει αν είμαι έγκυος

-(χαμηλώνω φωνή),υπάρχει τέτοια περίπτωση;

-εεεε ναι

εκεί ομολογώ σοκαρίστηκα γιατί ο φάδερ κοντεύει τα 70,το λέει η καρδιά του τελικά χαχαχαχα

• Like 5
Δημοσ.

Τί μου θυμίσατε!

Έπρεπε να τα φουσκωνες να τα σκορπίζες σε όλο το σπίτι κι όταν γυρναγαν οι δικοί σου να λεγες έκπληξη!

• Like 1
Δημοσ.

αφήστε τους ρε να χαρούν , αν δεν χαρούν δεν θα αφήνουν κ εσάς να χαρείτε 

Ναι ναι εμένα με δουλεύουν ρε.

Φέτος βγάλανε και φώτος στο tropicana με κάτι αλανιάρηδες.....χαιρόντουσαν  :X

Ευτυχώς δεν χρησιμοποιουν το νετ .

Ο θεός ξέρει τι κάνουν οι γονείς μας πίσω από την πλάτη μας.

Beware.

• Like 4
Δημοσ.

-όχι να δει αν είμαι έγκυος

-(χαμηλώνω φωνή),υπάρχει τέτοια περίπτωση;

-εεεε ναι

εκεί ομολογώ σοκαρίστηκα γιατί ο φάδερ κοντεύει τα 70,το λέει η καρδιά του τελικά χαχαχαχα

πόση διαφορά ηλικίας έχουν οι γονείς σου ?  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:​ 

Δημοσ.

Θυμήθηκα τις προάλλες σκηνικό με τον φαδερ. Κάθε 2-3 μήνες ανάλογα, του ξεσκαρτίζω το λαπτοπ από σαβούρα (αν και το έχει για την δουλειά του), το καθαρίζω από σκόνες επίσης και όλα τα καλά. Ε, έτυχε να δω κάτι "περίεργα" βιντεάκια/φωτογραφίες, νταξει οκ λέω, πατέρας μου είναι αλλά παραμένει άντρας. Πάω και του λέω "ρε μπαμπά, αν είναι να δω κάτι περίεργο να μου το λες, δεν χρειάζεται να βλέπω την συλλογή σου". Ε κατακοκκίνησε και έβαλε τα γέλια. Τι, να νιώσω ντροπή για ποιο λόγο? Ή να του την πω? Τον πειράζω που κ που ακόμα :P

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...